- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Hetek óta ilyen?
Tegnapi dátummal látom a cikkeket.
De ettől még lehet igazad van.5.0.31?
-
Tv
senior tag
Köszi, de közben rájöttem, hogy teljesen rosszul fogalmaztam. Fájlokat, mappákat csak push módon szeretnék másolni pc-ről telóra vagy fordítva. Tehát azt nem akarom, ha letörlök valamit pl. pc-ről akkor a telóról is eltűnjön. Kontaktok stb. estén is inkább csak backup/restore funkció kellene, de amikor én szeretném, nem kell állandó szinkron.
-
-
törölt tag
Nem lassabb. Legalábbis én nem érzem lassúbbnak, mint egy normál indítást. A Greenify pedig biztos, hogy több energiát igényelne, mint a mostani módszer, mert a Robot egyéb feladatai miatt akkor is futna, a Greenify -t viszont így telepítenem se kell, ami sztem a legerőforráskímélőbb.
-
LonGleY
veterán
Miért köveznék meg másokat? Mi lelt megint?
A letiltás végérvényes, nem jön elő soha, és sok gyárilag telepítettnél el lehet ezt játszani. A többi dolgot meg használom. Én csak szimplán azt mondtam, hogy nem tartom alapvetőnek a progit, merthogy nekem egy példa sem jut eszembe a Facebook kliensen kívül, amihez jól jöhet a Greenify.
-
Bozek
nagyúr
és (#62093) ollie: Tudom, hogy mi a Greenify, de amúgy RAM-ot is szabadít fel, ha fagyasztja az alkalmazásokat, azért írtam azt, amit. Mondjuk elég sok program van fenn a telefonomon, de készenléti állapotban nem merül gyorsabban, más helyzetben meg a kijelző a legnagyobb fogyasztó és 1-2 alkalmazás szívja az akksit, de csak akkor, ha használom őket.
-
scope2007
addikt
na.pl fogalmam sincsen mi az a greenify
de akkor ralesekeddig nem is tudtam azt, hogy ha olyan android van a telón, amit az éppen kersesett alkalmazás nem támogat akkor meg sem jeleníti. Ezért nem találtam azt, amit haver ajánlott..mondom wtf
mydatamanager helyett valami mobilnet használat mérőt tudsz? csak amiatt fontos... hamar lefogy a 200mbom, de jó tudni.mennyinel járok éppen..
-
-
törölt tag
Hát a rendszer logban. Abban minden műveletnek nyoma van. Ha nincs külön letiltva, akkor terminálban is meg tudod nézni a logcat paranccsal, vagy kiíratni a belső tárra txt -ben, de úgy elég szar olvasni. Valamilyen logcat alkalmazással jobban olvasható. Én az Extreme Logcat pro -ját használom. Két hatékony módszer van.
1. Megnyitom, rányomok a felvétel gombra, Home -mal háttérbe rakom, előidézem a jelenséget, újra megnyitom, megint rányomok a felvételre. Ez kimenti a két gombnyomás közötti logot a teló táron létrehozott mappájába. Ezt megnyitva lehet olvasni.
2. Ki lehet rakni a realtime logot egy méretezhető, floating ablakba. Így látod az épp futó alkalmazás fölött.
De sztem a mostani szituban elég, ha símán megnyitod, megcsinálod a jelenséget, majd gyorsan pause és visszanézed. -
gipsztigris
addikt
Azt mondtam volna, hogy hivatalos?
Csupán arra reagáltam, hogy szerinted egyelőre nincs híre.
Az androidpolice pedig több mint egy pletykalap.
Egyébként én is kipróbáltam, működik rendesen, de amíg nem lesz magyar hangutasítás hozzá addig egy gyenge angolosnak nem túl szerencsés használni. -
Csontikka
aktív tag
benéztem, köszi!
gondoltam ha már van egy fake wifi kapcsolat akkor nem akar az alkalmazás mégegyszer a netre kapcsolódni és ilyenformán ez a kerülő megoldás
Na szóval.. tudod az a furi, hogy este repcsibe rak... és egyszercsak bepottyan egy viber vagy fb üzenet, mivel ilyenkor le is van némítva nem észelem, de reggelre látom hogy ott van... nem is értem.
Ja, és reggelre a wifi ugyanúgy kikapcsolt állapotban van... Ezért gondoltam hogy valami felnéz a netre bizonyos időközönént és ilyenkor jönnek le. Ráadásul nem is rootolt a teló és nincs is szanaszét telepítve minden féle appokkal.
Tudom hogy ez így kicsit hihetetlenül hangzik, én sem hittem el asszony pajtásnak amíg a saját szememmel nem láttam reggel, hogy ténlyeg jött az éjjel 3 fb üzenete és a teló még mindig repcsiben volt
-
LonGleY
veterán
Nem, nekem egy egyszerű ON/OFF widgetre vagy parancsikonra van szükségem. Ha bekapcsolom, nem megy el alvó módba, ha ki van kapcsolva, akkor x perc után zár a képernyő, ahogy amúgy is tenné. Úgy, mint a Notification Toggle-ben is elérhető volt, csak azt a progit a Z1C-re már szükségtelen lenne csak emiatt felrakonom.
Fogok találni (úgy tűnik, az esetek 90%-ban a saját tesztre vagyok rászorulva), csak gondoltam, hátha van valakinek bevált megoldása.
-
törölt tag
Legalábbis Magyarul csak online. Köszönöm! Abban reménykedtem, hogy ez a csomag elég hozzá. De ezek szerint mindenképpen kéne az a másik, kb. 20MB -os, ami szép anyanyelvünkhöz nuku. Akkor marad a hangmintaegyezéses módszer, mert a fonetikus alfabetikus nyelvek kezelésének megtanulása nekem nem áll arányban a várható eredménnyel.
Dokee78:
Kérlek, ne írj 160MB -ra 20mp. -et! Az nem lehet. Annyi nincs. Írj 1órát! Vagy felet. Annyi van. Olyat már láttam. De 20mp. nincs. -
törölt tag
Köszi! Akkor mégis a netemmel van a baj. Elég fura állat, ilyen légbőlkapott mikrohullámú izé. Már korábban is feltűnt, hogy a https -es oldalaknál nagyon belassul. Múltkor Gdrive -ból szedtem le egy cuccot és csak akkor tudtam kihozni belőle az egyébként sem táltos sávszélességemet, ha a letöltésvezérlőben több szálat engedélyeztem. Majd megpróbálom vmi wifis helyről letölteni. Még egy kérdés, ha már leszedted. Így működik a Magyar hangfelismerés net nélkül?
Nyuszi123456:
Frissítés
Root
Custom rom
A függetlenítés törvénybe ütköző. De ha jól emlékszem, akkor a kék fényben láttam, hogy a bűnözőknél, custom rom (és kernel) felrakás után viszzazárt. -
alacka
tag
DiskUsage - könyvtárméretek megnézésére kiváló, gyors !!! Köszi.
Sajna az ezt követõ másolásokba MicroSD-re beleáll a gépem (iszonyat mennyiség v. 9000 file).
S kezdhetem elölrõl.
Tulajdonképpen valamilyen könyvtár SZINKRONIZÁLÓ alkalmazás kellene ami SDkártyára is dolgozik (root nélkül?).
Láttam ilyen fileokat DCIM/.thumbnails könyvtárban:
.thumbdata3-nnnnnnnn 1.71 GB
.thumbdata3-mmmmmm 1.71 GB ezek törölhetõek?
továbbá vagy 7800 további elemet, apro jpg, ami zomet nem kisis en fenykepeztem, mintha weblapok grafikai lennenek.
Törölhetem? -
alacka
tag
Elöbbi alkalmasnak látszik, sõt annak nyomán találtam Storage Analyser-t, hátha..
Utóbbit nem leltem, maj du. tudom kiprobalni.EZT A TÉSZTÁT!
A hétvégén beállt a merevség a Compactomon.
Csak az értesítõsáv jelent meg (eltüntethetetlenül) a fekete képernyõn.
Navigálni sehova ... kikapcsolni sehogy.
Telefonhívásokra kicsengett, de nem lehetett vele semmit sem kezdeni.
Azért megoldottam kínomban. -
S e t h
nagyúr
Viszont még így kérdéses nekem, hogy most akkor tömeges fika volt sok felhasználó részéről, vagy csak egy ember oviskodása miatt tiltott? Mert utóbbi esetben azért érdekes kérdéseket vet fel a készítő személyiségét illetően. Nekem azért szerencsém volt még az akciós árú megvásárlásával,a készítő meg már többször segített ha kérdeztem tőle emailben, mai napig használom.
-
Doggy dog
senior tag
Sima apk telepítésre mind2nél hiba üzenet,nem lett telepítve!Root jelenleg nincs,nem tudom system/app-ba rakni,viszont a PVSTAR+ működik,köszi mindkettőtöknek!
Más:tudom mostanában Apex&Nova az ajánlott,de nem tudja valaki véletlen,hogy a Holo launcher jelenleg hol tart,mennyire "éhes"? -
Predator2
addikt
Tök mind1 mennyi hely van a telefonom nem frissíti az alkalmazásokat/vagy nem mindíg, ha google play van fent.
"Kevés a tárhely" A legkisebb alkalmazás esetén is. Ilyenkor google play frissítéseket törlöm marad a android market és azzal működik a frissítés. Nem értem mi lehet a gond. -
pikszel
addikt
Bizonyos időközönként bekapcsolja a wi-fi modult, körbenéz és ha az emlékei nem csalják meg akkor pl. otthon bekapcsolva is marad. Olyan mint a Taskerben a wi-fi near.
-
Flind
senior tag
Szerintem is, de azért vannak lehetőségek. Pl.:
-nem pipálta be ami neki kéne
-nincs root
-valami másik alkalmazás fagyasztja.
Igen, elég triviálisak, de a fórumtársnak már máskor is voltak "érdekes" megnyilvánulásai..(#60249) LonGleY: 1. Mert AdAway csak a reklámot tűnteti el, a helye ott marad. 2. Nincs mindenkinek kedve naponta felnézni AdAwaybe és új Host fájlokat letölteni. 3. Nekem volt olyan amit csak MMG blokkolt, AdAway nem.
Szerintem kell hozzá a keretrendszer. -
LonGleY
veterán
Az AdAway miért bóvlibb a MinMinGuard-nál? Tudtommal az AdAway csak host fájlt szerkeszt, viszont reklámhelyeket nem gyepál. Esetemben Xposed kütyafüle nincs (nem is látom értelmét), csak sima root van. Ehhez ajánlottabb lehet az MMG? Reklámhelyet is nyír, vagy ahhoz mindenképp kellene valami plusz keretrendszer?
-
rjg
őstag
Nézd meg ezt - Bluetooth Auto Connect , nekem anno bevált.
-
LonGleY
veterán
Gondolok itt főleg a közösségi megoldások különbségeire. Hiába nem vagyok egy nagy osztogató, meg challenge-ekhez kapcsolódó, a Strava ebben mégis nagyon inspiráló tud lenni. A userek által bejelölt szegmenseken áthaladást, és az azokon elért jobb eredményeket jelzi (bringával Bp-en én már be is gyűjtöttem jópár king of the mountain-t, ami az adott szakaszokon aratott győzelmet jelenti :]). A kliens überfasza (nem akad le és sokkal értelmesebb felépítése van, mint az Endomondo-nak), bár igaz, nincs widgetje, mint a másik kettőnek. Nem tudom pontosabban leírni, egyszerűen puritán kicsit nekem a MyTracks - bár lehet, hogy másoknak meg pont ez jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest