Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márklár
tag
válasz culas25 #69065 üzenetére
Én ezt az appot ajánlom (hívás előtt megerősítést kér, így nem lehet senkit véletlenül hívni):
[Tiny Call Confirm]Márklár
-
Márklár
tag
Márklár
-
Márklár
tag
válasz 7Sony7 #47284 üzenetére
Ha rootolt a teló akkor ezt ajánlom: App Quarantine
Márklár
-
Márklár
tag
Somatom, air
köszönöm a válaszokat, értem amit írtok, de mivel megvagyok elégedve az üzem idővel és a működéssel is így nem zavar az ébresztgetés.
Bár lehet, hogyha sikerülne levinni a fogyasztást 1%-ról 0,5%-ra óránként, akkor a telóm legalább 6 napot elmenne egy töltéssel.Márklár
-
Márklár
tag
Sziasztok!
Legyen szíves mondja már meg valaki, hogy miért baj ha egy app sűrűn ébresztgeti a telefont? Nekem is fenn van a TV24, több ezerszer felébreszti a telót, ennek ellenére óránként 1%-ot merül. Akkor? (Egyébként közel egy éve fenn van).
Márklár
-
Márklár
tag
Véleményem szerint, vannak alkalmazások melyek az egyik telefonon jól működnek, a másikon meg nem. Valaki írta, hogy a Viber akksi zabáló. Én néhány hete használom, az ismerősök unszolására tettem fel, megvallom féltem, hogy sokat fogyaszt, de nem. Ez még a régebbi verzió, mostanában frissült, de még nem frissítettem. Apropó frissítés: megállapítom, hogy a frissítés nem mindig jobb, sőt van, hogy rosszabb lesz az alkalmazás tőle. Ennek tudatában mindig csinálok mentést az appokról és ha a frissítés nem tetszik, vissza rakom a korábbi verziót. Itt van két screenshot a Viber fogyasztásáról:
Márklár
-
Márklár
tag
válasz jonnyjoker01 #39167 üzenetére
Ezt is nézd meg, én ezt használom: App Quarantine Egy tappal fagyasztod, egy tappal indítod ha kell.
Márklár
[ Szerkesztve ]
-
Márklár
tag
válasz Márklár #37983 üzenetére
Még egy: Quiet Sleep free.
Márklár
-
Márklár
tag
válasz Siriusb #37962 üzenetére
Én ezeket használom: Blacklist Plus, I[I m Sleeping],
[ Szerkesztve ]
-
Márklár
tag
-
Márklár
tag
Szerinted. Nekem ragadt már be progi és a teló újra indítása nélkül az Android Assistansal ki tudtam lőni.
Itt egy kis progi, amivel figyelemmel lehet kísérni a pillanatnyi szabad memóriát:[Memorybar Simple
Márklár
-
Márklár
tag
Néhány gondolat Clean Master vs. Android Assistant progikkal kapcsolatban. Én először az Android Assistans-t használtam. Felraktam, nem állítottam be, hogy mit töröljön, ennek ellenére törlés után minden program rendesen működött. Felraktam a Clean Mastert szintén hagytam, hogy töröljön és láttam, hogy sokkal több szabad memóriám lett. Első blikkre úgy tűnt a Clean Master a hatékonyabb, de később jött a fekete leves, mert amikor hívtak elállítódott a csengőhang, meg néhány progi nem indult el. Miután a Clean Masterban beállítottam, hogy mit törölhet, gyakorlatilag egyforma lett a szabad memóriám. Ezek után maradtam az Android Assistant-nál, mert futásakor lényegesen kevesebb memóriát fogyaszt.
Remélem, segítettem az információval.
Márklár
-
Márklár
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amelyik felolvassa a cikkeket. Létezik ilyen?Márklár
-
Márklár
tag
Rootolt telóra ajánlanék fagyasztó alkalmazást. Ha valamiért nem kompatibilis a telefonod a Greenifyvel, vagy nem akarod megvenni a TB Pro-t akkor ezt az appot érdemes kipróbálni: [App Quarantine
Ki lehet rakni widgetet a fagyasztott progiról, így ha kell egy tapintással aktiválható, vagy deaktiváható.
Márklár
-
Márklár
tag
válasz janosibaja #36718 üzenetére
Megpróbálom röviden elmondani nálam hogy van: van egy DVR felvevőm, ebbe csatlakozik a négy darab kamera vezetékkel. A DVR vezetékkel csatlakozik a wifis routerbe, így a DVR gyakorlatilag felkerül a netre. igy az IP-cím beírása után (melyet a telefon appba kell írni, (ivms 4500) el lehet érni a kamera képét távolról adathasználattal, vagy ha van ott wifi, arról is.
Otthon pedig wifin keresztül lehet elérni a képet telóról, szintén IP beírása után. Van belső hálózatom is így az asztali PC-ről vezetékkel, a laptopról wifivel nézhető a biztonsági kamera képe. A PC és a laptop kamera kezelő program pedig az ivms 4000.
Remélem érthető voltam.
Márklár
-
Márklár
tag
válasz mcsm88 #36664 üzenetére
Ez engem inkább a [Juice Defenderre] emlékeztet.
Márklár
-
Márklár
tag
válasz atosan #36659 üzenetére
Én meg ezt: [Multipictures live wallpaper]
Márklár
-
Márklár
tag
Azok figyelmébe ajánlom a következő appokat akik azt szeretnék, hogy amikor a képernyő zárat felnyitják, automatikusan kapcsoljon be a wifi vagy az adatforgalom, lezáráskor automatikusan kapcsoljon ki. Beállítható a lezárt képernyő melletti szinkronizálás ideje is. [Wifi Wizard, Auto 3g battery saver]
Márklár
-
Márklár
tag
válasz janosibaja #36653 üzenetére
Én használom a mobilomat az otthoni biztonsági kamerák képeinek figyelésére. Mobilról vissza is játszható a felvett anyag. Ezt az appot használom: [ivms 4500]
Márklár
-
Márklár
tag
forintuser, atike , köszönöm!
Márklár
-
Márklár
tag
Sziasztok!
Tudnátok egy olyan programot ajánlani, amely egy bizonyos appot automatikusan beállított időben elindít, majd beállított időben megállít?
Márklár
-
Márklár
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy ha bluethooth van csatlakoztatva a telóhoz nem mondja be a hívó nevét a fülembe. Navigáció, rádió hangját a BTmono appal át tudom küldeni a BT-re, de hívásnál ez nem működik.
Segítséget kérnék, hogy ez appal vagy beállítással megoldható-e?Márklár
-
Márklár
tag
-
Márklár
tag
-
Márklár
tag
Múltkor feltúrtam a Playt, ezt az egy alkalmazást találtam de ez is csak kiegésztő, le kell tölteni hozzá a fő alkalmazást is.Úgy meg már nem érdekelt.
[Super Manager-Auto Shedule]Márklár
-
Márklár
tag
Én a Zoner Antivírus free-t használom, eddig kétszer jelzett amikor appot töltöttem le a Play-ről, igaz nem vírust hanem, hogy az app reklámot akar tenni a status barra, így nem is töltöttem le az alkalmazásokat.
[Zoner Antivírus free]+1 a Clean Masternek
Marklar
[ Szerkesztve ]
-
Márklár
tag
-
Márklár
tag
-
Márklár
tag
Én ezt használom:[Timeriffic]
-
Márklár
tag
válasz retesz147 #15324 üzenetére
Én ezt használom már egy éve, nekem bevált:[Timeriffic]
-
Márklár
tag
válasz Tompie #15172 üzenetére
Próbáld ki ezt:
[Android Assistant] Hátha. -
Márklár
tag
Sziasztok!
Néhány tapasztalatot szeretnék megosztani veletek, akksi fogyasztás témában. Ritkán írok ide a fórumba, de napi rendszerességgel olvasom
Már több hete nem telepítettem új alkalmazást a telómra, mégis ma reggelre a szokásos 1-2% helyett 10%-ot esett az akku szintem. (Éjjel repülőgépes módban van.). Én a JuicePlotter nevú alkalmazással szoktam ellenőrízni, hogy valóban valamelyik
alkalmazás használja az akksit vagy az akksi magától merül. (Mert nálam ilyen is volt már.) A JuicePlotter csak azt mutatja, hogy valami fogyasztja az akksit, de azt nem hogy mi.Használom az Android Assistant nevű progit, ezt bekapcsoltam "mindenféle tisztítás" stb. és voilá visszaállt az eredeti állapot.
így néz ki a Juice Plotter grafikonja:
Látszik, hogy 1:32-kor valami bekapcsol.
Itt 7:29-kor bekapcsolom az Android Assistant:
Ezen a grafikonon meg csak úgy magától merül az akksi:Márklár
[ Szerkesztve ]
-
Márklár
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy elképzelhető-e, hogy a playen lévő appok között van vírusos? Ugyanis ismét le akartam tölteni egy alkalmazást, (melyet pár hete használtam de végül is letöröltem) amikor is a vírusírtóm jelzi az app szerinte vírusos.(Zoner vírusirtót használok, régebben olvastam egy tesztben, hogy az ingyenesek között az egyik legjobb.)Az appot most 26-án frissítették, tehát én még a régebbi változatot használtam, akkor a vírusírtó nem jelzett.Erről az appról lenne szó:[link]
ha valakinek van fent vírusírtója megköszönném ha ránézne.Márklár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest