- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
Narxis
nagyúr
-
-
rjg
őstag
válasz
Richee11 #79005 üzenetére
Moon Reader (Pro) vagy Cool Reader
(#79007) gbela
Én még 2,8"-on, HTC TyTN-en kezdtem az e-book korszakomat, de volt egy rövid, egy hónapos kitérő E51-en (2,1") majd egy év i780 - 2,5", mielőtt visszaálltam volna a HTC-re, majd 2009-ben Android vonalra. Androidon is az volt az első, hogy találjak egy normális e-book readert. Anno egyedül az iReader volt, ami normálisan olvasta a prc fájlokat. Egyébként az 5 - 5,5" már nem sokkal kisebb, mint egy 6"-os Kindle. -
spiritex
veterán
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
Richee11 #78336 üzenetére
Magyar: Google Handwriting
mellette nékülözhetetlen a tökély, pontos és tanulékony AnysoftKeyboard
Jó még a swiftkey, csak nem lehet vele átlépni más billentyűzetre.
Jó még a MyScribd
Angol, német: Google billUi: Az UC Mini napról napra többet tud.
Somatom, köszi.
teo77, Köszi. -
St3ven
addikt
-
S e t h
nagyúr
válasz
Richee11 #78336 üzenetére
Felhasználói szokásoktól függ.
Swype és Swiftkey, ezt a kettőt fogod a legtöbb javaslatként megkapni.Ha használod a flow módszert(ujjak húzogatása karakterek között), akkor próbáld ki ezt a kettőt.
Én swype párti vagyok, de az objektívebb megismerés végett nézd meg mindkettőt. -
St3ven
addikt
válasz
Richee11 #77289 üzenetére
Nem csodálkozom, hogy az nem nyerte el a tetszésedet, förtelmes design, nem is értem.
Ez az én személyes kedvencem:
Időjárás - Weather
- igényes megjelenés
- szép animációk, rengeteg fajta időképpel
- pontos mért értékek
- órára lebontott csapadék-előrejelzés százalékos valószínűséggel
- kevés adatforgalmat generál
- többféle, letisztult widget -
zeorsdfd
senior tag
-
shifty!
senior tag
válasz
Richee11 #71673 üzenetére
Ha szimplán az eredményekre vagy kiváncsi, akkor az eredmenyek.com oldal appja szerintem minden sportágyat lefed, ha videóznál is, én legtöbbször az Eurosport Player-t használom, bár ez főleg stream nézésre van kitalálva, visszamenőlegesen is elég sok tartalom elérhető, szerintem ez is elég jól lefedi a nagyobb eseményeket.
-
Dottore
addikt
válasz
Richee11 #66553 üzenetére
gReader Pro és Feedly. Nagyjából lefednek minden igényt, mindkettő kicsit másként. gReader inkább a beállítások sokféleségével, Feedly pedig az olvasás élményét helyezi vizuálisan előtérbe.
Szokták még szeretni a Press-t, de én nem tudtam megbarátkozni vele. A gReader Pro a király.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Richee11 #63564 üzenetére
Nálam egyelőre a Here is elbukott. Van egy rész, amit minden térképen megnézek, ez pedig az 5 éve átadott Zalalövő-Zalaegerszeg vasútvonal. Sajnos ezen a rostán kevés alkalmazás megy át és a Here nincs köztük. Bár eddig ez a legérdekesebb, mert vagy a régi nyomvonal volt, vagy az új az eddig nézett térképeknél, de itt az új még nincs fenn, a réginek meg már legalább a vége a valós helyén van (csak teherszállításra használják azt a szakaszt).
-
KurtCobain
őstag
válasz
Richee11 #52880 üzenetére
Browsercalls + MobileVOIP
0.003$, vagyis ~0.75Ft/perc. Lassított 3G nettel is működik.Gyere át a Voip topic-ba, és olvasd el az első hozzászólást.
-
LonGleY
veterán
válasz
Richee11 #49599 üzenetére
Most írtam le: 3rd party e-mail átirányít a gmail-re, ott beállít, hogy kifele is tudj azon a címen küldözgetni, az erre érkező visszaigazoló levélben linkre rányom, és kész. Innentől a gmail fiókod (és appod) alól tudod kezelni a másik e-mail címed is.
Amúgy K-9 Mail, K-@ Mail, MailDroid - ha mással próbálkoznál.
-
-
SzZrt.
újonc
válasz
Richee11 #45780 üzenetére
Kedves fórumozók!
Kétféle sms-fogadásról beszélhetünk. Az egyik, amikor a játékos a telefon univerzális egyenlegének terhére szeretne fogadást játékba küldeni. Ekkor a szolgáltató felé tartozik majd a fogadás árának kiegyenlítésével, a Szerencsejáték Zrt. felé pedig a szolgáltató tartozik. A fogadáshoz két sms-küldésére van szükség: az egyik a fogadás adatait tartalmazza, a másik a szolgáltató felé egy vásárlási szándékot megerősítő sms. Ekkor külön regisztrációra nincs szükség, a telefonszám azonosítja majd a nyertest.
A másik mód, amikor nem a telefon egyenlegére, hanem az Online fogadás oldalán létrehozott regisztrációban megadott telefonszámmal az előzetesen feltöltött belső egyenleg terhére történik a fogadás. Azt a Beállítás-on belül (ahogy valaki már megírta) lehet megadni. (PIN kód megadására már csak a telefonos fogadási rendszerben van lehetőség.) Ebben az esetben egy normál díjas sms árát számítja fel a szolgáltató, a fogadás ára a belső egyenleg terhére történik meg.
Az sms-fogadás kötött formátumú, bármilyen nem megengedett (pl. felesleges szóköz) esetén a rendszer visszautasítja. Ennek kiküszöbölésére szolgál az Okoslottó alkalmazás, amely csak egy segédlet a fogadás létrehozásában (nem szükséges szokásos sms-t írni), más szerepet nem játszik. Természetesen az egyéb funkciók kényelmesebbé teszik a további játékot.
Az Okoslottó-val tehát sms-ben lehet a játékot megtenni. Ezeket az sms-ek normál díjas sms-ek, áruk a szolgáltatói díjcsomagtól függnek. Egyfajta kényelmi funkciót lát el a fogadó felé, ebből a Szerencsejáték Zrt. nem részesedik.
A letöltést követően az Okoslottó segít összeállítani a megfelelő formátumú sms-t, melyet a rendszer kezelni tud. A játékba küldés előtt ki lehet választani, hogy a mobil-, vagy a belső egyenleg terhére történik-e a fogadás.
Mivel ez a fogadási mód egy könnyebbség a játékhoz, ezért a nyereményeket nem lehet összevonni a mobilszolgáltatókkal. A nyeremények utalása kizárólag az ügyfél számlájára történhet meg.
Üdv,
a Szerencsejáték Zrt. csapata -
-
LonGleY
veterán
válasz
Richee11 #38134 üzenetére
Nem igazán tudtam rákattanni az Androidos játékokra, de itt vannak azok, amik egészen sokáig lefoglaltak és végigjátszottam őket a Cut The Rope három részén kívül: Air Control Lite | Blade Master | Hill Climb Racing | One touch Drawing | Lazors | Osmos HD | World of Goo. A két utóbbi inkább PC-n jó, de amúgy mindegyiket erősen tudom ajánlani, ha nem csak hüvelykujjra gyúrnál. :]
-
tonyrulez
őstag
válasz
Richee11 #38134 üzenetére
Granny Smith: igaz hamar kijátszható, de nagyon jó.
PITFALL!™: Olyan mint a Temple Run, csak jobb.
És az all-time favoritom, a Super Hexagon: rövid menetek, de sokáig eltart mire kiviszed -
-
LonGleY
veterán
válasz
Richee11 #37611 üzenetére
Akkor az Opera Classic a következő lépcsőfok. Abban már teljesértékűek a weboldalak, de nagyobb adatmennyiséget használ, mint a Mini.
Azon kívül lehet próbálkozni a Chrome, Firefox, Boat, Dolphin, UC és mindenféle egyéb böngészővel. Emlékeim szerint a UC Mini még tud adatspórolást. Az új Opera viszont még nem nagyon ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest