Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy Ti mit használtok üzenet kezelésre? Bevallom nagyon merül a telefonom, és hiába a Hangouts a kedvenc üzenet kezelőm (lehet köpködni, akkor is ) sajnos sok kontaktom használ mást, ezért kell fb chat viber skype és más appokat is telepitenem. Tudtok olyan letisztult egyszerű appot, ami nincs tele reklámmal, nem akar üzenet kezelésen kívűl mindenhez csatlakozni facebookon meg jelentéseket a falamra tenni, egyszerű minimalista kinézet és kezeli ezen fiókjaim nagy részét egyszerre.
Előre is köszi
-
Lazsnak
tag
Sziasztok!
Epp egy eskuvon vagyok es felvettem 1,4gb-nyi full hd videot a lenovo k910esemmel es crashelt a camera app. Ez azzal jart, hogy lett egy mp4.tmp kiterjesztesu fileom amit semmi nem jatszik le. Helyre lehet ezt allitani? File meretebol itelve ott van az adat csak mukodesre kellene birni, tud erre valaki valamilyen megoldast?
Elore is koszonom.
-
Lazsnak
tag
-
Lazsnak
tag
Ezek szerint nem véletlen, hogy a heliumoin kivül nem találtam más megoldást. Sajnos az sem engedi. Kár...rootolni meg ilyeneket biztos nem fogok, mindig kókányolok én is, iszonyatos nexus és cyanogen fan vagyok, de csak amint megszünt a gyári támogatás...minden gyárinak jó legalábbis ha nexus...ha nem nexus akkor cm ... nyilván
-
Lazsnak
tag
Sziasztok!
En egy olyan appot keresek amivel a játékok állása átmenthető egyik készülékről a másikra. Pl telefon és tablet között, hogy ne kelljen mindig mindent kétszer csinálni.
Erre eddig a datasync-et használtam olyan esetekben ahol nincs felhőbe mentés, de ennek hátránya, hogy rootolt készülék kell. De beszereztem a nexus 9emet és nem akarok hozzányúlni egyenlőre nyers, unrootolt állapotában szeretném használni. Találtam egy helium nevu appot is de az csak bizonyos appokkal működik és nem minden játékkal. Valakinek valami jó tippje van esetleg a problémámra?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Üdv
-
Lazsnak
tag
Nah....sok sok zsákutca után a Subsonic nevezetű dolog nyert, bar ez csak felsiker, 30 napig ingyenes, utana fizetni kell, de mivel havonta 1dolcsi, teljesen belefer a koltsegvetesbe, evi 3ezer alatti osszeg igazan kibirhato
azert koszi minden tippet, eleg szivás volt megcsinalni, de ez a cucc egyszeru mint a faek
-
Lazsnak
tag
Köszönöm a linket, mar olvasom is. En egy streeme nevezetu dolgot találtam, de bevallom a 6 oldalas installalasi proceduraba beletort a bicskam, pedig nem ma kezdtem a kockulast.
Dropboxot használok de igy is szükosen vagyok már ott, illetve nem szeretnék "3-ik félt" bevonni a dologba, van box tárhelyem is 50gb, de nem igy szeretném megoldani, a upc sebessége szerintem kielégítő egy de szerintem akar több felhasználónak is, és ha már van rendes net, meg sajat server, magam szeretném hostolni a dolgot.
Köszi a linket még egyszer, csekkolom, hogy mi fán terem.
-
Lazsnak
tag
Udv a hozzáértőknek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik-e olyan applikáció androidra, hogy az otthoni serverről hallgassak zenét 3g-n keresztül (adatkorlát nem számít, korlátlan).
Helyzet a kovetkezo, adott 120gb zene, kocsiba nexus 7 a beepitett navi, zsebembe allandoan nexus 4, es a zeneimet mint a rossz gyerek mindig azt akarom hallgatni ami nincs a keszuleken, de ezekbe ugye nem lehet microsd-t tenni. Ellenben adott egy gep otthon amibe sok sok tera tartalom van, koztuk a zeneim is, es 50megas fibernet van a hazba, server megy ejjel nappal.
Megoldható-e az, hogy a hazi gyujtemenyt streameljem (helyi halozaton belul ez ugye nem probléma) a mobil készülékeimre, 3g használattal.
Ha valaki tud ebben segíteni ne tartsa vissza .
Szép napot, és előre is köszi a segítséget.
-
Lazsnak
tag
válasz fatal` #13083 üzenetére
hunfatal: kiprobaltam a teamviewert, de ez sem olyan amire en gondoltam. Olyat keresek ami ha radugok a tabletemre egeret, es mozgatom, akkor mozgatja a tavoli gepen is a kurzort. Itt is csak akkor reagal ha kattintok.
Ha valaki hasznalt mar Splashtop-ot, akkor pont olyanra lenne szuksegem, csak egyszeri fizetos app, ne havidijas.
ugyhogy varok meg tavoli asztal kliens tippeket android tablara
-
Lazsnak
tag
sziasztok
nem tud valaki olyan tavoli asztal klienst tabletre amivel az otthon futo gepemre ha csatlakozom, akkor a tabletre csatlakoztatott eger-bill klavival tudok rendesen dolgozni, tehat az eger mozgatasara mozgatja az egeret.
hasznalom a logmein ignitiont de az nem jo, vagy csak nemtudtam rendesen beallitani, mert ott ad egy virtualis egeret amit kulon kell toszigalni az androidos egerrel, en viszont olyat szeretnek ami mozgatja az eger mozgatasara a tavoli gepen az egeret mintha csak azt hasznalnam egy az egyben, mukodik a jobb es balklikk is rendesen
ilyenre talaltam jot a Splashtop nevu alkalmazast de viszont az havidijas, ingyenesen csak helyi halon megy, netrol mar nem. nem faj h fizetos logmeint is megvettem csak ne havidijas legyen.
valaki otlet vagy tapasztalat?
elore is koszi
-
Lazsnak
tag
Udv Minden kedves eszetlenul bulizo tarsamnak
olyan kerdesem lenne, h szivesen fizetnek elo ujsagokra magyar folyoiratokra digitalis formaban, van erre valamifele mod h tableten olvasgathassam oket, megkapjam oket frissen amint kijottek ha elofizettem ra es ne kelljen megvenni pl 2000/db-ert egy chip magazint, letezik ilyen szolgaltatas? Azt tudom h kulfoldon adnak ki ilyen formaban is tartalmat valyon ez megy itthon is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest