Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vampire2nd
csendes tag
Sziasztok!
Segítésget kérnék a következő témákban:
Gyári fülest használva ha telefonálok és lezárom/feloldom a "power" gombbal a kijelzőt, akkor lerakja az aktuális hívást. Csak nálam csinálja ezt? Van rá megoldás?
Másrészt néha ha kihangosítva használom, mert közbe csinálnék mást, akkor néha kikapcsolja magától a kihangosítást. Ennél sajnos pontosabb megfigyelésem nincs, randomra csinálja.
Nem rootolt HTC DESIRE X-em van, A rendszer 4.1.1-en fut.
-
Vampire2nd
csendes tag
Sziasztok,
Olyan szoftvert keresek, mint a sound hound. csak én is szeretném újra meghallgatni, ne csak ő próbálja megtalálni. Mivel rádióból veszek fel részleteket, amiket szeretnék megtalálni, így van közte magyar is, amit a sound hound nem talál meg. Cserébe viszont én nem tudom vissza hallgatni, hogy esetleg szöveg alapján megtaláljam.
Összefoglalva egy olyan szoftvert keresek, ami nem törli ki a rádióból felvett mintát, és meg tudom én is találni a google segítségével.
Ha tudtok ilyet azt megköszönöm.
-
Vampire2nd
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan bevásárló listás programot, ami tud netes oldal szinkozinálni és melette mennyiség és mérték egységet is meglehet adni.
Tehát ahol meg adhatom hogy fél kilós a porcukor és abból kell 4 db.
létezik ilyen? -
Vampire2nd
csendes tag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresnék a HTC DESIRE X-emre, amivel FM rádióról tudok felvenni anyagot. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest