- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz Casanova* #140376 üzenetére
Macrodroiddal azt is meg lehet oldani, akármilyen ikont választhatsz hozzá, akár $ jelet is. Én is használom, például ha BT-n kapcsolódik a füles, akkor fülhallgató ikon van, ha a Bryton kerékpár komputer, akkor bicikli ikon, ha az Amazfit Bip akkor óra ikon stb. Ha kikapcsolva van a BT, akkor meg visszaáll az eredeti "M" ikonra.
De a KWGT widget miért nem jó? Azt látod közvetlen a kezdőképernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz Casanova* #140378 üzenetére
Régebben a Sony telefonjain volt olyan opció,hogy a hátssó LED-et villogtatta értesítésként.Keress rá a neten,szerintem van telepíthető verzió is.Az biztos,hogy ez sem növeli a készenléti időt,de lehet,hogy kevesebbet eszik,mjntha a kijelző maradna aktív.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Somatom
veterán
válasz Casanova* #140378 üzenetére
Az mindegy, hogy 1, vagy 11. Amolednél maguk a megjelenítő pixelek világítanak, tehát csak azok a pixelek fogyasztanak áramot, amik megjelenítik az értesítést. IPS kijelzőnél viszont mindíg a teljes kijelző van hátulról megvilágítva. Tehát, bármit jelenít meg, mindíg a teljes kijelző háttérvilágítása fogyaszt.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
crok
Topikgazda
válasz Casanova* #140376 üzenetére
Lehet kezdem kapizsgálni mit is akarsz de szerintem te azzal nagyon szívni fogsz.
Ha jól értem(?) neked vagy LiveDisplay vagy Always on Display kéne hogy mindig menjen a kijelző és mutasson mondjuk egy órát meg az értesítéseket?
Mert ha ez így van akkor a Redmi 7A telefonod ezzel állandóan bekapcsolt kijelzős állapotban lenne ami azért rossz mert ahogy nézem nem AMOLED hanem IPS kijelzős, vagyis konkrétan sose aludna a készüléked és úgy merülne mint nyeletlen balta a Balatonban. Biztosan ez kell? Vagy félreértelek?
-
Fall-N
veterán
válasz Casanova* #140370 üzenetére
Több lehetőség van:
- Automatizálóval pofonegyszerű értesítést csinálni. Tasker, Macrodroid
- KWGT widget program + notification plugin. Ezzel tudsz csinálni egy widgetet, amelyik jelzi az értesítést.
- Vannak a Playen alkalmazások, amik eltárolják az értesítéseket. Notification history szóra keress rá. -
LonGleY
veterán
-
Probert75
addikt
válasz Casanova* #32973 üzenetére
Szerinted kamu?! De akkor is, mi ugrasztotta ki a nyulat a bokorból? Nem ez volt az első és az Avast a múltkor sem talált semmit a telómon, pedig a vírusdefiníciós adatbázis a legfrissebb volt akkor is és most is.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
air
nagyúr
válasz Casanova* #32922 üzenetére
Akkor nézd meg a Real APK Leechert! Ahhoz nem kell root.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Casanova* #32913 üzenetére
Rosszul gondolod. A net nem megy át a telefonra a PC-ről USB-n keresztül. Valószínűleg mobilneten "lóg" a telefon. Esetleg 2G-n, (Edge-en) azért olyan lassú. Ha még mobilnet előfizetésed sincs, csak valami forgalom alapú "szipoly net", akkor még jól meg is szívtad.
-
air
nagyúr
válasz Casanova* #32911 üzenetére
Hogyan megy az internet a PC-ről a telóra?
Egyébként a linkelt program segítségével le tudod szedni az apk fájlt a Play-ről a PC-re. Utána át tudod rakni a telefonra, és telepíteni. Ez persze nem segít abban az esetben, ha a feltelepített alkalmazás további adatokat akar letölteni a netről.[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Casanova* #32895 üzenetére
play google appot,játékot telepítenék a telóra. simán nem lehet letölteni az alkalmazást pc-én,csak közvetlen a telóra telepíteni. az a baj,hogy nagyon lassan tölti le a játékot. telón megtelt az adatforgalom,ott nagyon lassú az internet.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
keke69
őstag
válasz Casanova* #32854 üzenetére
Ezer köszönet, letöltöttem és tényleg nagyon fasza,még hagyom egy kicsit a Call Meter 3G aztán szerintem megy a levesbe.De tényleg nekem azzal sincs semmi gondom de hát a gyári alkalmazás az csak jobb!
Mondjuk most jól jött a Call meter 3g mert csomag váltásom volt és az a váltás előtti időszakot is jelzi!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
snowdog
veterán
válasz Casanova* #32833 üzenetére
Call Meter 3G [link] viszont baromi bonyolult beállítani. Cserébe ha sikerül minden adatot megfelelően megadni, akkor pontosan számol.
keke69
Jó neked, ha a tarifacsomagodhoz találtál mintát. Nekem a T-Mobile Domino 5-höz [link] nem volt (vagy csak én nem találtam meg), napokig kínlódtam a beállítással.És szerintem még mindig vannak fekete foltok. Azt nagyon megköszönném, ha egy hozzáértő készítene egy olyan leírást, amiben lépésről-lépésre le vannak írva a funkciók és beállítások. A neten volt egy srác aki felajánlotta, hogy a beállításban bárkinek segít, írtam is neki, de nem válaszolt.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz Casanova* #32826 üzenetére
Mi alapján tenné ezt?..
Tyer: A töltőd valójában leszippantja a töltöttséget? Nice!
Egyébként a GSam-ben állítható, hogy mikortól hasonlítsa össze a százalékokat (középen a + jel, 'ala "referenciapont", ezt rádugás előtt lődd be), ezért nem értettem a problémát. Mondjuk töltés közben lehet, hogy nem logol, ennyire nem ismertem ki.
[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
válasz Casanova* #32654 üzenetére
Ez egy jó kis beetetés. Már mások is említettek ilyet valamelyik androidos fórumon. Ne foglalkozz vele, így akarnak lehúzni.
Egyébként én is találtam a készülékeden pár vírust. Visszaigazolásként add meg, kérlek a bankkártyád számát, lejárati idejét és ellenőrző kódját.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Garmin Fenix 7 Solar Saphire
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Minolta 70-200 f2.8+ La-ea3 adapter