- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
George7823
csendes tag
Sziasztok, CM browsert használok és tárolva vannak benne a jelszavaim. Arra van megoldás hogy valahogyan kinyerjem őket? Mert 1-et elfelejtettem. Telefonról most így be tudok lépni az oldalra de gépről nem és jó lenne tudni mi a jelszó. Jah még annyi email megerősítést nem tudok kérni meg semmi mert a gmail jelszavam benne.
-
George7823
csendes tag
Sziasztok létezik olyan android kamera program amivel hosszú expoziciós időt lehet csinálni? mondjuk ilyen 1 órásat akár vagy valami hasonló? este szeretnék állvánnyal képet készíteni.
-
George7823
csendes tag
Ezzel a gonddal küzdök én is és rootolva van a telefonom meg minden. Greenifyből a támogatott van fent, de nem hajlandó a google szolgáltatásokat hibernálni csak pár funkcióját amit használ, de mindet nem engedi és még így is az eszi az aksit ezzel az ébren tartással :/ napi 5 órát tartja ébren kb még így is. Arra tudok gondolni valamit nem kapcsolatam be. Mindig azt írja ki hogy nem hibernálandó, nem tudom miért... :/
-
George7823
csendes tag
Sziasztok.
Olyan alkalmazást keresek, amivel meg oldható az alap képernyő tükrözés androidon más eszközre mondjuk a laptopomra. Létezik ilyen program ami ezt tudja? Feltelepitem a gépemre a szervert és akkor az androidon bekapcsolom a képernyő tükrözést, a gép ezt érzékeli és akkor kapásból kitudok küldeni rá dolgokat. -
George7823
csendes tag
Sziasztok! Van Androidra olyan alkalmazás ami működik xperia SP telefonon is, ami a játékok értesítéseit letiltja? Mert elég idegesítő hogy a játékok folyton jeleznek valami miatt állandóan és szeretném lekapcsolni ezt az értesítést. A játék beállításaiban nincs ilyen opció. Most valami alkalmazást keresek, de eddig nem találtam. Milyen szavakra keressek rá? Vagy tudtok ilyen alkalmazásokat?
-
George7823
csendes tag
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik olyan program amivel a hálózati hozzáféréseket lehet korlátozni? Olyanra gondolok hogy például hogy viberezni lehessen meg netezni meg minden, de mondjuk a játékok reklámokat ne töltsenek le főleg videókat ne, mert mondjuk a Bedland játékkal ha játszom és a net úgy marad akkor bejön mindig valami reklám videó, és egy hét alatt a játék majdnem 50 mb-ot töltött le. Régi telefonomon, MIUI rendszer volt és ott volt ilyen lehetőség ahol meglehetett ezt oldani hogy bizonyos program mit használhasson. Nekem valami hasonlóra lenne szükségem, és mondjuk ha lehet akkor ne keljen rootolni a telefonomat mert most vettem egy hete és teljesen megvagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bestbuy játékok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest