Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Ha egy személytől több sms-t kapok akkor a telefon csoportosítja a bejövő sms-ket, egy ugyanazon feladó alá.
ezt a szolgáltatást ki lehet kapcsolni valami kis progival valahogy?
(tehát működjön úgy mint egy nokia e52-n) -
zozyk
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nyomd hosszan az adott karaktert...Ja,hogy balra...sorry
-
Letöltöttem a sokat ajánlott Smart keyboardot, de nem tudom előcsalogatni belőle a balra dőlő/spécibb ékezetes karaktereket. Béna vagyok, de mit kell állítanom, hogy működjön?
-
xenom0rph
őstag
SwiftKeybe lehet valahogyan billentyű hangot mókolni?
-
The Seer
tag
Keresek egy olyan offline lépésszámlálót ami akkor is működik, ha ki van kapcsolva a képernyőm.
Sajnos az Accupedo Pedometer kikapcsolt kijelzővel nem mér, amiket meg néztem sajnos nem voltak elég pontosak. -
pete_21
addikt
válasz
lehella
üzenetére
Igen, de ez sajnos nagyobb falat.
Keress rá, pl. transparent status bar jelly bean. XDA-s oldalakat is kiad, hogyan lehet mókolni, framework-öt kell módosítani, talán launcher2.apk-t is írtak valahol, bár én ezt meg se találtam... Na meg a különböző romokban is máshogy kell, pl. a Google-s Androidnak más kicsit a felépítése, mint a Samsung felületének, és másokat kell módosítani.
Én egyszer nekiugrottam, de nem működött rendesen. Ha van olyan rom a telefonodra, ami tudja az átlátszóvá tételt, akkor tedd fel azt.
-
pete_21
addikt
válasz
lehella
üzenetére
Én úgy tudom, hogy azt csak framework és hasonló fájlok buherálásával lehet megoldani. Nagyon nem egyszerű, kétlem, hogy egy sima program képes lenne rá. Általában a főzött romba szokták beépíteni ezt a funkciót, mert mókolással is nagyon körülményes megoldani.
De javítsatok ki, ha nincs igazam. -
lehella
senior tag
Sziasztok! JellyBean-es SGSA-ra keresek olyan programot, amivel a status bar átlátszóvá lehető, tudtok ilyen programot? Köszönöm
-
batai15
félisten
Na én meg ezt.
clock jb + -
spiritex
veterán
Én az Alarm Clock Xtreme Free-t használom. Egyszerű, és ez is betonstabil.

-
Mr X
veterán
válasz
Fall-N
üzenetére
Én az Alarm Klock-ot használom. Egyszerű, betonstabil.
-
Fall-N
veterán
Látom sokan kerestek jó ébresztő appot. Circle Alarmot peóbáljátok ki. ;-)
-
rjg
őstag
-
S e t h
nagyúr
Sok hívásátirányítós alkalmazást kipróbáltam, mert a telóm menüjében nagyon körülményes ezt a funkciót használni.A google playen fent lévő alkalmazások nagy része szemét, viszont végre találtam egyet ami úgy néz ki ,hogy teszi a dolgát.
Ha vkinek szükséges lenne rá. [link]Másrészt ma ingyenes akcióban az mdscan alkalmazás.Én anno akcióban vettem meg és az irodában konkrétan kiváltotta a scannert, nagyon jó minőségben olvassa be a docokat.Na most a furcsaság az, hogy én leárazva vettem meg régen, viszont ami ma ingyenes, az az mdscan special, ami nem tudom miben más mint az enyém, sőt tovább megyek,az mdscan szóra a kereső kidob négy találatot, az első a lite, a második amit akciósan vettem, a harmadik a special, erre van egy negyedik is, ami szintén fizetős.
Nem néztem mi a differencia közöttük, én leszedtem most a specialt is, belépve egyelőre nem láttam eltérést a kettő között, ha vki esetleg tudja miért van fent négy, az ossza meg bátran.
[link]szerk: most látom, hogy free is, ez már az ötödik.

-
Deck
titán
Gondoltam kipróbálom az Eset Mobile Security béta 2-öt. Csak egy oldalon találtam meg. Megbízható szerintetek a forrás?
-
quailstorm
félisten
válasz
illes.bence
üzenetére
2D térképen működőképes radar olyan nincsen. Azt csak azért küldtem hogy hátha...
én a wifi analyzer-re(meg hasonló maemo-s app-pal) rohangálok, és megyek a növekvő jelerősség felé. Jobbat nem tudok. Meg amikor az aircrack-ng írja a decibelt és próbálom lekövetni merre kéne menni. -
illes.bence
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Na, az van, hogy a WiFi Radar-t nem tudom értelmezni, hogy működik, mert össze vissza forog, Teljesen nem arra mutatja a jelet, amerre van a router...:/ A többi kettő programnál pedig nem tudom, hol találom a radart...HELP ME!
-
-
Tyer
őstag
válasz
spiritex
üzenetére
Mivel nem ment jo, ezért ezt használom:
SMS Backup & Restore -
zozyk
addikt
-
-
De mint írtam is, ezzel nagyon csekély a megtakarított akku idő... És itt nem azt kell nézni, hogy csak nálam van a telefon, és hozzá sem nyúlok, hanem ha már eleve a kolléga használ mobilnetet is, akkor már elenyésző lesz a különbség. Pláne nagyvárosban ahol szinte mindenhol van 3G..
-
The Seer
tag
Milyen programmal tudnám kezelni a sim kártyámat? Le szeretném törölni róla az összes telefonszámot, és feltenni rá a mostaniakat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bAtt001
üzenetére
Igen, ha nem mozogsz a telefonnal, akkor nem is fog gyorsabban merülni. Viszont a HSPA tornyok tudtommal nem tudnak olyan messzire sugározni, mint a normál adótornyok, így sűrűbben kell keresnie a telefonnak, amint mozgásban van az ember. Ez miatt gyorsabban is merül a telefon.
(#24433) pepe091: Lásd fentebb.
(#24434) dekrer: A Titanium Backup Pro tud kötegelt műveleteket végezni, ahogy azt már leírták előttem. Az ingyenesben van a korlátozás, hogy csak egyesével lehet.
-
-
spiritex
veterán
Nincs valami ötletetek, hogy az SMS Backup+ miért nem működik egy ideje? Régen, pár hónapja használtam legutóbb semmi baja nem volt. Most újra megadtam a hozzáférési jogokat és mégis azt írja ki, hogy:
"Error during backup/restore: Command: SELECT "SMS: response: #6# [NO, [NONEXISTENT], Unknown, Mailbox:, SMS [Failure]]
-
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
A másik, hogy időm sem lenne ilyen intelligens dolgokra reggel. Ha Korán kell kelni, akkor nekem ki van számolva az időm addig, amíg a megállóban kell lennem. Az ébresztő pedig úgy van beállítva, hogy minél tovább tudjak aludni. Nagyon nem mindegy, hogy pl. 5:10-kor vagy 5:20-kor kelek...
-
Deck
titán
Titanium backup pro kérdés.
Egyesével kell mentenem a programokat? Vagy van, hogy több kijelölés? Visszaállításkor van lehetőség rá, hogy egyszerre pakoljon vissza mindent?
-
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Csak egy kérdés.. Minek? Egyszer valaki valahol kitalálta, hogy ezzel mennyi akkut meg lehet spórolni... Ja, legalább 10 perccel később kell majd feltenni tölteni...

Szerintem többet megeszik az, míg megy a kijelző és átkapcsolgatod 3G-ről 2G-re.. -
dokee78
félisten
Miért nem tudom megvásárolni az Intelliringet.
"A hitelkártyát elutasították. Kérjük, válasszon egy másik fizetési módot, vagy lépjen kapcsolatba kártyakibocsájtójával a vásárlás engedélyezéséhez."
Bezzeg mást enged megvenni.
-
Schizoka
aktív tag
Helló!
tudnátok olyan zenelejátszó progit ami ingyenes és lehet saját lejátszási listát készíteni albumok szerint mert a shuttle+ -al nem tudok, a gyárival meg csak számokat lehet.üdv.
-
Tyer
őstag
válasz
petipetya
üzenetére
Hazsnálom a SleepAs Androidot!
Merit! (Pont ma jöttem ré, hogy valszeg ez merit éccaka) De nem zavar annyira, hogy lecseréljem.
Az intelligens ébresztés miatt amugy jo az alvásfigyelés. Tényleg ugy ébreszt, hogy nem vagy olyan álmos.Runkeeper ingyenes

6 perc azért volt, mert megálltál közben, és autopause-ra volt állitva a RK, kapcsold ki.
Én azért ezt használom, mert ez az egyetlen, amibe a HR értékeket fel tudom tölteni az óráról a netes felületen. Puntastic csak max, meg átlagot hagy. Ez a teljes ábrát. -
petipetya
nagyúr
Kétszer használtam eddig, nekem tetszik.
Egyvalamire viszont még nem jöttem rá. Történt ugyanis, hogy az első mérés során a karóra stopperja is mérte az időt, amin 24 perc látszott. A runkeeper viszont 18 percet mutatott.
Az a 6 perc különbség pedig sok, mivel útközben 3 lámpánál kellett megállnom, és azoknál max. 1 percet töltöttem. Vagyis ha a runkeeper nem számolja az egy helyben állást, akkor is hiányzik 3 perc.
Az pedig kevés ahhoz, hogy a földönkívüliek keze legyen a dologban.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Egyszer használtam nagyon régen, de igazából nem látom hasznát. Attól nekem nem lesz jobb, mert tudom hogy éjjel mikor mozogtam és mikor nem.
Inkább valami runkeeper szerű alkalmazásra költeném azt a pénzt. Az például engem már kétszer "rákényszerített", hogy az utolsó 1,5 km-t ne busszal, hanem gyalog tegyem meg hazáig.
-
dokee78
félisten
Érdemes megvenni Sleep as Droidot?
Úgy értem korábban merítette az akkut. -
bAtt001
addikt
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
most megpróbáltam értelmezni mit szeretnél de vesszek meg ha értem
mobilnet nélkül nincs 3g, ez alap dolog. tehát ha te lekapcsolod a netet a telefonról az csak 2g-n fog működni, ehhez minek alkalmazás? -
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek ami a 3G mobilhálózatot csak akkor engedélyezi, ha bekapcsolom a mobilinternetet, amúgy ha telefonálok vagy nem kapcsoltam be a mobilnetet akkor 2G-n maradjon. Létezik ilyen alkalmazás?
-
illes.bence
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Hálás köszönet!

-
quailstorm
félisten
válasz
illes.bence
üzenetére
-
illes.bence
tag
Sziasztok. Tudnátok, nekem ajánlani valami olyan szoftvert, ami megmutatja, hogy a telefonom, merről veszi a WiFi Jelet? Tehát merre van a router? Merre kell mennem, hogy erősödjön a jel...
-
Melack
veterán
AccuWeather ingyenes változatának van widgetje ?
-
punky10
addikt
válasz
forintuser
üzenetére
De gonosz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
LonGleY
veterán
Térfogat? :Đ
Oldman2: Ájnó icc 3D! Jó lenne, ha nekem is mérne magasságot a készülékem...
---
Na, közben kiderült, hogy az Awesome On Off mégsem olyan "ó'szöm". Feloldott és emiatt az Apex-em teljesen elkonfiguráltam a zsemeben fél óra séta alatt. Átállítottam az animáció típusát, az összes gesture-t, új parancsikonokat raktam ki a főlapra stb. :Đ Egészen következetes és aprólékos átszabást hajtottam végre a tudtomon kívül. De végülis nem rossz feature, mindig új rendszer vár... :]
-
oncsi
őstag
Köszönöm az eddkgi javaslaitokat.
Most viszont egy olyan programra vágynék, ami GPS koordináták felhasználásával a jelölt terület adatait kiszámolja. Pl. Terület, térfogat. Milyen pontosságot lehet így elérni? Erdő terület, és külszini bánya termelési adatainak mérésére kellene. Természetesen csak közelitő pontossággal.
Köszönöm. -
twine
veterán
Köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal....
Ezek után nem is tudom merjem e elmondani...
De rájöttem a hiba okára...
Asszony mindig a telefonjában adta hozzá a bejegyzéseit,,ott pedig az én megosztott naptáram volt elől...ő meg nem állította át....Bejegyzést hozzáadta,,leírás,,aztán "kész"....
Most, hogy próbálom rendezni a sorokat,,,kiderült,,,minden úgy működik a Google-nél ahogy kell...
JUZER error volt

-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

u
Ja, bocs, akkor félreértettem...

Đ&đ{>@>đ

crok
mobilizmo