Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
LonGleY
veterán
válasz eastsider #37622 üzenetére
Ami nekem bejött, az a Business Tasks, de ebben kicsit nehézkes a napi ismétlődő tevékenységek kezelése. Inkább csak 1-1 alkalmas todo-ra, szülinapok beállítására való, arra viszont kiváló. Nekem a naptárt és a gagyi Tasks-t váltotta le.
Amelyik a napi rutinokat talán fél fokkal jobban kezelné, az a Chaos Control. Ez már fizetős, és a sima todo-listázásra jobbnak találtam a BT-t.
Az előfizetésesek közt van még a Wunderlist és a Todoist, amik jó eséllyel kezelnek napi ismétlődő rutinokat, de ebben nem vagyok biztos. Valójában én sem találtam még meg a teljesen tökéletes programot, havi ezrest viszont nem fizetnék értük.
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
válasz eastsider #36479 üzenetére
sziasztok!
poweramp használóktól kérdezem:
tapasztalt valaki olyat, hogy lejátszás közben elmegy a hang fél másodpercekre. néha csak minden 5. számnál hallom, de van úgy, hogy minden második számnál csinálja. nagyon idegesítő. különösen úgy hogy fizettem érte.
tapasztalt valaki hasonlót? mi lehet a gond? -
törölt tag
válasz eastsider #29701 üzenetére
Apex-nél jelenik meg a noti.bar-on, hogy a memóriában van, nem a Novánál. Én megvettem mindkettőből a Pro (/Prime) verziót, szóval ez miatt egyik sincs előnyben a másikkal szemben. Érdekes az is, hogy 5x annyian töltötték le a Novát, mint az Apex-t.
(#29702) air:
Kipróbáltam már mindent még az SGS időből, amit custom ROM-ok beleépítenek a ROM-jaikba (rengeteg launcher). Egyszerűen az Apex/Nova páros után semmi nem tetszett jobban (tetszés, nem tetszés, nem feltétlen csak külalakot jelöl).(#29704) eastsider:
Valóban érdekes. Amúgy Novát gyakrabban updatelik, amint Apex-t.(#29705) raziel01:
A free verzióról beszélek. Ennek nincs sok köze a fizetés verzióhoz, legalább is plusz 4 millió embernyi köze biztosan nincs. Egyébként Apex is volt akciós. Mindkettőt akcióban vettem.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz eastsider #28775 üzenetére
Màr írta az érdeklődő, hogy a mac szűrés csak félmegoldás, mert akkor ott van még a mobilnet.
Egyébként ha már webkamera és IP Webcam; működött már ez valakinek LAN-on kívül is?
Csak mert elméletileg ez lenne az értelme de a felülettől amit ad, még a legtöbb asztali böngésző is maga alá csinál.[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz eastsider #20652 üzenetére
Rendes Opera Mobile, nem a butított verziók. Jelenleg a leggyorsabb teljesértékű mobilböngésző. Valamikor majd a Chrome-mal együttműködve új (közös) engine-t kap (Blink), érdemes lesz követni. Csak győzzük kivárni... A bétában lehet látni a kezdeményeket, de ezt még nem érdemes használni.
-----
Smart Keyboard Pro v4.7.0 (04/05/2013)
- Added Emoji support
- Fixed T9 on high resolution screens (such as Galaxy S4)
- Fixed Swedish T9 layout[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
-
iguana
őstag
válasz eastsider #20652 üzenetére
androidos kezdőként a stock browsert használtam, majd a dolphint használtam sokáig, amíg meg nem jelent a chrome. a naked browser-t itt ajánlgatták többen. tettem egy próbát, utána olvastam. sejtettem, hogy nem egy "eye candy" alkalmazás lesz, de a kinézeténél már csak a sebessége, egyszerűsége döbbentett meg jobban. 2 nap elég volt, hogy érzékeny búcsút vegyek a chrome-tól, és naked browser rajongó lettem. ez kell nekem, nem ilyen nehéz, vaskos dögök, általam nem használt funkciókkal tele tömve. a "csúnyasága" is szerethetővé vált az elképesztő gyorsasága miatt. mobilon böngészésre számomra egyszerűen a legjobb.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Rimuru
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz eastsider #17723 üzenetére
Az Android a 3.1-es verziótól alapból támogatja az USB OTG-t. Sőt, JB esetén már a pendrive-hoz se kell semmit se variálni azon kívül, hogy FAT32-es fájlrendszernek kell rajta lenni.
Azért a Samsung-tól elég nagy baki, hogy ezt nem építette bele a Galaxy S Advance-ba...
-
Bozek
nagyúr
válasz eastsider #17666 üzenetére
Ingyenes, ha nem a Premium kell neki.
"Looking for the Premium version of ClockworkMod Tether? It is a $4.99 in app purchase, no additional download necessary!"
Ez a programon belüli megvásárlásról szól és ugyanúgy működik, mint az alap vásárlás elvileg. Magát a fizetési felületet a Play-en belül nyitja meg és ott lehet kifizetni a már előre beállított adataiddal.
(#17679) attiati: Pedig ott van az. A program saját menüben a Buy Tether. Lehet fizetni az előbb említett Play-es módszerrel, de akár PayPal-al is.
[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz eastsider #17345 üzenetére
Jelenleg ezt használom, ötletes csak annyi a kényelmetlenség hogy widget támogatás a fizetős verzióban van.
Smart Launcher[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Maxtreme
addikt
válasz eastsider #17345 üzenetére
Valami újat.. Hmm Chameleon Launcher?
Nekem mondjuk nem jött be, de attól még másnak tetszhet. -
Maxtreme
addikt
válasz eastsider #17336 üzenetére
telefonon (sgs) én next-et használok, nagyon sok időn át go launcher volt a favorit, de iszonyat szar lett mióta televágták minden felesleges szeméttel.
Tabon pedig Nova-t, ez vállt be a legjobban.szerk: egyébként az emlegetett apex is nagyon jó, viszont számomra a Nova tudása tökéletesen elegendő, illetve nekem valahogy jobban kézreáll az egész
[ Szerkesztve ]
-
pikszel
addikt
válasz eastsider #14370 üzenetére
Silent Hours
ha van kedved bütykölni, akkor:
Tasker / fizetős
Llama
AutomateIt„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest