- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
bostone #155073 üzenetére
Van Simple is, használom parkolás, csekk, pályadíj, mobilszámla fizetésre, de érintésre nem. Meg, Simple alá a Revolut van regisztrálva, mert a Curve -ön váltogatom a Forint és Euró terhelést. Ami esetleg még különbség lehet, hogy nekem még régebbi, angol Bines a Curve kártyám. Símán megy vele szinte mindenhol az érintős fizetés. Néha francia boltokban fordult elő, hogy nem működött, de ott a Curve kártyára sem csippant, be kellett dugnom a terminálba.
-
-
törölt tag
válasz
bostone #102294 üzenetére
Dolphin -t használok, de kétlem, hogy elboldogulna az összes videómegosztóval. Én csak a Youtube -ot használtam, az ment. Illetve, hosszabb Youtube -ozást Kodiból nyomtam, egy nem hivatalos repóból telepített plugin -nel. A pinch zoom button -nal lehet egérrel nagyítani. Azóta átnyergeltem X86 -ra, ahol Remix OS -t használok. Azon más a metódus, mert rendszer szintű az a fajta zoom, amit a Google Térkép is használ. Második koppnál rajta marad az ujj (bal egérgomb), és le/fel húzásra zoomol.
Szerintem jobban jársz, ha az S905 topikban kérsz tanácsot, mert ez az asztali módú böngészés más, mint amit itt szoktak használni. -
törölt tag
válasz
bostone #102239 üzenetére
Azért csak orosz nyelven, mert Sunvell. Évek óta szajkózzuk, hogy nem szabad bedőlni az olcsó árnak. Csak olyan miniPC -t szabad venni, ami mögött van közösségi support. Nem fogod megúszni a ROM -olást. Az S905 topikban sokkal nagyobb tudás és tapasztalat van ezekkel a kütyükkel kapcsolatban, mint itt. Ha ott nem tudtak segíteni, akkor itt sem fognak tudni. Esetleg nézz körül a freaktab.com -on! Nekem S802 -esem van, de sztem ROM -olás szempontból az S9xx is ugyanolyan. Elég jól kitalált, viszonylag hülyebiztos módon lehet ezeket ROM -olni.
-
-
válasz
bostone #95166 üzenetére
Ha leírod papírra és összemixeled egy bármilyen képszerkesztővel az nem jó? Másik verzió, hogy mentsd PDF-be és Adobe Reader-el aláírod. Ha meg gépen akarsz nagyon profi lenni és támogatja bármelyik ketyeréd, akkor wacom toll és megvan. Én ezek közül (ha mindenféleképpen mobilon akarod) az elsőt ajánlanám. Csak figyelj a montázsra és a fényviszonyokra.
-
-
géeles
aktív tag
-
válasz
bostone #79992 üzenetére
Pmben ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
Egyébként szerintem nagyon egyszerű a használata.
Ajánlom hozzá a movie shark kiegészítőt, amivel ingyen tudsz magyar szinkronos/feliratos filmeket/sorozatokat nézni(stream).
@Somatom
Az XBMC (Xbox media center) ugyanaz, mint a kodi, csak az xbox név jogvédett, ezért nevet váltottak.
-
törölt tag
válasz
bostone #79992 üzenetére
XBMC -ről tengernyi leírást találsz, egészen az alapoktól. A Kodi ua., csak a lehetséges jogviták megelőzése érdekében változtatták meg a nevet. XBMC -t használtam Windows alól, önálló Linux disztróként és Androidos alkalmazásként is. A kezelőfelület, a menüpontok és a működés tök ugyanolyan. Tehát, ebből a szempontból mindegy, hogy milyen leíráshoz jutsz hozzá. Sztem, ami Neked most "kínai" a "Raspis" fórumokon (hardveres dekódolás Linux alatt, DTS hang, Vsync probléma, stb.), arra telón, Tabon nincs is szükséged.
-
válasz
bostone #79981 üzenetére
Szia!
Ha kérdésed van pl raspberry topikban, v htpc topikokban érdemes kérdezni, mert ott sokan foglalkoznak profi szinten a kodival. (xbmc)
Én pl azért szeretem a kodit, mert egy rasppi2 párossal kiváló tv okosító.
Tud iso-t menűvel (
) lejátszani, hálózati eszközről (pl nas) streamelni, lehet rajta netrádiót/iptvt hallgatni/nézni stb.
Én nagyon szeretem, tabon is fent van, mert rengeteg formátumot ismer.
Ha meg nem tetszik a felülete lecserélheted a skint, v csinálhatsz magadnak egyet.
-
LonGleY
veterán
válasz
bostone #71811 üzenetére
Ez nem Windows. Nincs rá külön program, az appok eltávolítása rendszerszinten történik, és sehogy máshogy. Windowson speciális, de ott sem a takarítóprogram uninstallál, hanem minden esetben a program ezen funkciója indul el elsőként. Aztán jön az esetleges takarítás utánuk. Mindegy...
A különféle programok max mappákat hagynak maguk után (pl. az OsmAnd a letöltött térképeket), de a saját beállításaik, cache-eik törlődnek az appal együtt. Ezeket a hátrahagyott mappákat manuálisan is le tudod törölni.
Viszont ami ajánlott takarítóprogram lehet droidon, az az
SD Maid. Egy pár ilyen elárvult mappával, thumbnailekkel és társaival elbánik. Az egyszerűbb megoldás a
CCleaner, de az nem olyan alapos. Ez utóbbiról egy kép, hogy hogyan érdemes beállítani:
-
majorgent
tag
válasz
bostone #56401 üzenetére
Épp ez a problémám, hogy a levelek gmail fiokban vannak és mail cimek is. És egy külön klienst szeretnék amibe ezeket a cimeket bevihetem és a szolgáltatómon keresztül szeretnék leveleket küldeni, hogy ezek a cimek ne keveredjenek másokkal. Tömegesen szeretnék levelet küldeni munka ügyben, ezért nem volna jó ha más cimzettek is belekerülnének.
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
bostone #38214 üzenetére
Valószínűleg Nálad is az .asec fájlok hülyültek meg a data/app-asec mappában. Érdekes módon megduplázódnak néha és sajnos az se megoldás, ha törlöd őket. Én lementettem mindent Titanium Backup-al, újraraktam a telefont, majd visszaállítottam a cuccokat. Kb. 1 GB felesleges fájl volt ott.
-
atike
nagyúr
-
pikszel
addikt
válasz
bostone #19343 üzenetére
Ha jól tudom a Friendcaster támogat több fiókot is.
-
pakfong
tag
válasz
bostone #17457 üzenetére
Handrite Notes Notepad
Ilyenre gondoltál? -
xSide
őstag
válasz
bostone #12771 üzenetére
Töltsd le FTP Szerver appot (magyar), te csatlakozol a másik teló hotspotjára (wifi megosztás). Ftp szerver indít, nála ftp képes fájlkezelőbe (Solid Explorer, ES, File Expert stb.) beírja az elérésed (amit ki ír az ftp) és átmásolja ami kell.
Azért a fenti appot javaslom, mert ebben lehet adni csak olvasási jogot illetve a megosztott mappa kijelölhető!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest