- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
katalin888 #109701 üzenetére
Én Samsung Internet böngészőt használok az ingyenes Adblock Fast-al,ami direkt ehhez lett kiadva.Írták is róla,hogy hatékony,a tapasztalatom is ezt igazolja.
-
Bozek
nagyúr
válasz
katalin888 #100592 üzenetére
Ezt is megnézheted, egy root nélküli Z5 Compact-on használom teljes megelégedéssel. De már használtam Xperia V-n és Z1 Compact-on is, igaz, azokon nem 6.0.1 volt. Bár tény, hogy Sony-n kívül csak egy Alcatel Pop C3-on próbáltam, ott is működött.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
A Pixel Phone Pro-ba beépítették. Mielőtt felveszed a hívást egy lebegő gombbal elindíthatod a hangfelvételt.
-
brd
nagyúr
válasz
A kollégámnak a 6-os droidot futtató Samsungján ez hibátlanul működik. Ha nálad nem rögzít, vagy csak az egyik irányt, akkor az "Audio Source" beállításában ki kell próbálni egy másik lehetőséget.
-
Kékes525
félisten
válasz
Nekem ez már régóta müködik Android 6.0.1 Galaxy S6 SM-G920F alatt: Call Recorder Mindkét irány jó és lehet szabályozni (erősíteni, halkítani) is.
-
beg
veterán
válasz
katalin888 #98270 üzenetére
Jogos a kérdés és már be is került.
-
Narxis
nagyúr
válasz
katalin888 #98270 üzenetére
Ez jó kérdés Katalin.
-
air
nagyúr
válasz
katalin888 #59228 üzenetére
Rosszul tudod. Az A-GPS a pozíció gyorsabb megtalálását segíti. Törölni nincs értelme.
-
xSide
őstag
válasz
katalin888 #59226 üzenetére
GPS status Beállítások / Képernyő / 'GPS fix idő' pipa be.
-
beg
veterán
válasz
katalin888 #55996 üzenetére
Nem tud magyarul az fb app.
-
petipetya
nagyúr
válasz
katalin888 #55992 üzenetére
3 csík / app settings / language. Itt viszont nincs külön magyar nyelv. Ha a telefon nyelve magyarra van állítva, akkor a device language legyen az alapértelmezett beállítás.
-
válasz
katalin888 #54921 üzenetére
A telefonodon nincs más időzóna beállítva?
-
válasz
katalin888 #54919 üzenetére
Akkor talán VPN-en vagy rajta.
-
válasz
katalin888 #54916 üzenetére
Az, hogy nem Magyarországon vagy.
-
törölt tag
válasz
katalin888 #53144 üzenetére
Kérj Petipetyától egy APK -t! Kár az ilyen "bakikért". Egyáltalán nem értek a meteorológiához, nem is használok ilyen alkalmazást, így a funkciók hasznosságát nem tudom megítélni. De szimpatikus ez a fajta alaposság.
-
petipetya
nagyúr
válasz
katalin888 #53144 üzenetére
Milyen telón? Nálam a stock 4.4.3 / qualcomm proci alatt működik.
-
petipetya
nagyúr
válasz
katalin888 #49799 üzenetére
Talán a mysms tud hasonlót az elvárásaidhoz. Nem próbáltam és nem is fogom, csak olvastam róla.
-
válasz
katalin888 #49802 üzenetére
-SMS küldése a számítógépről tudja
-- SMS es Log Backup gepre tudja,
felhőbe az SMS mentéseket data formátumba tudod feltölteni manuálisan
-- a Google naptárt tudja
-konyvjelzoket is szinkronizalja,menit a felhobe.A Google Chrome tudja
- Ingyenes IgenÉs még számos egyéb dolgot tud!
Az igényed kielégítésére, kötve hiszem, hogy lesz olyan alkalmazás, ami minden kritériumnak eleget tesz. -
válasz
Miért PC-ről akarsz SMS-t küldeni? Normális keyboard appal fél perc megírni egy sms-t, szerintem nem éri meg ezért rákötni a mobilt a pc-re.
-
atillaahun
veterán
válasz
Akkor most telefonról akarsz sms-t küldeni vagy PC-ről? Utóbbinak mi értelme?
-
válasz
katalin888 #49799 üzenetére
MyPhoneExplorer nagyjából tudja amit felsoroltál.
-
air
nagyúr
válasz
katalin888 #47606 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
katalin888 #44870 üzenetére
Aha. Tudtommal export/import folyamatnál nincs egyszerűbb, és könnyebben járható.
-
válasz
katalin888 #44870 üzenetére
Végül is az exportálás/importálás összesen kb. 6-8 kattintása és az ezzel eltöltött nagyjából 3-5 perc igen bonyolult és idegőrlő, ráadásul iszonyatosan sokáig is tart...
Tényleg. -
válasz
katalin888 #44864 üzenetére
katalin888:
Exportálod a tárhelyre, majd importálod a Gmail fiókba.air:
-
air
nagyúr
válasz
katalin888 #44864 üzenetére
Parancsolsz?
-
fatal`
titán
válasz
katalin888 #38287 üzenetére
Touch menu van a CWM-ben is.
Van benne fájlkezelő, tud kötegelt flasht (10 zipig), mutat aksi százalékot, alul fixen kint van pl. a home gomb nem kell a visszát nyomogatni, tudja tömöríteni a mentéseket. Biztos van még más is, most hírtelen ennyi jutott eszembe.
-
fatal`
titán
válasz
katalin888 #38283 üzenetére
Szerintem nem. De a TWRP többet tud.
-
dokee78
félisten
válasz
katalin888 #35107 üzenetére
Cerberus
-
air
nagyúr
válasz
katalin888 #35107 üzenetére
Múlt héten kitárgyaltuk. Szerintem semelyik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
katalin888 #26856 üzenetére
Mert táblagéphez való: "It’s all in the new WunderMap app for tablet."
-
goom
senior tag
válasz
katalin888 #17255 üzenetére
Én elégedetten használom a JuiceDefender-t. Nem feltétlenül és csak akksi-kímélésre... sőt. Rengeteg pluszt ad, ami miatt érdemes szerintem kipróbálni. Azt gondolom, hogy a beállítása elég körülményes és aprólékos - de egyszer kell csak elvégezni.
Mindemellett nekem a durva szintű merülés-problémámat (3-5 óra, átlagos vagy kevesebb használat mellett) is normál szintre hozta: majdnem minden nap kitartok estig. -
LonGleY
veterán
válasz
katalin888 #17255 üzenetére
Valahogy úgy.. A 3rd party spórolás misztikum.
Ezek közül a Gsam-nek van értelme, mert azzal adott esetben meg tudod nézni, hogy mi mennyit fogyaszt, és ehhez futnia sem kell, hisz rendszerlogot elemez. Sőt, elég csak akkor felrakni, ha gyanús programot keregetnél vele.
persil: én is írtam ám :]
-
persil
nagyúr
válasz
katalin888 #17013 üzenetére
A leggázabb amúgy, hogy a "frequently called" listában olyan számok vannak nálam, amit kb 2x hívtam összesen, amióta meg van a készülék... szóval az veszettül frequently. Arról nem beszélve, hogy 69 szám van a listában... mert még a 3-4-5 leggyakrabban hívottat megérteném.
-
air
nagyúr
válasz
katalin888 #16923 üzenetére
Ki szokta ajánlani? Mert ez a mondat így egyáltalán nem igaz.
A su egy bináris állomány és a root-olás során kerül a /system/xbin mappába. A SuperUser egy "frontend" a su-hoz. A su segítségével ad emelt szintű jogosultságokat olyan alkalmazások részére, amik ezt igénylik. A SuperUser és a SuperSU a /data/app -ban, a felhasználói alkalmazások közt található.
(Itt a téma off topic, az Android szakmai témába való.) -
tomy86
addikt
válasz
katalin888 #16799 üzenetére
Ha nem sikerül a frissítés, akkor próbáld ki a Superuser helyett a SuperSU-t! A playen többen panaszkodnak, hogy nem megy a frissítés a Superuserrel.
-
rjg
őstag
válasz
katalin888 #16799 üzenetére
Nem tudja újra felcsatolni a rendszerpartíciót. Próba szerencse alapon, először eltávolítanám a Beállítások - Alkalmazások kezelésénél a felhasználói adatokat. Ha ez nem segít, akkor következőnek recovery-ből dalvik cache és cache törlés, esetleg fix permission.
-
Bozek
nagyúr
válasz
katalin888 #16667 üzenetére
Én a ScreenCast-ot használom.
-
Mr X
veterán
válasz
katalin888 #16653 üzenetére
Egyrészt az a megoldás, hogy hagysze egy ikonnyi üres helyet a főképernyőn, másrészt nem is értem, miért jó, ha a store minden telepített app ikonját kipakolja. Arra ott az app drawer, ami fontos, azt meg kirakom kézzel.
-
Mr X
veterán
válasz
katalin888 #16651 üzenetére
És ez ugyanúgy védhető ki, ahogy leírtam.
Ha nem akar a store parancsikont kirakni, akkor nem lesz ilyen gond.
Amúgy hány launcher van a telefonodon, aminek tele van a főképernyője?
-
DS39
nagyúr
válasz
katalin888 #16630 üzenetére
abból csak egy van, amit a házikó (home) jelöl, amire a home gomb megnyomására vált.
valószínűleg nincs akkora hely, amekkora kellene. -
Mr X
veterán
válasz
katalin888 #16630 üzenetére
Mindig van egy alapértelmezett screen, akármennyit is használsz. Na, arra akar parancsikont kirakni.
-
Mr X
veterán
válasz
katalin888 #16628 üzenetére
A fő screen-re akarja kirakni az ikonját. Play áruház beállításainál kapcsold ki a modulok automatikus elhelyezését.
-
iguana
őstag
válasz
katalin888 #16605 üzenetére
keress már app-ot, biztosan van (jobb) alternatíva.
#Foose Én is szemezgetek. Talán a feedly.com lesz a befutó nálam. Netvibes-on én sem igazodom ki, nem áll rá a szemem. Vagy öregszem, vagy béna vagyok hozzá
-
iguana
őstag
válasz
katalin888 #16601 üzenetére
airpush detector [link]
-
Bozek
nagyúr
válasz
katalin888 #16509 üzenetére
Melyik alternatív programra gondolsz? Mert például az Extended Controls is 2,78 MB. Alaptudású, sokat nem érő programokat ne hozz fel példaként, mert a tartalom is számít, nem csak a méret.
(#16571) BDave: Én ezt megoldom small app-al.
-
tomy86
addikt
válasz
katalin888 #16485 üzenetére
2MB valóban szörnyű :-) Több kapcsoló és több beállítási lehetőség van benne, mint a másik kettőben és a homera vagy az állapotsorra is tud widgetet tenni, nemcsak az egyikre.
-
Bozek
nagyúr
válasz
katalin888 #16485 üzenetére
Sok vagy kevés?
-
tomy86
addikt
válasz
katalin888 #16461 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
katalin888 #15997 üzenetére
Esetleg kipróbálhatod még az Onavo-t!
Bár a legtöbb ilyen app a pillanatnyi használatot nem mutatja.(#15999) sharkybacsi
Ezt kipróbálom. Jól hangzik a leírása. Kíváncsi vagyok mennyire váltja be a benne leírtakat.
-
tomy86
addikt
válasz
katalin888 #15997 üzenetére
Ha jól emlékszem azt csak a Pro verzióban tudod megnézni.
Próbáld ki a másik ajánlott progit! My Data Manager -
tomy86
addikt
válasz
katalin888 #15993 üzenetére
Appok kiiktatására, ha nem akarod őket törölni, akkor ahogy air is írta a fagyasztás a megoldás. Ezt ingyenesen tudja az App Quarantine progi. A Titanium, MyBackup esetén csak a fizetős verzió tud fagyasztani. Root persze kell hozzá.
-
air
nagyúr
válasz
katalin888 #15993 üzenetére
- My Data Manager, 3G Watchdog, stb.
- Olyan alkalmazások, amiknek van szolgáltatás (service) része, az mindig vissza fognak indulni. Csak fagyasztással (Root, Titanium Backup) vagy letiltással (ICS) oldható meg, hogy a nem kívánt alkalmazások folyamatosan fussanak. -
tomy86
addikt
válasz
katalin888 #15856 üzenetére
Részemről a SuperSU-ra szavazok. Egyrészt jobban bejön (lehet, hogy csak azért, mert azt szoktam meg), másrészt a Superuserrel ellentétben a mai napig folyamatosan frissítik. Mielőtt felvetődik, a Superusert nem azért nem frissítették több, mint fél éve, mert már tökéletes.
-
törölt tag
válasz
Általában a Superuser-t szokták ajánlani, és én is több helyen látom, elterjedtebb, mint a SuperSU.
-
Mr X
veterán
válasz
Mindkettő ugyanúgy használható, egyik sem produkál hibákat.
-
Mr X
veterán
válasz
katalin888 #15854 üzenetére
A körítés. Mindkettő ugyanazt csinálja.
-
iguana
őstag
válasz
katalin888 #15825 üzenetére
Settings->Apex Settings->Drawer settings->Hidden apps->kiveszed a pipát az apex mellől.
-
fatal`
titán
válasz
katalin888 #15742 üzenetére
Konkrétan melyik az a más launcher? Mert a Novának ugyanúgy root kell. A stock pedig rendszerapp.
-
rjg
őstag
válasz
Nem Samsung-od van? A Galaxyknál tipikus, hogy a TouchWiz widget-jeit nem lehet más launcher-re kitenni, "hála" az egyedi framework-nek.
-
dokee78
félisten
válasz
Novánál is ezt fogja írni.
-
darvinya
titán
válasz
Olyan widgets-et akarsz kirakni amit csak a rendszer eszköznek van joga kirakni.
Ezért kér root jogot.
Hiába telepítetted az Apex -et attól még csak egy külső app marad. -
fatal`
titán
válasz
katalin888 #15731 üzenetére
Szerintem külön program / rom kell hozzá, nincs sok köze a launcherhez.
-
LonGleY
veterán
válasz
katalin888 #15731 üzenetére
Inkább külön program kell hozzá, nem tudok ilyen launcherről. Majd a törpiek ajánlanak, esetleg itt keresgélj.
-
R2D20208
addikt
válasz
katalin888 #15233 üzenetére
Hahó ! Mit tudnátok ajánlani nekem photowall progit, vagy vmi ilyesmit amivel 4x4 es fotókat / albumokat tudnék kirakni az asztalomra ?
-
dokee78
félisten
válasz
katalin888 #15129 üzenetére
Viszont légy szíves a szerkesztés gombot használni.
mert így 2-3 percenként írsz hozzászólást. -
goom
senior tag
válasz
katalin888 #15129 üzenetére
Ha rákeresel (igen, a jobb felső sarokban), azt láthatod, hogy mostanság nem túl jó az átlagos vélemény róla.
-
goom
senior tag
válasz
katalin888 #15120 üzenetére
+1 Apex.
Ha visszakeresel, elég sok szó esett róla/róluk a közelmúltban - pro és kontra.
És ne feledd: kinek a pap... Azaz: próbálj ki többet is (akár egyidejűleg); ingyen megteheted. -
dokee78
félisten
válasz
katalin888 #15122 üzenetére
LauncherPro alapból le van maradva lassan 2 éve nincs fejlesztve.
pepe091 Nekem a Nova meg van vásárolva,de sajnos lassabb és BUG-os nekem Xperián,majd ha lesz új telóm,teszek vele egy újabb próbát.
Addig is marad a virágbolti Apex Pro. -
válasz
katalin888 #15120 üzenetére
Nova prime, nekem jobban bejött mint az Apex. Az app drawer jól testreszabható, fülek, mappák. Jól vezérelhető gesztusokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest