- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
tud valaki olyan appot ami egy fotó sorozatot összefűz egy "animációba"? Olyat már találtam ami stopmotion video felvételre képes, de egyrészt azok fájlból nem dolgoznak csak direkt fotózással, másrészt az ingyenes verziók erősen korlátosak:
[Stop motion] -
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Abban kérném valaki segítségét, hogy az új telómon 4.0.4 fut és a régi telómon bevált AnySoftKeyboard-ot nem tudom aktiválni, mert a gyári elől nem tudom kivenni a pipát. ZTE Blade Super-ről lenne szó. Ráadásul még valami TouchPal nevű cucc is bekavar, ami elöl szintén nem tudom kivenni a pipát. Rootolás nélkül megoldható valahogyan, hogy a megszokott billentyűzetet használhassam?
A segítséget előre is köszönöm! -
Jazz
veterán
Van valami alkalmazás, amivel blokkolni lehet egyes appok internetre való kijutását, vagy kommunikációját?
-
Jazz
veterán
válasz
S e t h #27165 üzenetére
Rohadt jó. Nagyon pontosan találja el a szavakat a swype. Valószínűleg felváltva fogom használni az anysoft-al.
Vagy is használnám.:
- sajnos eleve androidban nem lehet kiválasztani alapértelmezett hangfelismerő motort, így a hangalpú gépelés mindig is google lesz, és csak a swype saját billentyűzetén keresztül lehet diktálni.
- ez még nem is lenne baj, de billentyűzet váltáshoz az egyiket mindig alapértelmezetté kell tenni a settings-ben.Van valami jó megoldás a kecskére meg a káposztára?
-
arti1121
senior tag
nekem sehogy sem akar eljönni a rendszer appok listája a greenify-nál. leirná valaki hogy kell.
-
Deck
titán
Legjobb videó lejátszók? Gyéri Sonyssal nem lenne gondom csak néha nincs hang, vagy nem viszi a bdripp-et míg a HD-s filmel nincs gondja csak nincs hang xd. MXPlayert és VLC-t használok felesben mivel ami az egyiken nem jó a másik gond nélkül viszi. Kiegészítik egymást. Más ik van ami még említésre méltó?
-
Bozek
nagyúr
válasz
domerator #27173 üzenetére
Melyik tetűlassú 4 magoson? Én a 2 magos Xperia V-n megelégedéssel használom az OfficeSuite-ot. Meg a Nexus 7-en is ez van fenn.
-
domerator
veterán
Tud valaki ajánlani menetlevél appot?
Autóhasználathoz komplett fogyasztás meg egyéb elszámoló progik vannak de nekem csak egy olyan kellene, amibe beírom, hogy honnan hová meg a kilométert és mindezt excelbe lehetne exportálni.
Excelt azért nem szeretném, mert még négymagoson is tetűlassú.
-
zlatan77
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek.
A WiFi Matic lett a tökéletes megoldás.
Most már csak azt kellene megoldanom,hogy csak,akkor váltson 3G-re a hálózat mikor kikapcsol a wifi.
Van erre valami megoldás?
Azért lenne erre szükség,mert Győr kb egyetlen utcájában lakom,ahol nagyon gyenge vagy egyáltalán nincs 3G.
Ezáltal,ugye ha automatára teszem a hálózatot,akkor szinte állandóan váltogat és fél nap alatt megeszi az aksit.
Vagy NFC-vel megoldható,hogy ha kilépek a házból,akkor 3G-re vált? -
Jazz
veterán
válasz
LonGleY #27164 üzenetére
Nem kell szinkroznizáció.
És tényeleg. De roh. jó. (Es explorer). Hálózat, felhő, új kiszolgáló hozzáadása, és ott van egy rakat opció, drop box, skydrive, gdrive....stb.
(#27165) S e t h: ez is meg van. thx.
(#27168) gatto_: Próbálgattam a google diktálóval, mondtam neki hogy pont. Aztán kiírta.
Mondom most én vagyok hülye vagy a google, de mekkora sz. már. Lesz egy összefüggő mondathalmazom írásjelek nélkül. És mire megyek vele. Szerkesszem át utána kézzel?
(egy iphone mennyire messze marad el az android ilyen fokú felhasználói szabadságától? milliárd app, root, teljes irányítás a rendeszer felett, szinte bármit meglehet csinálni vele. akár ráködheted az autód feldélzeti számítógépére is, aztán állítod a szelepvezérlést
, adatokat kérsz le....hihetetlen)
-
gipsztigris
addikt
válasz
LordRajZoL #27150 üzenetére
Köszönöm! Sikerült.
-
LonGleY
veterán
Ha nem kell szinkronizáció, csak manuális fel/letöltés, akkor szinte bármelyik fájlböngésző... A legjobb szerintem a Solid Explorer. A Dropbox-ra simán megy vele az oda-vissza mappástul töltögetés, a Drive-ra nem emlékszem.
-
Jazz
veterán
válasz
fatal` #27161 üzenetére
Pc-re nem kell hozzá kliens. Firefox-al simán felment könytárostól minden a drive-ra. Csak a javát kellett picit megpiszkálni.
Szóval akkor telefonon külön appnak kell fennt lennie ahhoz, hogy drive-ról leszedjek valamit? Azt hittem van beépítet, ha már android meg google. Picasa is alapból benne van....
google drive: hűha. elég rosszul hangzanak a commentek. "nem lehet egyszerre több file-t kijelölni, egyesével kell feltölteni. könyvtárastól nem lehet feltölteni. nem lehet kiírtani a file-ok, könyvtárak méretét" (tudom, a drop box biztos sokkal jobb, egyenlőre a drive-al próválkozom)
(#27162) S e t h: csúcs
-
Jazz
veterán
-
-
arti1121
senior tag
nekem a greenify-al nem igen sikerül fagyasztani a rendszer appokat pedig elvilel megvan minden. valaki elmondaná mit ronthattam el?
-
Zaja2
senior tag
Az Utorrent seedel háttérben? Fut az értesítési területen,és amikor lehúzom az értesítést,belelépek,akkor queue-ről vált át seedre. nCore-nál fontos ez. Aki ncore-ozik az tudja.
De hülye vagyok! szerkesztem magam:
Lerakom a telefont,és fél óra múlva belépek gépen,megnézem,hogy seedeli-e a telefon az adott torrentet. -
Jazz
veterán
exe, a pc-re. Google drive meg: nem enged könyvtárostól feltölteni. Azt mondja a java nincs egendélyezve, tegyek fel chrome-ot. Java-t engedélyezem firefox-ba, de az meg letiltja, mondván sz*r egy kalap szemét, sebezhető....
Jó lenne ez a google drive, de nincs az az ég hogy lecseréljem firefox-ot, főleg arra hulladékra. -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
gipsztigris #27114 üzenetére
Locus - addon Map Tweak
Ezt telepitsd fel akkor sokkal több térképhez enged hozzáférni
Marketen fent van -
Jazz
veterán
válasz
fatal` #27143 üzenetére
Akkor felejtős. Nekem inkább arra kell a billentyűzet, hogy: pontos, egyedi jegyzetek, excel...stb. Azt az egy-két sms-t meg kibírom, hogy begépelem.
Nincs valami google store, vagy hasonló, ahova felelhetne tölteni kisebb file-okat, és telón meg leszedni? (magyarán egy egyszerű megoldás file-ok mozgatására gép és teló között, ha nem akarsz/tudsz BT, wifi, usb....csatlakozni, de mindkettő rendelkezik internet eléréssel.
Picasa jó képekre. Google doksi meg office-ra. De mi a helyzet az egyéb, zip...stb. kiterjsztésekkel?) -
Jazz
veterán
Ez a swype tud magyarul? Vagy a billentyűzet angol, azon huzigálod a kezed, aztán vagy el találja a magyar szót vagy nem (és kiegészíti az ékezeteket).
Nincs valami letölthető szótár, amivel az eredeti file-t (rootolt teló) felül írod? Ne kelljen már egyesével bevinni 100ezer szót, ami a felhasználó 1 éves gyűjtögetése.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
raziel01 #27137 üzenetére
Nekem is többnyire számlaegyenlegem lekérdezései, barátok/barátnőmmel folytatott beszélgetések. Ezek kb elolvasásukig érdekesek, utána nem tudom mi hasznos információt tartalmazhat. De nem vagyunk egyformák.
Ja, én meg emailben fontosabb dolgokat szoktam intézni, mint smsben: egyetemi hírlevél, aukciós oldal aktivitásom követése, számlák oda érkeznek, képeket a közös nyaralásról, stb. Ugyan ez az sms-ekről szerintem senki nem mondhatja el...
-
Jazz
veterán
válasz
S e t h #27059 üzenetére
A google hang alapú gépelés tényleg gyatra.
A swype-nak van sajátja? Ha feltelepítem, kitudom majd választani a "swype hang alapú gépelést" a google helyett?
Ami zavar a hang alapú gépelésnél, hogy nem rak pontot. Egybefüggő szöveg halmaz lesz.
Ehhez bekéne állítani valamilyen automatikus szó/bill. korrekciót? (nekem ez alapból ki van írtva. Többet árt mint használ. Sokszor írok spec. dolgokat, és akkor csak a szenvedés van.) Viszont ha igen, akkor hang alapú gépelés kéne, pl. vezetés közben, és akkor nagyon jól jönne egy normális.(#27107) hunfatal: Na, majd kipróbálom ezt is. Köszi
(#27137) raziel01: Persze, az alap. (nem is tudom, hogy lehet root nélkül létezni
). És mellé SuperSU, a teljes hozzáféréshez.
-
Jazz
veterán
válasz
darvinya #27051 üzenetére
Remek. A bővített spec felső sor altenatív billentyűzeten szinte minden van ami kell. Nagyon nagy.
A finom hangolás \ "tartós kiegészítő billentyűzet" beállítás mit takar? Nem érzékeltem semmilyen hatását miközben állítottam.
A hangulatjel szöveget is belehetett állítani sima :)-re. Így ez jön be a bővített :-) helyett.
Most nézem, hogy a gesztusoknál van egy olyan is, ami csak az ékezetes karakterekre vonatkozik. Ha azon a soron csinálsz egy felfelé húzó mozdulatot, egy 2 soros szám és spec. karater kiegészítő sor jelenik meg.
Gondolom a tartós kiegészítő bill. erre vonatkozik. -
zozyk
addikt
válasz
tundrak #27124 üzenetére
pl : SMS Backup +
Lemaradtam...
-
tundrak
tag
Sziasztok!
Telefont készülök váltani Androidrol Androidra. Az lenne a kérdésem hogy hogyan/mivel lehetne a lehető legtöbb személyes adatot átvinni? Sms legfontosabb!
Köszi -
-
tybsen
addikt
Hatha valaki nem figyeli az amazon ajanlatait: a mai napon - tobbek kozott - a Documents To Go Full Version Key ingyen letoltheto az amazon app store-bol.
(#27121) Zaja2: jaja, csak a link felet masoltam be, de mindig leellenorzom a linkelt oldalakat, es lattam en is, hogy nem megy -> most mar mukodik, sorry
-
Zaja2
senior tag
Kipróbáltátok már az OnLive Appot?
Az előbb Dirt 3-at játszottam OnLive-on keresztül Mobiltelefonon. Ilyen is létezik ?
-
gipsztigris
addikt
Használ valaki Locus Map-ot?
Az érdekelne, hogy lehet-e, és ha lehet akkor hogyan kell az Online Google (Map vagy Earth) térképet beintegrálni a Locus alá? Mert gugliztam már elég sokat, de eddig csak azt találtam meg, hogy offline módban hogy lehet mentett részleteket behívni a Locus alá......és azt sem tudom működőképessé tenni.
-
lacuska74
tag
Tabletre szeretnék valami jó naptárprogramot.
Úgy működjön mint egy határidőnapló, tudjak jegyzetelni bele, figyelmeztessen események előtt stb.
Ja, és magyar legyen.
Használ ilyet valaki? -
Bozek
nagyúr
Érdekelne egy nagyon jó fotószerkesztő alkalmazás, ami a legtöbb és legjobb effekteket tudja. Keretek és olyanok, amik plusz dolgokat raknak a képre, nem érdekelnek.
-
fatal`
titán
válasz
S e t h #27108 üzenetére
Igen, ki is írja, hogy a premium funkciók elvesznek, a többi nem. Szótára szerintem is remek, a swypeot is kiválóan kezeli és elég testreszabható. Magyarhoz qwertzet állít be alapból, a listában csak azokhoz a nyelvekhez kell kiosztást csinálni, ami nincs beállítva sem elsődleges, sem másodlagos nyelvnek (legalábbis így vettem észre).
"Mindenesetre jónak tűnik, azt még nem néztem meg, hogy a fizetős verzió miben tud pluszt ehhez képest."
Semmivel, nem reseteli a premium funkciók beállításait óránként, ennyi a különbség.
Egy dolog hiányzik belőle csak, hogy úgy kezelje a fizikai billt, mint a smart. Egyelőre keyboard managert használok és fizikaihoz smart, képernyőbillhez kii. De lehet firkálok egy e-mailt mindjárt a fejlesztőnek, jó lenne, ha ki tudnám váltani egy billel az egészet.
Szerk.: Most nézem, hogy nem a 27107-re válaszoltál, hanem a tegnapira
-
S e t h
nagyúr
válasz
fatal` #27024 üzenetére
Elképesztően jó a szótára, meg merem kockáztatni ,hogy a swiftkeyre és swypre-ra is ráver.
Viszont már-már túl bonyolult a beállítás és az is csak részben igaz, amit a kommentekben írtak, ugyanis tényleg elveszíti a beállításokat, de csak óránként, ez a nem fizetős verzió átka, le is van írva az alkalmazáshoz, csak sokan lusták elolvasni.
A beállításoknál akartam magyar qwertz billentyűzetet létrehozni, azt válaszolta, hogy már létezik a listában, pedig nem volt.
Mindenesetre jónak tűnik, azt még nem néztem meg, hogy a fizetős verzió miben tud pluszt ehhez képest.szerk:most nézem ,hogy leírtad, ezt a kommentet már egy órája elkezdtem, csak vendégek jöttek, most fejeztem be, de látom közben te is leírtad.
-
fatal`
titán
Az elsőt a Kii tudja, fizetős funkció (ki lehet próbálni és óránként visszaállnak a premium funkciók alapbeállításra, amíg nem veszed meg). A másodikat is félig, külön sorba teszi a nyilakat:
A harmadikat és a negyediket is. Viszont a speckó karaktereket testreszabni nem lehet. Ellenben lehet spec karaktert úgy írni, hogy a billentyűről a spacere swypeolsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- PlayStation 4
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged