Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Valaki állított már vissza TB-vel mentést kisebb kijelzőről nagyobbra váltásnál?
A közel jövőben váltok telót nagyobb felbontásra és érdekel okoz-e hibát a felbontás méretbeli különbség.
-
Balinov
titán
válasz asdasdasd #25997 üzenetére
ajanlom magamat torrentFu-val..bakker, mar tobb, mint 3 eves az iras
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
asdasdasd
tag
-
FZsolt15
aktív tag
válasz Killerlaca #25989 üzenetére
A Titanium Backuppal eltudod menteni az alkalmazásokat és azok adatait (az SD kártyára) és utána vissza is lehet állítani, root kell hozzá.
-
Pagi79
tag
Saját kérdésemet szeretném megválaszolni:
Ha olyan videólejátszót keres valaki amiben lehet a hangot késleltetni: BSPlayer
-
LLKobe
veterán
válasz Keresztapper #25986 üzenetére
uTorrent
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Killerlaca
senior tag
válasz Ghostman78 #25984 üzenetére
Okés de azzal mit mentsek le.
Az egész rendszer nem kell csak ugye az alkalmazások mentédei/beállításai.
Ezt hol tárolja az Android?Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
BullZeye
veterán
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Gabesz77
senior tag
Tud valaki ajánlani egy görgethető rss olvasót? A Feedly-t próbáltam, de nem működik a widget része, így most a Sparse rss-t használom, de nem az igazi.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
senior tag
válasz Killerlaca #25982 üzenetére
titanium backup
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Az megoldható valahogy hogy a telefonon böngészem pl a bithument, és ha kell egy torrent rábökök a letöltésre, és elindul a letöltés az otthoni torrent szerveremen?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel és hogyan tudom az alkalmazásaim mentéseit/beállításait rom csere után visszarakni?
app2zip-el lementettem az alkalmazásaimat CWM-ből telepíthető formátumba. Ez működik is. Viszont azt hogy pl hol tartottam egy játékkal azt nem jegyezte meg.
Tehát azt szeretném tudni, hogy mint kell lementeni ahhoz hogy az is meg legyen?Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
punky10
addikt
A virágbolt nekem is csak hirtelen felindulásbol ugrott be...
Engem is ez bosszant,hogy megkedveltem,bár nem fontos(szerencsére...)egy ilyen app a számomra,de hozzászoktam,és egy 1x1-es widget mindíg elfért valamelyik képernyőn.Az app pedig egyszerű volt,gyors,pontos és látványos.Én is sajnálom.Ha esetleg találsz egy hozzá hasonlo alkalmazást,akkor bátran szólj...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
senior tag
melyik a "legjobb" softwares cachelő app, sd kártya olvasás / írás gyorsítására ?
-
Orionk
senior tag
A simkártyát 10 éve vettem és akkor hozzá egy telefont.
10 év után most vettem először androidos készüléketé és sim kártyát is akarok újat, azaz szolgáltatót váltani.Ezért van még mindig a sim kártyán, mert eddig nem volt ilyen készülékem, stb...
Telefonon tárolni nem szeretném, mert ha eladom a telót, mert pl. 1 év múlva szeretnék újat, akkor onnan megint másova kellene másolgatni.
Viszont ez a google tárolás, hogy google accountban legyenek, ami mindig online elérhető. Ez érdekelne.
Tudnál segíteni, hogy ez hogyan megy ?
köszi
-
twine
veterán
válasz gzbotii #25970 üzenetére
Nekem is volt egy kis zavar amikor a bankom megszüntette az összes Visa zsugát(ami már be volt regisztrálva google-nál),,és kiadta helyette a Maestro-t...
Ugyanez történt,,,Maestro-t nem fogadja el(ellenben szinte mindenhol tudok vele online fizetni,mert CVC kódos),,,...de nem estem kétségbe,,,Regisztráltam a feleségem zsugáját(MasterCard)
-
quailstorm
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Én adtam volna pénzt pár alkalmazásért (Nova, Power AMP, Asphalt 6, Hungarian dictionary) de valamiért nem fogadja el a bankkártyám. Pedig próbáltam már mindent és más online szolgáltatással működik... Néha a szándék Nem elég
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
4.1es Jelly Bean androidom és Prestigio 4322 telefonom van.
Olyan alkalmazást keresnék, amivel a sim kártyáról az összes telszámot és sms-t át tudnám menteni a telefonra. Majd 2-3 nap múlva a telefonról vissza a sim kártyára.
Azért lenne erre szükségem, mert szolgáltatót váltok úgy, hogy a telszámom megmarad. Elveszik a sim kártyát és így elveszik minden, ami rajta volt, majd adnak egy újat.
köszi szépen
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Van valami program amivel lehet google calendart szinkronizálni 2.3 alatt ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
twine
veterán
válasz punky10 #25927 üzenetére
bennem ilyen warez elhatározások nem fogalmazódtak meg,,,mert bár bérből, fizetésből élek én is, sok-sok évnyi warez múlt után jól esik "a szervezetemnek", hogy nem kell a netet túrnom a frissítések miatt, hanem minden flottul frissül, működik, etc...etc...ráadásul ha azt nézem, hogy minimum 2,5 évet használtam egy ezresért(elnagyolva) ezt a progit, és tényleg nap mint nap hasznát vettem, akkor azt mondom nem volt kidobott pénz,,,(gyakorlatilag egy doboz cigi, vagy két sör ára, amit egy ferdébb estén egy pillanat alatt megiszik az ember)
Engem inkább az keserít el, hogy (talán koromnál fogva) egyre jobban ragaszkodom a bevált dolgokhoz, (programokhoz) és ilyenkor megint indulhat a keresés, próbálkozás, vajon melyik lesz az amelyik beválik,,,
és óhatatlan hogy az előzőleg évekig bevált app-hoz hasonlítson az ember,,,ennek tükrében meg még nehezebb megtalálni "az igazit",,,[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Titeket nem fog el röhögéssel jó néhány komment Playen? Vagy inkább szomorú, hogy ilyen a Magyar Play színvonala.
Adobe Reader=Miért, nem játsza le a flasht? 1*, " Nem tudok rájönni hogyan kell letölteni a pdf könyveket. Tudom hogy hülyén hangzik de legyenek szívesek segitsenek!!!!!! Ésne legyenek bunkok" 1*
Eset Mobile Security=Nem tudom eltávolítani 1*, Eddig a telefonom napokig bírta nyüstölés mellett most meg pár óra alatt leszívta az akksi 1*Persze a task killereket 5*-ra nyomják mikor semmit nem érnek csak az akksit viszik és haszontalan szarok.
Na meg a "szar a telefonod vegyél újat". Aztán, új játékok mikor nem is futna a telefonjukkal vagy nem szép grafikán megy az övükén megy az 1*
Stb.. Rengeteg van.
Azért..
Kellene egy topik aztán, össze kellene gyűjteni a legviccesebb kommenteket Playről. Mit szóltok hozzá?
Nagyon vicces lenne[ Szerkesztve ]
PS5
-
busman
veterán
Play-en nem lesz valami nyári eksön?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
half333
őstag
Sziasztok! Tudtok valami megbizható start up manager programot?
-
zozyk
addikt
Ha Greenify-vel hibernálok egy programot,gondolom az értesítések sem jönnek meg ,igaz?
(Pl:ebay app) -
Ablakos
őstag
Frissült a skype xperia telefonon. Megfeszülök sem találom a kilépés gombot. Reboot után nincs skype, elindítom, de kilépni nem lehet belőle többé. Másnál is hasonló a tapasztalat?
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Próbálta valaki a Sleep as Androidot-ot?
Mennyit merít egy éjszaka alatt a telefonon? Feltétlen töltőre kell tenni miatta? -
őstag
válasz fatal` #25939 üzenetére
Én 2 hibát tapasztaltam:
- Ha nem az összes sms+call listát akartam visszaállítani, hanem mondjuk csak 200-at, akkor nem volt rá hajlandó.
- Néha IMAP hibát dobott fel, de ilyenkor pipa ki-be a google szinkronnál és már működött is.
Lehet, ezek már megoldódtak azóta.Már több mint 2 éve használom, a fentieken kívül nem tapasztaltam problémát. Naponta mentek, majd Gmail-ben szortírozok. Napi 10-20 call+sms. 10x biztos állítottam már vissza a 6-800 mentésemet.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Max_218 #25945 üzenetére
Titanium Backup, MyBackup Root és ezek fizetős verziója. Bocs, elkerülte a figyelmemet, hogy közvetlenül PC-re kell menteni.[ Szerkesztve ]
-
Max_218
tag
tudtok valami progit,visszaillitásra? pl zene,játékok+mentések, programok ,launcher-t letudná menteni szóval kb mindent sms-névjegy.-et ha tud pluszba az mégjobb. olyan kellene ami egyből gépre tudná csinálni 1 külön mappába,mert telón nincs annyi helyem . wipe.-olni akarom frissités útán.
-
zozyk
addikt
Valaki nem tudja véletlenül.hogy az FB messengerben a letöltött matricákat hogyan lehet törölni?
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz fatal` #25939 üzenetére
Nálam rendesen működik.
(#25940) Mr X: ismerem és használtam is korábban, de nekem az SMS Backup + jobban bejön. Google fiókban kényelmesen tudom törölni a felesleges üzeneteket és a későbbi visszaállításnál már nem kerülnek vissza a telefonra.
(#25943) Mr X: én majdnem két éve használom, de nem volt eddig gondom (bár átlag 2-3 havonta csinálok mentést, visszaállítást meg rom cserekor).
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz petymeg #25935 üzenetére
Üdv!
Én ezt használom. Épp most állítottam vele vissza 673 sms-t. Nagyon jól műxik, automatice fel is tölti a mentéseket google drive-ra és dropbox-ra is,csak be kell állítani és letölteni hozzá az add-on cuccot.
[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #25902 üzenetére
A Neo/NeoV esetében 1 GB a ROM (NAND) és 512 MB a RAM. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
(#25913) freemanone: Ne add hozzá, mert nem kell. A 14,7 GB majdnem stimmel is, mivel általában 1000-el számolnak és a 16 GB = 16000000000 bájt. Ez 1024-el leosztva (amivel a rendszer számol) 14,9-re jön ki.
(#25928) xenom0rph: Nem, csak át kell állni Feedly-re. Feed Wrangler-re vagy Feedbin-re. Én az előbbit használom, mivel az a leginkább támogatott (például az általam preferált gReader is azt kezeli).
-
tomy86
addikt
válasz petymeg #25935 üzenetére
SMS Backup + Google fiókba menti az üzeneteket és a hívásnaplót is és persze onnan vissza is állítja.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Smseket milyen appal, vagy modszerrel lehet uj telefonra koltoztetni? galaxy acerol ace2re.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
batai15
félisten
No csak megvettem a power amp-t rászántam magam rá
-
Balinov
titán
Sygic navigation most 30% kedvezmennyel megvasarolhato a Play-en
hatha valakinek hasznara valik utazas elott.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
fatal`
titán
válasz LonGleY #25911 üzenetére
Nem fér neki bele, mert a poweramp is annyiba kerül.
(#25912) darvinya: Nem, nem, nem és nem. A RAM-nak semmi köze a tárhelyhez, teljesen külön chip és a működési elve is egészen más. Már leírtam, hogy miért annyi, amennyi. A 16 giga tárhely (a gyártók ennyit adnak meg) az 16 000 000 000 byte / 1024 = 15 625 000 kbyte / 1024 = 15 258,7890625 mbyte / 1024 = 14,9 gbyte. Ez van többfelé partícionálva, egy része fat32-re formázva (ezt látod sd-nek), a többi (/system, /data) valamelyik ext fájlrendszerre.
A RAM totál külön van.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #25888 üzenetére
Akkor senkit többet harmadszor? Ennyit ér hát ez az új appdata sync, senkinek sincs fingja róla, hogy működhet? :]
Egy cikkben olvastam, hogy talán a developerek előtt egy lehetőség, hogy ezt kihasználva ne egy 3rd party szolgáltatáson keresztül legyenek menthetők az adatok. Akkor lehetséges, hogy egyszerűen nem sok ilyen program létezik, így akár ki iskapcsolhatom a szinkronizációs beállításokban?
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
Nekem még mindig 4.1.6 a play-em.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
xenom0rph
őstag
A Press meghalt a Google readerrel együtt?
halahala
-
punky10
addikt
Sajnos ez van,úgy néz ki,ezt megint benéztük...
Igy jártam anno az első Fancy Widget appal is,megvettem a pro verziot,majd megszünt,és cseszhettem az egészet.Most itt vagyok ezzel az aCurrency proval,és 06.27. a legutóbbi frissítés...
Eddig amit lehetett,megvettem.Amikor tudtam(kaptam egy kis maszekpénzt)olyanért is fizettem,amiért nem lett volna muszály(pl exDialer...)de ugy voltam vele támogatom a fejlesztőt.De egyre több az inger,hogy rendszeres virágbolti látogató legyek.Sajnos az ilyen hozzáállásu alkalmazáskészítők a többségi,becsületes fejlesztők munkáját "szabotálják"...Szerk:és ami igazán zavar,mindezt ugy hogy a médiáában bemindott átlagjövedelem alatt van a havi fizetésem
,amiért ráadásul még keményen meg is dolgozom...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
CHIPman
nagyúr
válasz darvinya #25918 üzenetére
Az ELPIDA egyértelműen RAM chip, a Samsung chip pedig NAND(16GB KLMAG2GE4A-A00x).
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
darvinya
titán
válasz freemanone #25913 üzenetére
Így néz ki és lehet találgatni, melyik mi.
Processzor, WiFi modul, NFC modul, Bluetooth modul, antenna modul, HDMI modul, GPU modul, USB modul, stb.A processzor alatt van az a Samsung chip.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Mr X
veterán
Tényleg van, aki komolyan vette, hogy ugyanaz az IC adja a tárhelyet és a RAM-ot?
-
CHIPman
nagyúr
Itt egy Galaxy S3 partíciós táblája.
[link]
Eszerint az userdata partíció 6,2815GB-nál kezdődik. Tény, hogy így nem jön ki a 11GB, viszont nincs sehol RAM írva a partíciós táblában. Vagy szerinted el akarják titkolni, és valamelyikbe belerejtették?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
quailstorm
nagyúr
válasz freemanone #25913 üzenetére
még mindig nem vágom hogy miért adjátok hozzá a NAND-hoz a RAMot... de játszadozzatok csak
maga a formázás is elvesz sok helyet, mivel sérül az adat, de ki tudja következtetni mi volt ott, ezért vannak rések cheksumnak. -
freemanone
addikt
válasz darvinya #25912 üzenetére
terminal emulator: df; enter
/dev 400mb
/system 1gb
/data 2gb
/sdcard 11,3gbösszesen: 14,7GB
ehez hozzáadva a 801MB ram-ot, kijön a 15,5GB amivel már meg is találtuk a 16GB-nak mondott chip méretét. ettől függetlenül Én nem hiszem, hogy ugyanaz a chip lenne a kettő, bár nem tartom kizártnak. Galagy S Advance-al lenne érdemes összehasonlítani, mert az azonos alaplap gyártótól jött. Onnan is kéne egy ilyen lista.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz CHIPman #25907 üzenetére
Mondjuk akkor 16Gb chip van ami tényleg ennyi van benne, már párszor szétkaptam.
Ebből 1 Gb RAM, 2 Gb app tároló és ezeket 1024-el visszaszorva, az érthetőség érdekében újra felszorozzuk 1000 és máris meg van 11.5GB.De biztos van terminál emulátorban olyan lehetőség ami kimutatja mi mennyi.
-
batai15
félisten
Sziasztok!
A power amp ingyenes alternatíváját keresem, mert most nem tudom meg venni.
ami fontos hogy tudja:
-lockscreen vezérlés
-mappa kezelés tehát ne csak előadók, albumok alapján lehessen szűrni hanem mappa alapján is.
-gyors legyen
-jól szoljon
-könnyű kezelés
próbáltam a player pro, jetaudio párost, de nem begyere.
Előre is köszi! -
fatal`
titán
válasz darvinya #25905 üzenetére
A belső tárhely (/system, /data, /boot etc.) a maradék, a 11.5GB meg a FAT32 partíciód, amit sd-nek mountol. Egyik sem a RAM.
1GB úgy lesz 512MB RAM, hogy a maradék a rendszer, amit nem látsz.
A 16GB-t a kártyánál meg a gyártók 1000-el számolva adják meg, a rendszer meg többnyire 1024-gyel számol.
-
LonGleY
veterán
A belső tárhely az, amin fent van a rendszer is, úgy. Ez 4-5 GB is lehet.
Mi íródik felül? RAM továbbra is gyorsítótárként funkcionál, ami nem fog a kedvedért tárhelyként viselkedni, és más se kanyarít le belőle. A rendszer használja, a maradékot látod te.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Akkor tegyük fel, hogy a 16GB-ból 1GB a RAM. Marad 15GB. Hova megy a többi? Annyit sem zabál fel a "FAT forma". Ennyi erővel az a másik 1GB is elmehet ugyanoda, ahova az a többi, és azt Te sem tudod megmagyarázni hol van. Hidd el, hogy külön chip.
Vagy vegyünk példának egy Galaxy S3/LTE különbséget, ott miért nem tűnik el a tárhelyből az a +1GB RAM?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
darvinya
titán
válasz CHIPman #25904 üzenetére
Akkor légyszíves magyarázd meg, hogy 16Gb-ból hogyan 11.5Gb.
Ennyit felzabálna FAT forma?
1Gb miként lesz csak 512MB?RAM és NAND chip között csak annyi a különbség, hogy az egyik „tartja" az adatot a másik nem.
De a valóságban mindig felülírodnak.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Fizikailag igen, de külön partíció.
pl: Neo/NeoV 1Gb-s, de ebből 512MB a RAM és 512MB data partíció.
Ami valóságban kevesebb, mert itt ott egyéb rendszer partíció is bele van véve.(#25903) hunfatal
Biztos vagy te ebben.
A fenti pl: is ezt mutatja.
A te mini pro-d is ilyen, hiába 1Gb-os még sincs 1Gb RAM-ja és nincs 1 Gb-t app tároló.
Csak 512MB.Nézzük akkor a P-t.
1 Gb-os RAM van benne 2 Gb app tároló, ami valóságban 3Gb-ot jelent.
Sőt 16Gb-ot, mert csak 1db memória chip van benne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest