- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dog83
tag
-
Somatom
veterán
válasz
junkpod #113403 üzenetére
Sajnos, ez sem jött be. A "jegyzet", "note" semmilyen variációjára sem dobja azt az S-Jegyzet alkalmazást. A srác az alkalmazás telós munkakönyvtárát másolta át. Most elhozta a régi telóját. Visszamásoltuk, és megnyitottuk az egyik jegyzetet. Hosszan nyomásra van export lehetőség is (persze, csak fájlonként). JPG, PDF, vagy SNB a lehetséges kiterjesztések. A PDF -et választottuk, de az új telón nem tudtuk szerkeszteni. Az már nem derült ki, hogy azért, mert nem szerkeszthető, vagy azért, mert a J6 gyári PDF alkalmazása nem tud szerkeszteni. Ekkor ugyanis azt mondta a srác, hogy elég, ő nem b.szakodik ezzel tovább, inkább kimásolja a jegyzeteit képernyőről. Íme, így tudja sz.patni a Samsung a vásárlóit. Én még mindíg nem értem, hogy egy jegyzet alkalmazás miért nem tud egy szöveges állományt, mondjuk TXT -ben exportálni. De, sztem változatlanul az lenne a megoldás, hogy a fejlesztő elé letenni a két Samut, és minden egyes sikertelen átmentési kísérleténél olyan sallert adni neki hátulról, hogy kifejelje a monitorját. Ezt felvenni, és körbeküldeni a többi telefongyártó fejlesztőinek, hogy motiválja őket a fejlesztésben.
-
Somatom
veterán
válasz
junkpod #113403 üzenetére
Köszi! Ez jó tipp!
Más.
Barátomn rosszul állította be az akciókameráját, úgyhogy most van egy csomó videónk, amiken fejjel lefelé van a kép. Tud vki olyan programot, (lehet Win, vagy Linux is), amivel rekódolás nélkül talpraállíthatóak a videók? Előny, ha tömegesen is tudja, nem csak egyenként. -
törölt tag
válasz
junkpod #85624 üzenetére
Belenéztem és tényleg olyan, mint ami erre való. Előre definiált szolgáltatók vannak benne és látok prioritásra utaló lehetőséget is. Amire magától csatlakozott, annál magasabb érték szerepelt. Még nem nyúltam bele, mert előbb fel kell jegyeznem valahonnan az általam preferált szolgáltatók azonosítóit.
-
air
nagyúr
válasz
junkpod #84205 üzenetére
A konkrét témától elvonatkoztatva azért nem ártana figyelembe vennetek, hogy a fórumon törvénytelen dologhoz még segítséget kérni is tilos.
Nem mindig ezzel jönni, hogy senkinek semmi köze hozzá. Ha nincs közünk a problémájához, akkor ne dobja ki a placcra! Ha valaki egy ilyen témát megoszt egy nyilvános fórumon, azzal vállalja azt, hogy mások elmondhatják róla a véleményüket, hiszen erre (is) való a fórum.
Ez az én véleményem.(#84206) Somatom
Kösz. Jónak tűnik. Ha nem lesz más, akkor kénytelen leszek ezt használni, de igazából nem hajlok (még) rá. -
air
nagyúr
válasz
junkpod #83318 üzenetére
Nem butaság, és nem felesleges, hanem más megoldás.
Aki nem akar Google+ használni, annak így célszerű megoldani.
Mert ugye ki akar egy fészbúk 2-t a telefonjára.
És egyébként sem életszerűtlen mindenkinek azonos fiókot használni a telefonján. Sokan úgy oldják meg a fizetős programok megosztását családon belül, hogy mindenkinek van egy saját fiókja, amivel a levelezést, naptárat és egyéb alkalmazásokat használ, illetve van egy közösen használt fiók, amivel viszont csak a fizetős alkalmazásokat vásárolják meg, semmi mást nem használnak vele. Ezt a fiókot fel kell venni mindegyik készülékre, és a pénzes alkalmazások használhatók mindenki számára.
Tehát egyáltalán nem életszerűtlen a dolog.Más:
Melyik "proximity screen off" alkalmazás tudja azt, hogy ha zsebreteszem a készüléket, akkor csak kikapcsolja a kijelzőt, de nem zárja le? Eddig amiket próbáltam (Gravity Screen On/Off, AirOn, Auto Screen On Off(Smart Cover), Novum Proximity Actions, Proximity Screen Off Lite) mindegyik azonnal lezárta a kijelzőt. Azt szeretném, hogy zsebberakáskor csak kikapcsoljon, lezárni csak a fizikai gomb megnyomásakor zárjon.
Vagy a fentiek közül tudja ezt valamelyik, csak én nem tudom rendesen beállítani? -
törölt tag
válasz
junkpod #82717 üzenetére
Áhhh! Én ezt nem értem. Az Android alkalmazásfejlesztés elsajátításának előfeltétele a fantázia és az innovatív gondolkodás kiírtása? Ez is beszél németül. Méghozzá német fonémák szerint. De hogy? Én ehhez nem töltöttem le semmit, az app meg túl kicsi egy nyelvi fájlhoz. Akkor csak egy lehetőség marad. Streameli a hangot. Tééényleg??? Micsoda idő és sávszélesség pazarlás! Az app kiírja a szöveget. Miért nem ad lehetőséget a helyi beszédmotor használatára? Mariska mellett, nekem megvan a német, angol és spanyol nyelvi fájl is. Taskerről hallottak már az alkalmazásfejlesztők, vagy ők vmi másik bolygón élnek? A Tasker plugin úgyis fizetős feature szokott lenni. Adják drágábban, csak ne vegyék el a saját alkalmazásuktól a sokoldalúság lehetőségét! Tök egyszerű. Beállítom a két nyelvet. Ez egy-egy broadcast üzenet a Taskernek, ami ez alapján cserélgeti a TTS -ben a nyelvi fájlt. Aztán már csak a szöveget kell egy broadcastba tenni és már indulhat is a beszéd. Sőt! Ha már az automatizálónál van a szöveg, akkor automatikusan oda forwardolja, ahova a user akarja. SMS, e-mail, FB, Whatsapp, stb. Vagy, mehetne tovább audió fájlként is. Pl. a Whatsapp -ban van audió chat lehetőség. Szvsz. egy kis fantáziával és törődéssel csomó hasznos lehetőséget ki lehetne hozni egy-egy alkalmazásból. Ehelyett, most full 4G -n is "homokórázás" van.
-
Syl
nagyúr
válasz
junkpod #82636 üzenetére
Kapaszkodj meg: PDF-et olvasni
Ne kelljen már ehhez kerülőutat használnom. Megnyitom az ES File Explorert, belemegyek a pdf mappába és megnyitom a pdf fájlt.A következő gugli trükk mi lesz? Ha levelet akarok írni, akkor nem ám elindítom a gmail app-ot, hanem file kezelő, txt fájl megnyit és abból "open in gmail app" és úgy send?
Régóta használom már a gugli motyóit, de kezd tele lenni a nanoszondám velük
-
Orionk
senior tag
válasz
junkpod #82469 üzenetére
Szia ! és sziasztok !
Kezd egyre nagyobb lenni a baj. Szinte minden leáll. Még a tárcsázó is alig indul el. Kb. 2 percbe tellik mire tudok valakit hívni.
A leggyakoribb hibának ezt írja ki: A com.estrongs.android.pop leállt.
Mit jelenthez ez ? Google ban nem találtam konkrét infót. Esetleg elfáradhatott a telefon chip-je ?
köszi szépen.
-
törölt tag
válasz
junkpod #82053 üzenetére
Ez nem egészen így van. A DLNA egy szerver, ahogy az SMB is. A saját NAS -ának az elérését sztem mindenki tudja, de SMB -nél sem kritérium? Ha DLNA -t tud keresni a hálón a kliens, akkor SMB -t is. A BSplayer így is tesz. Megtalálja magától. Tegnap játszottam vele egy kicsit. Csináltam lejátszási listát és visszajátszattam vele. A Kodi pedig SMB -ről ugyanúgy beolvassa és berendezi magának a médiatartalmat, mintha a könyvtár az eszközön lenne (sztem a BSplayer is, csak nem hagytam neki).
kaciokos:
Hiába van két plusz ér. Ennek a ficsőrnek van még egy apró, de lényeges kritériuma. A távoli eszközön kell fusson egy hálózatról vezérelhető lejátszó. Ez egy NAS -nál ez nem fog teljesülni. Arról nem is szólva, hogy a többi ér közelsége miatt, az analóg jelnek kéne vmi árnyékolás. -
törölt tag
válasz
junkpod #81830 üzenetére
Minden alkalmazás (beleértve a rendszeralkalmazásokat is) másképp tárolódik és másképp fordul le programkódra. Egyesekkel ellentétben, én nem parázok attól, hogy a root, vagy a SELinux kikapcsolása miatt veszélybe kerül a telóm, viszont még egy OTA frissítést sem engedélyeznék teljes rendszermentés nélkül.
Cannibal:
Pontosan mit szeretnél? Sztem nagy hiba, de nem tudsz bármilyen alkalmazást hozzáadni a menühöz. -
zeon.hu
nagyúr
-
-
törölt tag
válasz
junkpod #78188 üzenetére
Ennek nem így kéne lennie, de ha jól tudom, akkor azon az Xtreameren sem egy teljes funkcionalitású Android van. Nem tudsz frissíteni olyan Kodira, amihez le tudod tölteni az új API -s Youtube plugin -t? Sztem a gyári YT kliensnél nagyjából bármi jobb (mármint videónézésre).
HXY:
Jaaa, ennél egy kicsit komolyabb projectet feltételeztem. Sztem nem éri meg a befektetett energiát az a pár perc sikerélmény. Mert egy 9 éves gyereknél kb. ennyi időt jósolok valamelyik hardverelem megsemmisüléséig. Az én baráti társaságom átlagéletkora 40 fölött van (papíron), de a benzines RC bigfoot automatája egyszer sem jutott el a gyors fokozatba kapcsolásig, mert hamarabb szakadt ki a verda alól a komplett első futómű.
-
Traxx
őstag
válasz
junkpod #78036 üzenetére
Ez esetben lehet az Idol2S-en gyárilag feltett telefonkönyv másabb, mint ami a te telódon van
ha elkezdeném tárcsázni a számot, akkor a keresője alapján nekem is kiköpné, és tudnám rögtön hívni, de pusztán a névjegyekből nem, csak ha előbb megnyitom. Úgy lenne a jó, mint a Rocketdial-nál: [link] És nekem ez a fontosabb, mert jó, ha 1-2 számot tudok fejből, szóval tárcsázás kilőve
Aweriot: köszönöm, bár teljesen ingyenes jobb lenne
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #77560 üzenetére
hát egyelőre még sok javítani való van az új Google Fényképek alkalmazás droidos és Chrome-os változatán is, iszony lassú, sokszor csak második kattintást érzékel, meg a logikáját is szokni kell. De szerintem nagyon jó irányvonal lesz.
Az is lehet, ha a szinkronizálásokon túl lesznek és csökken a szerverek és az eszközeim terhelése, akkor már jobb lesz... -
törölt tag
válasz
junkpod #76984 üzenetére
Nem hiszem, hogy észrevehető többletenergiát igényelne. Csak nem látom értelmét. A gyro szenzor időegység alatt bekövetkező szögelfordulást érzékel (rad/sec). Hogy lesz ebből statikus irány/hely meghatározás? Tulképp már a kérdést sem értem. Mi az, hogy a "teló iránya"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest