Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
A virágbolt nekem is csak hirtelen felindulásbol ugrott be...
Engem is ez bosszant,hogy megkedveltem,bár nem fontos(szerencsére...)egy ilyen app a számomra,de hozzászoktam,és egy 1x1-es widget mindíg elfért valamelyik képernyőn.Az app pedig egyszerű volt,gyors,pontos és látványos.Én is sajnálom.Ha esetleg találsz egy hozzá hasonlo alkalmazást,akkor bátran szólj...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
gzbotii
nagyúr
Én adtam volna pénzt pár alkalmazásért (Nova, Power AMP, Asphalt 6, Hungarian dictionary) de valamiért nem fogadja el a bankkártyám. Pedig próbáltam már mindent és más online szolgáltatással működik... Néha a szándék Nem elég
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest