- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Persze, ezt írtam én is, ha nem foglalkozok az elnevezésekkel, akkor jó, inkább csak azon lepődtem meg, hogy erre nincs egy program. A sokéves telefonom tudja, és Excelbe akár én magam megcsinálom. Mondjuk mivel nem sok országban van elöl a vezetéknév, így leginkább egy magyar fejlesztőtől tudnám elképzelni a megvalósítást.
EmberXY: Nem a vessző a gond, de ha beceneveket is használsz, akkor borul a bili.
-
St3ven
addikt
Sosem ertettem, mit szenvednek az emberek ezzel a vezeteknev-keresztnev dologgal. En miota telefonom van, uj nevjegy felvetele eseten a legelso felkinalt szovegdobozba beirom a teljes nevet, legyen az eppen keresztnev- vagy vezeteknev-rovat. Nem is volt gondom a regi Nokiaktol fogva a mostani androidos telefonokig sosem a rendezessel vagy az oda-vissza migralassal.
-
Tamy
őstag
Ha a címtárban (mármint pc-n, webes felületen) a név mellett ráböksz arra a három pöttyre, akkor látni fogod részletesen. Megvan ott minden: előnév (vagy hogy hívják), vezetéknév, második név, keresztnév, utónév.
Persze, ha a keresztnévhez írom a vezetéknevet, és fordítva, akkor jó, de akkor minek másik app, a gyárinál is írhatom úgy, hogy a vezetéknévhez kerül a becenév, a keresztnévhez a vezetéknév, a második névhez meg a keresztnév. Akkor minden stimmel, csak épp semmi nincs a helyén. A régi (illetve mostani, mert még ezt használom) telefonomon, ami egy Motorola VE66 pont úgy van, ahogy szeretném. Vezetéknév alapján van sorba rendezve, azt is rakja előre, utána jön a keresztnév. Rendezésnél viszont ha ki van töltve valakinél a becenév is, akkor az alapján a többi közé besorolja. Pont ezt szeretném itt is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest