- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
Ez a Dolphin visszalépés hiba nálam is jelen van. Három telefonon használtam, három különböző rendszeren, GB, ICS, JB. Az első kettőn csak simán a Dolphint, most meg JetPack-ot is. A hiba mindig, minden változaton jelen volt/van, de az általam látogatott oldalak közül, csak az index.hu-n. Volt pár hónap, mikor nem volt ilyen, de mostanában újra. Én eddig az oldal hibájának tudtam be.
Én mostanában olyan hibát tapasztalok, pl ennek a fórumnak a mobil változatát böngészve, hogy mikor előre lapozok, akkor nem az oldal tetejére ugrik, hanem 4-5 hozzászólással lejjebb. Más oldalakon is tapasztalom ezt. Nem mindig csinálja, de elég rendszeresen. -
air
nagyúr
E sorozatú Samsungba nem kell BT kulcsot dugni, mert alapból van benne BT, külső billentyűzethez a böngészéshez. (Sőt már a D sorozatúakban is volt, de ott csak a 3D szemüvegekkel kommunikált.)
Egyébként nem megy át rajta adat a TV-re, max. DLNA-n képek, zenék, videók.(#34887) this is life
Mit szeretnél programozni rajtuk? -
laszlohu
addikt
Veszel egy ilyen miracast videó átjátszót :
[Nexus 7(2013) vezeték nélkül csatlakozik a TV - hez]
ált. 6 méteren belül műkszik.
Android 4.2.1 , vagy újabb szükséges, illetve miracast, wifi direct támogatás a telefonon,tableten
wifi certified támogatás a TV - n
-
LonGleY
veterán
-
gipsztigris
addikt
ROM csere ellen nincs orvosság, de pl. az Avast Anti-Theft (ha rootolt a telefon) beírja magát a systembe rendszer alkalmazásként, és egy gyári adatok visszaállítása után is megmarad.
Tud Magyarul (cerberus is) és a funkciók jelentős része ingyenes. Prémium license csak a nagyon cifra dolgokhoz kell. -
Bozek
nagyúr
A rendszer Dalvik integrálást már leírták. Annyit még hozzátennék, hogy ez csak a rendszeralkalmazások Dalvik fájljait rakja be a /system partícióba.
A rendszeralkalmazássá konvertálás meg szerintem egyértelmű. A Kötegelt műveletek közt van olyan is, hogy Rendszeralkalmazások frissítésének beillesztése a ROM-ba. Ezt se árt megcsinálni néha, mivel az eredeti alkalmazás a /system-ben van, a frissített meg a /data partíción. Szóval 2 helyen egyszerre. Az frissítések beillesztésével már egy helyre kerül az egész.
Amennyiben ez után egy alkalmazás nem indul, akkor alakítsd vissza felhasználói alkalmazássá, majd utána megint konvertálhatod rendszeralkalmazássá. Nálam a Chrome és a Google+ szokott FC-zni a frissítések beillesztése után. De az említett ide-oda alakítgatás után működik és nem veszik el semmilyen adat.(#32182) TRob1: Olyant, ami már rendszeralkalmazás, nem tudsz rendszeralkalmazássá konvertálni. Arra más metódus van, leírtam fentebb.
-
TRob1
veterán
A 2, pedig "beintegrálja a system-be", a rendszerpartícióra teszi az alkalmazást, ezáltal szintén helyet szabadít fel a data partícióról. Persze ehhez kell szabad hely a system partíción.
És itt van egy másik lehetőség is a Titaniumban, a rendszeralkalmazások frissítésének beillesztése a Romba. Pl. Play alapból a rendszer része. Ha mondjuk jön hozzá egy frissítés, akkor az újabb már a datádból veszi el a helyet, tehát nem a rendszer része lesz... ezáltal a régi foglalja a helyet a systemből, az új meg a datából. Ha beilleszted TB-vel a rendszerbe, akkor viszont csak egy, az újabb marad meg a rendszer részeként, a datán meg visszanyered a helyet.Innentől tudod hogy érdemes-e.
(#32183) Bozek:
Természetesen igazad van, gyorsan akartam írni és kicsit egybevontam a két dolgot.Pedig évek óta alkalmazom
Módosítottam is kicsit.
-
air
nagyúr
Működik, de furcsán. Mintha a két app nem igazán komálná egymást.
Például hiába pozicionálok egy szöveg adott pontjára, - ha be akarok szúrni valamit - az új szó beírása közben a kurzor átugrik a szöveg egy tetszőleges pontjára, és ott folytatódik az írás. Más alkalmazásnál még nem tapasztaltam ilyen anomáliát, de borzasztóan idegesítő.(#32015) LonGleY:
"Naked tróger"Hozod a szokásos színvonalad. Értelmes indok nincs, csak szapulás.
(#32011) Richee11:
Nézd meg az AOSP browsert is! Bár ennek a telepítéséhez root jog kell.
-
Jazz
veterán
-
xrvman
őstag
Nekem is pont ugyanez van, a régi készülékem ott van, de a mostani az eltűnt, pedig ott volt.
fiókod legmélye az merre van? Mert akkor én is meglesném hol is lelhető még fel.
Én úgy vettem észre, hogy kényelmesen PC ről akartam telepíteni a Dots-t, és aszongya nincs készülékem.
A beállításnál ugyan ott van a régi, de mivel ugye az régi, az elől a pipát kivettem. -
Probert75
addikt
"Play Doctor-Az összes alkalmazásunkat a Playhez csatolja. Gyakran előfordul, hogy egy romfrissítés után a Play kissé Alzheimeres módon jelzi, hogy mely alkalmazásokat használtuk eddig. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudja, hanem azt, hogy nem jelzi ki! Azaz -nyilván legfontosabbként- a fizetős alkalmazásainkat is tudja a Play, csak nem tudja néha kilistázni. Ilyenkor segíthet a playdoki. Választhatunk, hogy csak a felhasználói alkalmazásokat kösse a Playhez, vagy a rendszeralkalmazásokat is."
-
LonGleY
veterán
-
gatto_
senior tag
Ha adna bármilyen plusz funkciót számomra a Pro változata, akkor megvenném. Szinte az összes programot amit használok megvettem már, volt hogy akcióban, volt hogy simán. De csak a reklámmentesség miatt nem adok 1200ft-ot. Max ha karácsonykor leviszik 3-400 ft-ra akkor rámegyek.
De legalább nem használom a Pro változatot warezba, bár megtehetném, hanem megküzdök a reklámokkal! -
freemanone
addikt
rosszul látod, mert nem is a program szűr, sőt aktív szürés sincs.... (egyszerűen át vannak irányítva a reklám serverek ip címei localhost-ra ezért nincs honnan betöltődniük) a program csak a lista frissen tartására kell. ha letörölnéd a telóról akkor se lennének reklámok, kivétel az újabbak, amik még nem szerepelnek a host file-ben.
(#29180) gatto_: én már korábban is mondtam, hogy jobb, de senki nem hitt nekem itt
mer szebb gui, meg magyar, meg több funkció blablabla...
-
LonGleY
veterán
Egyik sem olyan fejlett, ami visszaadná legalább a webes touch.facebook.com szintjét, amit a WebKit-es eredetű böngészők jól kezelnek (Boat, Chrome, Dolphin, Opera 15+).
-
melan
senior tag
Épp most futottam egy kört ebben a témában, és a Socialbind-nél maradtam. Akkor fut, ha elindítom, elég gyors is. Még nem használtam elég rég, hogy teljeskörű véleményt formáljak a használhatóságáról (bug, fagyás stb), de az én szempotjaimnak ez felelt meg (A Fast for Facebook volt a másik, hasonló alkalmazás, de a cashelése, meg a folytonos bejelentkezés zavart...)
-
LonGleY
veterán
Csinálj valahova egy urlfilter.ini nevű fájlt, tartalomnak másold be ezt:
[prefs]
prioritize excludelist=1
[include]
*
[exclude]
*gemius.pl*
*googleads.*Az Opera-n belül a címbe ezt írd be: opera:config
A felbukkanó beállításokba told be az urlfilter custom helyét -
ez nálam megoldotta a problémát. A lista pedig bővíthető,
a fentibe pl. beleraktam a google reklámok tiltását is. -
Márklár
tag
Én a Zoner Antivírus free-t használom, eddig kétszer jelzett amikor appot töltöttem le a Play-ről, igaz nem vírust hanem, hogy az app reklámot akar tenni a status barra, így nem is töltöttem le az alkalmazásokat.
[Zoner Antivírus free]+1 a Clean Masternek
Marklar
-
wardemi
senior tag
-
twine
veterán
-
twine
veterán
Elég régen volt ez a "regisztrálós letöltögetés"...Szerintem már nélküle is tudod használni....
Segíteni nem tudok mit hova mert bár sokszor csináltam nem emlékszem a reg.kódos letöltés sorrendjére, és képernyőire
Ajánlom ellenben az egyszerűbb verziót...
Letöltöd mobilon az .apk-t és telepíted,,mindenféle regisztráció nélkül -
zermi
aktív tag
Jelenleg nincs ics-vel futó telóm, de most kipróltam egy 2.3.7-essel és itt is rendesen folvassa az üzenetet. A beállításokban a hang kimenetnél beállítottad alapértelmezetnek a SVOX-ot, valamint ki van pipálva a Mindig a saját beállításaim használata? Hirtelen ezek jutottak az eszembe.
-
A letöltések száma után szokott lenni ilyen kis összegű akció. 20 milliárd letöltés után volt 20 centes akció 2012 június végén, 25 milliárd után 25 centes akció szeptember végén, és nem akarom elhinni, hogy még nem érték el a 30 milliárdot szeptember óta, főleg karácsony alatt... Szóval szerintem megvárják az 50 milliárdost, hogy valamivel "kerekebb" szám legyen, és majd akkor lesz 50 centes akció... Talán nyáron...
-
punky10
addikt
pl:a gyári Xperia launcher az Apdrawerben nem tud mappázni és több mint 8 oldalon scrollozon a fene... Ikonokat nem lehet cserélni a screenen, méretnövelésről pedig ne is álmodj. Sőt még a widgeteket sem lehet méretezni. A stock launcheren sokszor fix az oldalak száma, a lapozás iránya, az áttünési animácio, ez a legtöbb telepitett launchernél változtathato. A gesture-vezérlés is inkább a telepithetőkre jellemző, mint ahogy a dock és a statusbar eltüntethetősége is. Igy hirtelen ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest