Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
Köszönöm az infot meglesem
-
royalka
őstag
Sziasztok. Jelenleg melyik alkalmazás tud olyat,.hogy windows programot futasson? Neten nem igazán talaltam olyat ami könnyen kezelhető. Vagy ha van bonyolultab megoldás az is jól jönne. Igazából csak egy tanulást elősegítő tesztet akarok felrakni.
-
royalka
őstag
Sziasztok, root nélkül még mindig nem tudok alkalmazás adatot menteni ugye?
-
royalka
őstag
Sziasztok találkoztatok már olyan ébresztő appal ami widgeten mutatja a hátralévő idot az ébresztésig?.
-
royalka
őstag
válasz
aprokaroka87 #82283 üzenetére
Aha. A régebbivel ment frankhon, lehet akkor keresek apk mirroron egy öregebb verzát.
-
royalka
őstag
válasz
aprokaroka87 #82281 üzenetére
Az app nem engedi hibát ír. Úgy értettem, hogy valami alacsony energia igényű program kéne. Mert az alap face az nagyon terheli az akkut.
-
royalka
őstag
Jo reggelt. Egy ideje nem tudok képet megosztani Lite appal facebookon. Valami energia takarékos app javaslatotok nincs ilyen feladatra?
-
royalka
őstag
Megint egy kérdést intézek a társaság felé, hogy olykor sikerül fejjel lefe videót rögzíteni és kellene valami app amivel tudnám tükrözni. Csak ennyi feladatra kene.. Szerintetek mi lenne ez a progi?
-
royalka
őstag
Sziasztok. Szerintetek melyik progi a legjobb akku tevékenység figyelésben? Arra lennek kivancsi hogy mennyi időt van toltőn meg hogy melyik nap mennyit ment stb adatok.
-
royalka
őstag
Sziasztok, áz áruházba feltüntetett árakra még rájön az áfa is?
-
royalka
őstag
Jóreggelt, widget locker helyet nincs valami más alternatíva? Egyszerűen nem akar engedelmeskedni. Másik készüléken tökéletesen megy.
-
royalka
őstag
Sziasztok. remélem tudtok segíteni. Szerintetek melyik a legjobb 360-as panoráma készítő progi. Egyik telómba volt ilyen funkció az alap google fényképezőbe, de már nem emlékszek a rendszerre se.
. Szóval mielőtt elkezdem letölteni az összes ilyen progit play-ről gondoltam megkérdezlek titeket.
-
royalka
őstag
Sziasztok. Szerintetek, a Cart board-al lehet valahogy 3D-s filmet nézni?
. Vagy nem tenne jót a kijelzőnek a villogtatás?
-
royalka
őstag
Sziasztok. Van ötletek arra, hogy mive tudnék egyénekhez beállítani csengőhangot az alap rendszer nem kezeli negfelelően sajna. 4.4.2 Honor 6.
-
royalka
őstag
Sziasztok. Van olyan app ami elmulaszotott esemény esetén villogtatja az érintő gombokat a készülék alján?
-
royalka
őstag
Sziasztok, szerintetek melyik progival tudom távvezérelni a Pc-met tabletről hogy játékot is tudjak irányítani egérrel+billel
-
royalka
őstag
Esetleg olyan zarkepérnyő appot tudtok mondani ami teljesen testreszabható és telepített widgetet is elfogad? Zooper widgetet tennék ki ugy hogy feloldás után egyből látszódjon.
-
royalka
őstag
Joreggelt az ittlevőknek. Nagyon megtetszet a Z Launcherbe ez a rajzos keresés (a kezdő képernyőre lehet rajzolni a programok betűit és igy keres köztük, előtérbe résesítve a gyakrabban használt appokat ) A kérdésem az lenne, hogy esetleg incs esetleg ilyen tudással rendelkező widget?
-
royalka
őstag
Ismét segítséget kérnék. Esetleg nincs meg valakinek egy régebbi youtube app, amibe lehet HD felbontásba is videot nézni?
-
royalka
őstag
Sziasztok. Szerintetek van olyan program ami hasonló képernyő feloldás effektet csinál mint az Lg telfonoknál van?
-
royalka
őstag
válasz
Dottore #59461 üzenetére
Mivel neked szantam nem akartam itt a forumot szennyezni, de latom te szereted a feltünoseget. Ha te ezt a primitív, lealacsonyító kommentet segítségnek szántad ami felettébb sértőnek érzek, igy ez eleg szegyenletes tudásra vall. Aszed h nem kerestem play-en... De amivel ott a 10. után meguntam h nem latok sehol, se olyan kepernyomentest amit keresek igy gondoltam valaki biztos hasznal ilyen appot erre a cellra. Amugy legalabb off-ba tetted volna, + sztem h privatba irtam az megtisztelobb volt mint, hogy itt lebunkozlak.
Amugy a Busines Calendar tudja. (Hogy ne csak off legeny)
-
royalka
őstag
Sziasztok, az Lg telomba olyan jo naptar van, hogy widgetbe ki let tenni az egész hónapot. Van ötletetek, hogy melyik appal lehet hasonlót kreálni? Sajna az acer tabletba csak a google gyári van es az elég gyenge ilyen téren.
-
royalka
őstag
Sziasztok valami miatt nem tudom működésre bírni se a led blinker-t igaz a light flow-t sikerult de most mar valmiert nem megy, ujra raktam mar vagy 10xer. Mas alternatívát tudnatok mondani. Viber, gmail-hez kene.
.
Telo:Lg F6 -
royalka
őstag
Sziasztok.. Szerintek van lehetőség windows os alkalmazást futatni abdroid rendszeren?
-
royalka
őstag
Sziaszok. Melyik ébresztő alkalmazásnak van olyan widgetje, ami mutatja az bébresztésig hátralévő időt?
-
royalka
őstag
Sziasztok. 4.3-ra mit javasoltok az alkalmazások jogolustságának a kezelésére? (Jó hogy minden verzió váltásomnál mást kell használnom. De jó volt a PDroid még annó :/)
-
royalka
őstag
Sziasztok. Szerintetek ez melyik óra app?
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40665 üzenetére
Sory a késésért csak közbe dogom akadt.
De látja a gépet, hozzá is férek a megosztott mappákhoz. Viszont a küldésnél nem talál gépet..
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40654 üzenetére
"Send by LAN"-ra gondolsz? Mert ezt nem sikerül működésre bírnom...
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40650 üzenetére
....
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40639 üzenetére
Én olyan programot kerestem(volna), amivel úgy lehet file-t küldeni, mint ha csak emailbe csatolnék egy képet/zenét.. Szal nem a telefon-gép kapcsolat összehozása volt a kérdéses hanem az egyszerűsített küldés..
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #40622 üzenetére
Ő is az "alap csomagba" van.
Akkor nincs még mindig ilyen app.
. Köszönöm azért a segítséget.
-
royalka
őstag
Sziasztok. Hogy lenne a legegyszerűbb megoldani azt hogy 1-2 kattintással át lehessen küldeni 1-2 számot/ képet telóra és vissza gépre is. Olyanra gondolok hogy felcsatizok wifire és a kijelölt fileon nyomok egy megosztás gombot és a program listából kiválasztom hogy "küldés gépre" és akkor egy adott mappába csorgatja is befele. Jó volna ez gépen is hogy nyomok egy jobb gombot és ott a küldésbe megjelenik a teló
Telón: 4.3, gépen: Win8. (Vagy csak álmodok hogy vannak ilyen egyszerű dolgok. ) -
royalka
őstag
Jajj, hát na.
Most nincs annyi meló mint szokot és kicsit elmerengtem, oszt ez jötki belőle.
. De a telefonnal való kocsivezérlés. Hmmmmm
petipetya: Persze. Magas szőkenők részére mindig.
-
royalka
őstag
Szép napot mindenkinek. Sztetek megoldható az, hogy a tableten legyen kurzor(egér) amit a telefon biztosít Bt-on? A wifi azért nem jó mert a telóról hotspot-olok.
Mind a két eszközön Jb van
-
royalka
őstag
válasz
Márklár #33570 üzenetére
Volt régen egy time....... (nem emlékszek a nevére a time az aszem benne volt.. ) app amivel én is kezdtem ezeket az időzítéseket. De a tasker is egyszerű, ha csak annyira kell hogy ki be kapcsolj valamit időbe. Nagyon régóta használom jó kis app, érdemes kipróbálni vannak tutoriállok is.
-
royalka
őstag
Sziasztok. Stratégia játékot ajánlanátok? Inkább valami építős(város, vállalat) vagy szállítós érdekelne. Amibe nem túlságosan dominál a pénzbefizetés.
-
royalka
őstag
Sziasztok. Ha valaki segíteni sok időt takarítanék meg.
Szal találtam a SuperBeam | WiFi Direct Share minden faxa minden jó, de Gb nem megy. :/ kerestem de nem találtam ilyen progit az az olyat ami rendesen működik és nem netre teszi fel hanem közvetlen a másik készülékre küldi a fájlokat. Esetleg valami ötlet? Nagoyn tetszik egy a fotózással való párosítás.
-
royalka
őstag
Sziasztok, valaki tudná linkelni a sony gyári élő háttérképét a hollámosat?
-
royalka
őstag
A netforgalom mérő progik közül valamelyikkel tudom mérni azt hogy mennyi időt töltött aktív kapcsolattal? Arra lennék kíváncsi hogy miért mutat adatforgalmat a felső sávon mikor sztem semminek nem kéne ép frissíteni magát.
-
royalka
őstag
Jóreggelt mindenkinek. Valahogy megoldható hogy a gyári tárcsázót a memóriába tartsam?
-
royalka
őstag
Sziasztok. Azért teszem ide a kérdést mert ti azért a játékok/alkalmazások során biztos sokat másoltok a telóban lévő SD karira. (Ha meg nem akkor előre is bocsi a kérdés miatt.) Szal adott egy 16gigás Samsung Cl10-es kari. Amire 5MB/s nél többel nem tudok másolni, holott ezt a sebességet a Cl4 -es kártyám is tudja. Szerintetek mitől lehet az alacsony sebesség ? Próbáltam több telóba: Samsung ACE, Advance, Fényképező: Pana FZ45. USB2-es kártyaolvasó. Nagyot csalódtam. A CL10-es kari tipusa Samsung MB-MPAGA a gyártó 21MB/s írási sebességet ír (én már a 10-15-el is kibékülnék. ).
-
royalka
őstag
Jó reggelt. Milyen programmal tudom kiszűrni hogy melyik alkalmazás ébeszgeti/tartja ébren a telót?
-
royalka
őstag
Az mitől lehet hogy a chrome itt és más lapoknál is össze vissza, hol kicsi, hol nagy betűkkel jeleníti meg a postokat? :S
-
royalka
őstag
Szép estét mindenkinek. GB tök jó volt a gmail levelező. Lehetett olyat hogy a kijelölt leveleket olvasottnak jelölni. De JB nél nem találok ilyen lehetőséget. Vagy nem jó helyen keresem? Ha egy GB romból kiszedem az el indul a JB-n?
-
royalka
őstag
Valaki feltenné a legújabb google play-t? Nem tudom frissíteni, vagy csak ICS és JB re van?
-
royalka
őstag
Valami alternatíva facebook chat-re? Mert a sima face üzenetküldő alkalmazás szinte használhatatlan. Sokszor nem küldi el az üzenetet, van mikor indokulatlanul belassul.
-
royalka
őstag
Sziasztok. Hétvégenként leszoktam venni a telóm hangját és szeretnék egy olyan progit mivel tudom szűrni a hívásokat. Szal pl: anya, apa,csajom,nagyi, gizi,rozi, stb
ha hív akkor csörög a többinél meg csak rezeg.
-
royalka
őstag
Köszi srácok ( handrash, petipetya, basaja). a eWeather HD-t próbálgatom de az analog órával nem vagyok megbékélve. A többit reggel próbáltam, de nem nagyon tetszettek.
-
royalka
őstag
Jó reggelt. A szuper időjárás miatt szeretnék, egy szép előre jelző widget-et. Probáltam már az időkép, aix weathert. A weather live tetszik, de a widgetbe nincs előrejelzés. Jó lenne ami az órával eggyütt van. Kerestem már play-n párat, de nem találom az igazit. az se lenne baj ha gps alapján lokalizálna.
. Összeségébe: óra+aktuális idő ikonnal+előre jelzés.
-
royalka
őstag
Megváltoztattam a gmail jelszómat.A telóba nem lehet a fióknál? Törölni nem engedi csak ha defaultba teszem??Mondjatok valami okosat PLZ...
-
royalka
őstag
Üdv all ismét.
Van egy Medion BT billzetem, external keyboard-ot használok. Aza baj hogy az "í" helyett "0" ír. Lehet ez valahol orvosolni?
-
royalka
őstag
Hali. Valaki tudna adni egy linket az S3 alap vizes előháttér képjéhez. Valahogy eltávolítottam. :/
-
royalka
őstag
Valaki adna egy linket a legújjab Chrome-hoz? Sajna a készülékem nincs a támogatási listán :/
-
royalka
őstag
A 9012 nem tudtok valamit? Hiába formázom a memkarit ext-re, a belső memóriát érzékeli az SD kártyának.
-
royalka
őstag
Sziasztok van egy tabletem és nem tok több gamét telepíteni mert tele lett a belső tárhelyem. Nincs lehetőség valahogy átpakolni a gamékat? Ilyenekre gondolok: GTA, NFS, és hasonló nagy gamék.
-
royalka
őstag
válasz
asdasdasd #7149 üzenetére
Köszi
, de megoldottam. Igaz kicsit nyakatekerten.
Szal: A torrent fájlokat felteszem felhőbe, az asztali kliensbe meg beállítom hogy abból a mappából indítsa a letöltéseket. Így könnyen tudok más gépre is letöltést indítani. A linkelt appot meg felteszem barátnőm telójára mert neki az én módszerem bonyolult -
royalka
őstag
Melyik távoli asztalkezelő progit ajánljátok win7-hez?
-
royalka
őstag
Akkor semmi ötletetek nincs a utorrent remote problémámra?
-
royalka
őstag
Nem értem.... Tegnap feltettem a tabletomra a µTorrent Remote progit működött is.. Utána barátnőm ace telefonjára, neki megy rendesen azóta nekem se a tableton se a saját ace telómon nem megy..
, többször újratettem már az alkalmazást a telón is meg a tableton is és semmi.. Valakinek valami ötlet hogy miért nem megy? Csatlakozik, látom a futó torrenteket, de nem tok hozzá adni újat
-
royalka
őstag
Hali.. A System tuner pro-n kívül mivel tudom még kényszeríteni a készülékem hogy nem menjen offline-ba a 2. mag? Az ha ebbe állítom be akkor nem tom kikapcsolni a készüléket csak ha hosszan lenyomom a bekapcsoló gombot..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest