Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz laszlohu #152302 üzenetére
ODS-ben (OpenDocument Spreadsheet)? És azt Excel-ben szeretnéd megnyitni?
Amúgy sokat nem ér az EESZT alkalmazás, jelenleg csak az oltás adatait tudod megnézni benne, és kapsz egy olyan QR-kódot, mint az védettségi igazolványon van. Azt a másik félnek ugyanúgy ellenőrizni kell, hogy érvényes-e.
Ja és a másik kérdés: ügyfélkapud van? Mert anélkül nem fog menni. A regisztrációhoz be kell lépni az EESZT-be PC-n. Bár lehet eSzemélyi-vel is, de arról fogalmam sincs, nekem hagyományos van (bár már lejárt, szóval előbb-utóbb csináltatnom kell újat).
Somatom: [link]
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz laszlohu #133119 üzenetére
A felület gyakorlatilag ugyanúgy egy app, de igaz ez a tárcsázóra és az SMS-kezelő részre is. Bármelyiket lecserélheted mindenfée probléma nélkül, vagy ha nem jött be, akkor egyszerűen uninstallálod, ezzel visszatérve az eredetihez. A gyári felületeknél minden esetben jobb, gyorsabb és beállíthatóbb az említett Nova, vagy az Apex. Gyakorlatilag az az első, ami felkerül egy új telóra. A tárcsázó és SMS párosra én pl. a Google féle megoldásokat használom. Ezeket is a legtöbb telefonra telepíteni lehet, a stock rendszereken pedig eleve az.
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
szimi57
őstag
válasz laszlohu #133119 üzenetére
A Nova (Prime) Launcherre gondoltam, jobban testre szabható, mint bármelyik gyári launcher. Nem ismerem az EMUI-t. A rendszerhez nem nyúl hozzá. A felület ill. néhány müködési mód jobban testre szabható. Pl. ikonméret + 50%, gesztusvezérlések. Egy próbát megérhet. A Xiaomi-nál müködik.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
ctibor
senior tag
válasz laszlohu #133114 üzenetére
Ha az én EMUI 4.0.3 rendszerű Huawei telómat egyszerű módba teszem, és hosszan nyomom a kezdőképernyő második oldalán valamelyik ikont, akkor ilyen képet kapok:
Alul látható, hogy az eredetileg két oldalas kezdőképernyő már három oldalasra váltott. Lapozol egyet jobbra és ott lesz a nyolc új ikon-hely. Voilá!
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Somatom
veterán
válasz laszlohu #128114 üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni, mert a Chrome -ot azonnal tiltom (ha van hozzá jogom, akkor törlöm és a memóriában elfoglalt helyeit sóval vastagon behintem, nehogy feltámadhasson ).
Firefox viszont minden kütyümön telepítve van. Háááát.... Nem felhőtlen a viszonyunk. Persze, ez fakadhat abból is, hogy nekem az átlag user -hez képest viszonylag magas elvárásaim vannak egy böngészővel szemben. Megjegyzem, hogy ezek nem lehetetlen elvárások, mert pl. a Dolphin MM -ig símán teljesítette. Sajnos, Nugát óta az is elvérzik.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
nagyúr
válasz laszlohu #128101 üzenetére
Akkor frissítsd az Android rendszert majd utána a chrome-ot. Ha ez lenne a kérdésed...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
-
Foose
addikt
válasz laszlohu #76134 üzenetére
Fel is tettem... Ég és föld amit mutat az igo szülinapp-hoz képest. Igo ment is a levesbe. Igaz csak gyalog használom, de ez még azt is mutatja, melyik busz hol jár. Nekem meg ez pont jól jön, közel egy éve vagyok ebben a városban, még idegen. Marha jól néz ki hogy jelzőlámpát is mutat, járdák is jobban láthatóak. És, pillanatok alatt talált műhold jelet, míg az igo csak keresett. Pedig ablakban voltam. Köszi hogy szóltál!
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
törölt tag
válasz laszlohu #75926 üzenetére
Hát ez az! A Samsung -féle, ingyenes "kedveskdésnek" mi köze a Play -ről letölthető, fizetős IGO -hoz? A kérdés egyértelműen arra vonatkozott, hogy ha törökországi és izraeli navigációra alkalmas IGO bárki számára megvásárolható volt a Playen, akkor a hazai verzió miért nem? De nem erről szólt a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz laszlohu #75858 üzenetére
Nagyon komoly cucc. Olvasom, hogy a nepáli hegyimentéshez is ők adják a gps szolgálatást. Óránként frissítik a térképet. Várom az újat. Offline a térkép és a navigáció, sok online kiegészítéssel. Akinek egy kis online kapcsolat belefér, hát ez az app mindent visz. Most kiadták iPhonera is, kell is, mert ott is szívott az online. A fejlett offline navi Androidon indult, neve OsmAnd.
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
törölt tag
válasz laszlohu #75475 üzenetére
A NextGen az egy verzió, nem egy kiegészítő. A többi is telepíthető különböző felbontásokra. Szted Törökországban, vagy Izraelben csak egyféle felbontású telókat lehet kapni?. A sys.txt -ben van definiálva a felbontás és képes alkalmazkodni a különböző felbontású eszközökhöz.
-
Bozek
nagyúr
válasz laszlohu #74916 üzenetére
"viszont olyan javaslatom lenne a keresővel kapcsolatban"
És ezt a javaslatot miért is a PH!-ra kell beírni? Tudtommal a fejlesztő nem ír ide, más meg nehezen nyúlna bele az Adobe programjába. Az alkalmazásoknál lehet írni a készítőnek, tedd meg és írd meg neki a javaslatod. Természetesen angolul, mert magyarul nem hinném, hogy értenek arrafelé.
-
snowdog
veterán
-
Probert75
addikt
válasz laszlohu #31491 üzenetére
Meg van a Winamp Pro is, de töröltem, mert a Play Zene a telóm gyári fülesével jobban szól. A hozzászólások/vélemények-re nem vagyok kíváncsi annyira. Ki kell próbálni a dolgokat, majd aztán megtartani amelyiknek tetszik a hangzása. Nem vagyunk egyformák(még szerencse), kinek mi tetszik jobban.
-
Probert75
addikt
válasz laszlohu #31487 üzenetére
A Google Play Music-ban van hangszín állítási lehetőség. Play Music-on belül Opciók/Beállítások és felülről a második lehetőség, ha valakinek esetleg nem magyarul menne. Ráadásul, ha fejhallgatót is rádugunk, akkor bekapcsolható a Mélyhangkiemelő és a 3D hatás is.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz laszlohu #30326 üzenetére
Nem rossz cucc, de egyelőre jó nekem a Sygic. Most oké, iGO "nincs" androidra. De ez az NNG saját hibája hogy egyszerűen NEM VEHETEM meg ha használni akarom. Ez van, hülyék.
Tegyék elérhetővé, mert ugyanúgy meg lenne vásárolva, mint iOS-re. Nem tudok velük mit kezdeni. Végeztem.Navigációteszt meg azért nem oly rövid hogy otthon el lehessen végezni. Valahogy sejtem hogy a non-commercial verziók nem tökéletesek.
-
fdisk
őstag
válasz laszlohu #29491 üzenetére
Ezeket a cache-et lehet vhogy törölni?
Illetve érdemes, nem okoz a rendszerbe működési problémát?dokee78 : Sajnos wifivel is ugyanaz a hiba. Csak az újraindítás segít.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
air
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest