- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endless
aktív tag
válasz
tomy86 #25562 üzenetére
Régebben óta felmerülő probléma ami még mindig fennáll. A Zedge alkalmazásra még mindig nem tudja senki miért nem indul el? "Zedge alkalmazás sajnos leállt" Azóta már felraktam több ROM-ot is a telóra full wipe stb. utána elindul de kb. a harmadik indításnál már a fentebb írt problémával kilép. Több embernél is volt ilyen hiba hátha valaki azóta talált rá megoldást?!
szerk. bocsánat tomy86 mindenki számára szól a kérdésem
-
Endless
aktív tag
Nem tudjátok véletelnül mit lehet akkor csinálni, ha a Zedge egyik napról a másikra azt irja ki, hogy "A Zedge alkalmazás sajnos leállt" Nagyon fontos lenne mivel szeretném használni, és nem akarok ezért factory resetet
-
Endless
aktív tag
A yahoo időjárásjelentés widget nálatok sem működik?
-
Endless
aktív tag
Beállítottam az új gmailt amikor két hasábba szedi a dolgokat, de a gtalkon az üzeneteket nem jeleníti meg. Valaki ezt nem tudja miért lehet és hogyan lehetne megcsinálni hogy lássam?
-
Endless
aktív tag
Valaki tudja a Zedge alkalmazás miért áll le folyamatosan nálam?Tökéletesen működött de kb 1 mindíg leáll mikor indítom. Próbáltam újratenni,de ugyan az a hiba...
-
Endless
aktív tag
A smart launchert feltelepítettem de most nem tudom letörölni. A beállítások között az eltávolítást nem engedi. Valaki tudna segíteni?
-
Endless
aktív tag
Imovie féle androidos app nincs véletlen?
-
Endless
aktív tag
Úgy értem ha engem hívnak és jelezze, hogy az a szám átirányított hívás.
-
Endless
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül hogy ha egy bejövő hívás át van irányítva, hogy tudom beállítani, hogy mutassa nálam a kijelzőn? Régi Samsung telóm simán jelezte de itt androidnál nem tudom hogy lehetne beállítani...
-
Endless
aktív tag
svox mariskát szokták akciózni? volt már olcsóbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest