- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
petipetya #20775 üzenetére
Úgy értem, a renderelési sebességre a legjobb (görgetés, felépítés), nem az a szétesős, mint az összes WebKit-es (ezeknél homályosodás, kockásodás, akadás a Presto-hoz képest, gyengébb gépeken). Az olyasfajta mérések nem is izgatnak, hogy hány tizedmásodperceket vernek egymásra betöltéskor, mert felhasználói élmény szempontjából az lényegtelen.
-
petipetya
nagyúr
-
BDave
őstag
válasz
petipetya #18307 üzenetére
Köszi, megnézem! Habár a képek alapján nem listázza ki, hogy a rendszeren belül milyen alkalmazás, folyamat fut. Kicsit keresgélte és találtam egy appot, de fizetős: BetterBatteryStats.
-
Richee11
senior tag
válasz
petipetya #17926 üzenetére
most komolyan, azért hívjam fel a t-t? nem egyszerűbb megkérdeni attól aki talán használ is ilyen? nem gondolom, hogy olyan nagy probléma lenne plusz egy kérdés a fórumban, és nyilván tudom hogy a szolgáltató tudja...de amennyi erővel ezt a választ leírtad, annyi erővel a kérdésre is irányulhatott volna
-
PH-User
addikt
válasz
petipetya #17565 üzenetére
& dokee78 & quailstorm - Köszönöm, akkor jól sejtettem!
Ha a Cyanot felteszem és nem tetszik, akkor vissza lehet állítani ezt, ami most rajta van?
A ZTE vagy a Telenor nem változtatott rajta dolgokat, amiket csak ők tudnak visszarakni?Nagyon láma vagyok még a témába, 3 napja van meg az eszköz...
-
atross
csendes tag
válasz
petipetya #16920 üzenetére
Szuper! Megoldottam. igazából iguana írása hozta az ötletet hogy felteszek egy bármilyen launchert.. hiszen ha nem megy a gyári, akkor megy majd egy másik...csak ugye android commander még kellett hozzá mert ijen "halott" állapotban play-re sem tudtam menni vele. Köszi szépen nektek. Már nézegettem pedig az új rendszereket, melyikkel fogom letúrni a mostanit.
-
csababarca
őstag
válasz
petipetya #16813 üzenetére
igen eddig megvan. rá is megyek, aztán feljön ez->
Ismerőseid születésnapjait exportálhatod vagy a közelgő eseményeket Apple iCal, Microsoft Outlook és Google Calendar programokba.Rámegyek, aztán feljön egy programválasztó, ahol egyedül a microsoft outlookot lehet választani,hogy oda exportálja... google-t nem engedi.
-
dokee78
félisten
válasz
petipetya #14331 üzenetére
Köszi,hasznos leírás,elmentem későbbre.
Más: Telefoncsere előtt jól jöhet,kijelző mániásoknak. PPI Calculator
Itthon még sehol nem lehet fizetésre használni gondolom.
-
mikrofon
veterán
-
goom
senior tag
válasz
petipetya #11759 üzenetére
Megtaláltam, el is végeztem a beállítást (nem ismertem eddig ezt, nem vettem észre). Köszönöm!
Most az a helyzet, hogy az asztali gépemen az Outlook-ban tényleg megjelent egy új Calendar, a Facebook-os, viszont a Gmail-es Naptárban nem találom. Ott is be kell még állítani valamit?
-
Foose
addikt
válasz
petipetya #11643 üzenetére
Nekem meg a mostani (nálam jelenlegi 2.0) verzióval nincs semmi bajom. Semmi hiba. Ezért nem merek frissíteni,mert az új 2.1-et meg szidják nagyon. De akkor ezek szerint nem mindenkinek rossz.
Az a céges oldal amúgy is külön appal működik,nem?
#11646 zerge861 Én csak megosztottam egy hírt,azt nem garantáltam hogy 100% működőképesDe bevallom,nem olvastam el minden szavát
-
Švejk
őstag
válasz
petipetya #10669 üzenetére
Eszméletlenül testreszabható; a teljes verzióban például lecserélheted az ikonokat, bármilyen betűtípust beállíthatsz, ezen apróságok kivételével mindent tartalmaz az ingyenes is. És tényleg, mindenki olyan telefont tud csinálni a sajátjából, amilyet csak akar. Nekem ez volt a legvonzóbb benne, pedig jó sok launchert megnéztem már...
-
sumsang
aktív tag
válasz
petipetya #8270 üzenetére
Próbáltam már azt is, de sajna nem használt semmit.
Nálam állandóan be van kapcsolva a Wi-FI a Voip telefonom miatt. Amúgy is eléggé meríti az aksit a szolgáltatóhoz való időnkénti beregisztrálás. De az a nagyobb bajom, ha letörlöm az összes programot, voipot is, akkor is magas a WiFi fogyasztása. Ebből feltételezem, hogy a környéken lévő több tucat hálózat "figyelése" is kajálja rendesen az aksit. Ezért szeretném valahogy tiltani a környék hálózatának szkennelését. -
stickermajom
addikt
válasz
petipetya #8124 üzenetére
Sajnos nem. Nem az NFC tag írásával van bajom, hanem, hogy nem találok olyan hívás blokkoló programot ami támogatja az ilyen fajta módváltást. Mert ezekben a task launcherekben odáig el lehet jutni, hogy nyissa meg a programot, de módot nem lehet váltani.
Úgy tűnik nagyok az igényeim. Akkor esetleg egy olyan call blocker létezik, hogy be lehessen állítani, hogy milyen időközben legyen bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest