- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
zolka95 #152195 üzenetére
Ismerek parat [itt keress ra hogy "facebook"] de hogy ilyen funkcioi lennenek valamelyiknek azt nem tudom, sose kellett ilyesmi.
-
petrot
csendes tag
válasz
zolka95 #151092 üzenetére
Töltsd le a Geoládák appot (én fejlesztem). A hazai (geocaching.hu) oldal ládáit tudod vele keresni + tetszőleges gpx fájlokat is be tudsz importálni, így pl. instant körökön is tudsz vele navigálni, ami plusz éremszerzési lehetőség. Ha kérdésed van, keress nyugodtan emailben (az appon belül a névjegy menüben találod a címet).
-
-
crok
Topikgazda
válasz
zolka95 #136104 üzenetére
Szerinetm annyi van, hogy nem mindenki használja ugyanazt az OS-t (: így igen, nem ugyanazt kapják a felhasználók más-más OS API szinten.
Elsőre szerintem a régi telefonod Android főverziója eltérhet az újtól. Pie alatt (de már Oreonál is) az értesítések jól meg lettek kavarva/bonyolítva, az értesítések beállításaiban lehet nekik "szinteket" adni és mindenféle értesítésre külön-külön beállítani hogy csöröghet-csattoghat-e vagy néma és csak értesítési led, etc. Crome: hasonló a helyzet, vannak újabban olyan új beállítások/feature-ök amik csak magasabb API szinten (magasabb Android főverzióval) jönnek elő. Azt amit most látsz az az új omnibox viselkedés. A helyét is lehet változtatni.
Szerintem ennyi.
-
Traxx
őstag
válasz
zolka95 #78075 üzenetére
A Quizlet-nél úgy van, hogy be kell írnod a jelentését a szónak, ha nem tudod, vagy elrontod, akkor megmutatja a progi a helyeset, és azt is le kell írni. Bár vannak benne félrefordítások sajna, de ez csomagfüggő.
Más: junkpod #78046: "Fontos, hogy különbséget tegyél a telefonkönyv és a névjegyzék között."
A leírásod alapján én telefonkönyvet keresek, nem névjegyzéket
Azt hittem, ugyanaz a kettő, a telómon az alkalmazás neve pedig valóban Névjegy.
-
tybsen
addikt
válasz
zolka95 #67832 üzenetére
Az amazon fiókodhoz lesznek hozzárendelve az alkalmazások, onnan bármikor letölthetők a jövőben is ingyen.
Néha a play store-os verzióval megegyező az amazon alkalmazása, ilyenkor a play store-ból is frissíthető, egyébként pedig alapvetően az amazon saját alkalmazásán belül jelzi a frissítéseket és onnan frissíthetők.
Fontos, hogy szükséges a telefonodra letöltött amazon app store alkalmazás, mert ennek segítségével ellenőrzi az amazon, hogy jogosult vagy-e használni az alkalmazásokat vagy sem (éppen ezért internet is szükséges, kivéve kindle esetén).
-
törölt tag
válasz
zolka95 #51081 üzenetére
Nem egyértelmű. A Chromecastot is szokták így hívni, mert ez egy "echte" Google termék. Erre nem lehet bármit, bárhonnan ráküldeni. Talán ezért lehet érdekes a support. De az Android miniPC -ket is szokták így hívni, mivel HDMI -n lehet a TV -hez csatlakoztatni és ezeken korlátozás nélkül futnak a Google Androidos szolgáltatások (pl. Youtube). Meg persze minden más is, ami mondjuk egy Tabon.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
zolka95 #51081 üzenetére
Nem igazán vágom mi az a Google TV (valami Smart tévékbe beépített okosság), de nem is ezért írtam, hanem mert az Emit azt csinálja, hogy a pécén tárolt filmjeidet a szgép processzorával kódolja át, majd a te telefonodra optimalizált streamet elküldi, akár 3G-n is. Nem kell előbb letölteni az egész filmet telefonra, mégis simán átküld egy fullhd-s filmet, úgy hogy az szépen és azonnal látszódjon. Feliratot is választhatsz. Ja és zenét is kezel.
Egyszer megpróbáltam beállítani a VLC-t, az is tud ilyet, de ez sokkal sokkal egyszerűbb.
-
gipsztigris
addikt
válasz
zolka95 #26800 üzenetére
- Webes fiókról pedig szinte mindent tudsz csinálni a telefonnal. Ez sokkal többre jó, mint egy egyszerű lopásgátló. Szánj rá egy órát és meglátod. Például ha a gyerek telójára is feltelepíted akkor anélkül, hogy tudna róla, észrevétlenül "szemmel" tudod tartani, hogy merre jár, mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest