-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
QuickPic, rejtettek megjelenítése és máris látom. Ezt a menüpontot lehet kóddal is védeni, tehát még csak más se fér hozzá. Persze amint törlik a .nomedia fájlt, egyből láthatóvá válik minden.
Egyébként más megoldás nem nagyon van. Sajnos nincs egy Truecrypt szintű titkosítási megoldás Android-ra.
-
-
blt.62
őstag
B.U.É.K.
Hű most nagy kő esett le a szívemről,mert megértettél. Elkérik az S4-et és alapból nézegetik a képeim és videóim,hogy "állítólag" lássák milyen minőség van. Ezért szeretnék egy egyszerű programot amivel kódot kérne a képek és videók mappához való belépéshez. Az a gondom,hogy nem tudok angolul. Tényleg hihetetlen,hogy még egyetlen magyar programozó se készített ilyen kódoló programot, magyar nyelvel. -
tomy86
addikt
Próbáld ki a MyBackup Root vagy a MyBackup Pro progit is! Kevesebbet tud, mint a TB, de cserébe sokkal átláthatóbb és egyszerűbb.
-
Tyer
őstag
Nekem eddig sose navigált rosszul...
Amugy ez is csak pont annyi hátrány, mint amennyire elöny a naprakészség.
Én töb előnyét látom, mint hátrányát az App-nak.(#35604) kezman Sleep As an Droid-ot használok több, mint 2 éve nagy megelégedéssel.
Nekem a változtatható (1 ébresztésen belül is) szündihang miatt a nagy kedvencem.(#35594) pepe091 Milyen elönyei vannak a Mini-hez képest?
-
jonnyjoker01
veterán
bocsi Mindenkinek hogy nem fejeztem ki magam elég érthetően
Már megtaláltam(rom toolbox) .
Egy másik kérdésem is lenne: teljes magyar billentyűzetet honnan tudok leszedni hvga kijelzőre? Jelenleg swypeot használok, de abban csak ö,é,á,ü plusz gombok vannak. Nekem az összes magyar karakter kéne, már persze ha lehet hvga -ra . -
citkar
addikt
Néztem a MindigTV appot, de csak élő műsort sikerült néznem rajta.
A többinél, pl RTLKlub-nél vagy TV2-nél csak rákattanok egy műsorra és nem mutatja, csak egy leírást látok róla. Ennyit tud vagy csak én nem tudom megnézni azokat a műsorokat?
Olyan érdekelne mint az RTLMost, ahol a Híradót meg hasonlókat meg lehetne nézni utólag csak android alatt jobban kezelhető és esetleg több adót is kezeljen. -
maross
nagyúr
nem olyan huzos az. acdsee-vel most csinaltam egy 50-es minosegu jpg konvertalast, es 400k az atlag. Elotte 2 megasak voltak. Az se lenne baj, hogy 50-50%-kal csokkentene a kep oldalmereteit, igy pixelben a kep negyedelodne...csak erre kene valami automatizalt dolog, hogy ne nekem kelljen minden alkalommal minden parametert beallitanom.
-
LonGleY
veterán
És jóval régebbi a motorja (2 éves?), ezért gyorsabb - mint ahogyan azt itt már említették. Ergo, az újabb szabványokkal nem sok mindent kezd. Az outdated-séget és a nulla design-t nem tudom az előnyökhöz írni.
WebKit-ből ami normális, az szerintem a Boat Browser (a Dolphin is az volt a legújabb verziókig), aztán majd egyszer talán az Opera, ha áttérnek a remélhetőleg jobban optimalizált Blink-re. Csak az átmeneti időszakot kell valahogy kihúzni...
-
petipetya
nagyúr
-
De ezeket te is látod. Egy app nem tud rejtetten hozzáférni pl SMS küldéshez vagy hasonlóhoz, csak akkor, ha erre engedélyt adsz neki. Szóval telepítésnél mindig meg kell nézni milyen engedélyeket kér, és egy kis vacak játék pl ne akarjon hívásokat indítani, vagy sms-t küldeni.
-
Sajnos régebbi verzió a menetrend miatt nem játszik.
Köszönöm a próbálkozást!
Újratelepítettem, előtte töröltem az adatokat, nem segített.(#20954) petipetya
Biztos, hogy mindent végig tudtál görgetni? Mert nálam úgy van ha berakok 5 kedvencet, akkor 2 látszik, nem lehet görgetni, ha berakok 15-öt, akkor lehet görgetni, viszont csak 6 között, a fennmaradóak továbbra sem látszódnak.
-
cozmo
őstag
Azt én is használom, tényleg jó. Viszont feltenném a Vibert de túl sokat akar a mocsok! És ha letiltom akkor nem is fog működni.
Tehát egyenként szeretném elvenni a jogait -
-
tonyqa23
senior tag
Én is dolphint használok, nálam a képernyő 47%, a dolphin 11%. Nekem a gyári böngészővel is melegszik, mint állat, akár wifi, akár mobilneten netezek...De felébresztgetni egyik sem ébresztget, pedig a mini is fent van nálam a dolphinból mobilnetre, de egyik sem ébresztget.
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest