- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
TODI1111 #173089 üzenetére
Próbálgattam ismét a Google telefont.
Viszont a beállításaiban nem találtam azt a lehetőséget, hogy hivásátirányítás.
Illetve azt találtam, hogy hangposta, de azon belül a gyári tárcsázó felülete jön elő, ahol ezt be lehet állítani.
Ennek így kell lennie Samsung telefonon? -
Rigormortiis
veterán
-
DrKapocs
őstag
válasz
TODI1111 #171704 üzenetére
Köszönöm szépen.
Nekem sem akart igazán összejönni a dolog. Illetve összejött volna, de a különböző fiókok összes mappájára egyesével szabályt kellett volna alkotni, hogy mikor szinkronizáljon és mikor ne. Ha valami változás van, akkor pedig az összeset állítgatni. Ezt inkább kihagytam.Viszont a FairEmail tud Taskerrel, így Macrodroiddal is (én ezt használom) együttműködni. A leírásban ott van az intent. Csináltam rá egy makrót: A Gmail hétköznap és hétvégén is 7-től 19-ig, a céges Outlook csak hétköznap 7-től 17-ig, míg a spameknek fenntartott Yahoo csak manuálisan szinkronizál (bár ehhez nem kell makró).
Így néz ki:Így nem kell egyesével minden mappát szakályokkal regulázni; egyszerűbb. Még elég új a művem, próba szinten jól működött, de hamarosan kiderül, hogy mennyire jó és stabil.
-
tibbike01
őstag
válasz
TODI1111 #170939 üzenetére
Köszi, köszi lehet kipróbálok egy másik email appot én is, bár alapvetően nincs bajom a gmail-el, talán annyi, hogy sokszor olvashatatlanul igazítja a képernyőre a leveleket.
Más: nektek frissülni szoktak az appok a play aruhazon keresztül automatikusan? Nekem már kb 2 éve csak manuálisan frissülnek, tehát rá kell böknöm a frissítések keresése gomba, hogy kidobja a frissülni kívánó appokat...de van hogy első blikkre semmi, majd másodjára bead 2-3 appot...
-
Faby
senior tag
válasz
TODI1111 #170859 üzenetére
Kösz, ismerem, de mobilitit kezdtem használni, amikor még nem volt tr.díj, aztán úgy maradt.
De ott is csak 65 Ft a díj, a Yettelnél meg 115 Ft, szóval biztos nem fogom a Yettelt használni.
Sajnos sokat kell parkolnom, mert szülők lakása előtt fizetni kell, így nem mindegy. -
efi99
őstag
válasz
TODI1111 #170738 üzenetére
Hát itt valami árulás van.
Valóban lehet a zárolt képernyőnél is hozzáadni widgetet, de csak nagyon korlátozott a választék (ezért is szoktam inkább a Lock Starban csinálni). Ami viszont sokkal érdekesebb, hogy nekem nem ezeket ajánlja fel. Ez nem OneUI 6.1 véletlenül? A kérdésben ugyanis 6.0 volt, meg nálam is az van. Ott sajnos csak "Következő jelzés" van, amit egyszerűen rühellek, mert a naptárbejegyzéseket is figyeli, aztán találjam ki én az időpontból, hogy a megjelenített időpont az most az ébresztőé-e (ill az egyáltalán be van-e kapcsolva) vagy pedig egy eseményé. Sőt ez olyan szinten el van barmolva az Androidban, hogy az összes 3.feles app is képtelen arra, hogy szétválogassa őket. Egyedül a gyári 2x1-es widget mutatja, hogy mi újság, de még az is csak 1 konkrét ébresztéshez, ha több van beállítva, akkor azokat nem veszi figyelembe. -
5leteseN
senior tag
válasz
TODI1111 #170007 üzenetére
Erre én is gondoltam, de minden hátsó szándék nélkül is lehet, hogy nem tudnak valamiért felmenni az eladóhoz és nem tudják az ealdó gépét(Windows) az ellenőrzésre használni.
A DevCheck-et javasolta a Google Play Store, de ez ugye nem egy szakmai, hanem sok-más-motivációjú(€-$-...) javaslat szokott lenni.
Ha az eladó PC-n az ellenőrzés menne, akkor az ITT megadott program lenne a tökéletes, de arra gondoltam, hogy ha lehetséges ne függjön a körülményeken az ellenőrzés, minden elemét tudja magával vinni vevő-barátom, ha lehetséges!
Ezen próbálkoznék most éppen, némi közösségi segítséggel!
-
-
BitRider
senior tag
válasz
TODI1111 #165406 üzenetére
A statisztika rész egyáltalán nem érdekel, csak sokszor ha nem mentem a számokat, akkor abból tudok a hívóra következtetni, hogy épp mennyit beszéltem vele stb, és egyből rábökve szükséges is a hívás normális kezelése (ráadásul Dual SIM-mel és Google fiókkal szinkronizálva). Erre mindenképpen dialer kell.
svgyula: Megpróbálom az APK-t.
-
DrKapocs
őstag
válasz
TODI1111 #165295 üzenetére
Talán működik, de nem ajánlott. Én tiszta flasht csináltam 2 készüléken is. Én nem kockáztattam, az a tuti. Vagy jól csinálom inkább vagy sehogy. Egy ilyen buhera flash után meg majd panaszkodik a user, hogy ez is és ez is sz@r, hulladék a készülék... ő nem tudja az okát, nem csinált semmit... a gyártó hibája.
-
kaciokos
őstag
válasz
TODI1111 #165257 üzenetére
Köszi, de ezt már próbáltam, nekem nem áll kézre, az esetek egy részében nem sikerül a széléről indítanom a mozdulatot, így simán lapoz egye a főképernyők között, a sima felfelé suhintást meg nem tudja.
Szerk.:
#165265 Fall-N - igen, ezt tudom, nem erről beszélek, hanem arról, hogy van néhány olyan alkalmazás, amit a beállításokban átrakok másik fülre, de ettől függetlenül a fő fülön marad.
-
Bozek
nagyúr
-
-
Enigma1945
őstag
válasz
TODI1111 #163904 üzenetére
Köszönöm a valaszod! Erdemesebb lenne akkor lecserelni egy ujabbra ha a jovobeli jatekokkal akarok majd jatszani? Ha cserelnek mire erne meg? Nezzek akkor Snapdragon chipsetes telot? Most pld amikkel jatszom: PUBG, CoD Mobile nagyon szepen futnak, de nem tudom ez igy lesz-e ha a most megjeleno jatekokkal jatszanek? Vajon alacsony grafon akadoznanak?
-
TODI1111
veterán
válasz
TODI1111 #163492 üzenetére
Tegnap ezzel a kérdéssel kapcsolatban írtam a FairEmail fejlesztőjének.
Néhány levélváltás után azt írta megnézi mit tehet. Ma emailben kaptam egy linket ami a program frissítését tartalmazta és benne van külön a hétvégi szinkronizálási beállítás lehetősége. Ez azért nem semmi hozzáállás.Előzőleg már megvásároltam a programot, de ezek után megérdemelte, hogy pluszban is "meghívjam egy sörre".
-
Zeki
nagyúr
válasz
TODI1111 #152680 üzenetére
Ez sem tűnik rossz megoldásnak, a baj, céges telót nem lehet resetelni.
-
poirot
őstag
válasz
TODI1111 #149484 üzenetére
Mikor megvettem, akkor egy kódot kellett volna beírnom, most is ott volt az a menüpont, meg akartam nyitni, de most már csak annyit írt ki, OK. Ismét megnéztem, az általad javasolt menüpontot, és már nekem is kiírja a reklámmentes verziót. Érdekes megoldás, mert az minek is kattintana naponta a kód beírására, ha nincsen kód? Vagyis nincs kód tulajdonképpen, hanem többször kell ellenőrizni a kód beírásának menüpontját. Nyilván, mikor van NET, egyszer csak feloldja.
Köszönöm a segítségedet.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
TODI1111 #144725 üzenetére
Ha bele van téve, nem nagyon teszik már bele gyári rendszerekbe.. lehúzott értesítési sávon pl. ki lehet tenni egy kis ikont erre.. vagy pl. úgy elő lehet szedni, hogy felteszed a Quick Shortcut maker-t és megkeresed azt az activity-t aminek az a neve, hogy:
com.android.settings/com.android.settings.Settings$DevRunningServicesActivity
Ha annyira keresel, hogy "running" (magyarul talán a "futó"-ra is kiadja..) akkor a Settings/Beállítások app-ban lesz. -
Bozek
nagyúr
válasz
TODI1111 #142986 üzenetére
Én áttértem a Kiwi Browser-re. Alulra lehet rakni a címsort, lehet kényszeríteni a mobilos, illetve desktop nézetet, valamint van sötét téma, ami a weboldalt is úgy jeleníti meg. És még a kiegészítőket is támogatja. Nagyrészt még az oldal újratördelése is megy, igaz, nem mindenhol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest