-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
gzbotii #96103 üzenetére
mondhattam volna úgy is, hogy ne XYZ app döntse el, hogy melyik platform/telefon jön be neked.
(bár az FB alkalmazások köztudottan nem a legjobban optimalizált cuccok semelyik platformon)
ha szereted az Androidot, (és jobban, mint az iOS-t), akkor válts. az xyz appot meg majd javítják, ha sokan jelzik a hibát a fejlesztőnek. -
beg
veterán
válasz
gzbotii #83577 üzenetére
Country availability for gift cards & promotional codes
Ott van, de nem mindegy, hogy a fiókokhoz milyen ország volt a létrehozáskor rendelve.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
gzbotii #62333 üzenetére
Én most, éppen kérdésed hatására sikeresen letöltöttem innen.
???
-
gipsztigris
addikt
-
-
EmberXY
veterán
válasz
gzbotii #35155 üzenetére
Egyébként időközben rájöttem, a képernyő felnyitásakor takarít egyet, ha másra nem is jó, legalább az akksit meríti...
goom:
Egy profi telefon nélkül is elnavigál, gondolom a sarkvidékről is kijönne nélküle, mert nem csak arra hagyatkozik, amit a szoftver elérak, hanem valóban tudja is, hogy hol van...
-
Polllen
nagyúr
-
raziel01
veterán
válasz
gzbotii #27874 üzenetére
Hogy a fenébe lehet berakni árfolyam átváltást?
Gyakorlatilag nekem csak az időjárás kártya van. Semmi más.Rájöttem: külföldre kell menni, hogy berakja.
Nekem olyan progi kéne ami widgeten kiírja, hogy 1 font jelenleg hány Ft.
Szoktam sokat rendelni külföldről és nem lenne rossz látni mindig mennyi az annyi. -
laszlohu
addikt
-
S e t h
nagyúr
válasz
gzbotii #27340 üzenetére
Tegnap 38%-on volt az aksi, így nincs objektív adatom, majd teljes feltöltés után csekkolom, hogy mennyi kér, de tegnap a sok beállítgatás után sem komoly a gsam battery alapján.
Az új google play felülethez.
Pozitívum, végre tudok kedvencet hozzáadni weben is, eddig ezt csak telefonon tudtam.
Viszont nem találom, hogy lehet-e szelektálni az értékelés alapján.Eddig ha néztem egy alkalmazást, akkor megnéztem ki adott egy-két csillagot és miért, sok információt lehet belőle leszűrni, most viszont nem tudom , hogy meg lehet-e még csinálni. -
-
Zaja2
senior tag
válasz
gzbotii #27079 üzenetére
De mért indulnak újra? Nem lehet ezt megakadályozni,hogy ne induljanak újra,csak következő boot után?
Mondjuk azok az appok,amik újraindulnak annak a zöme gyári app,és a legtöbb egy mezei felhasználónak fölösleges. Ha nem lesz tőle a készülék+rendszer instabil,akkor ki is törlöm őket,mert nincs sok dologra szükségem.
Mindenre van egy JOBB alternatíva! -
-
törölt tag
-
twine
veterán
válasz
gzbotii #25970 üzenetére
Nekem is volt egy kis zavar amikor a bankom megszüntette az összes Visa zsugát(ami már be volt regisztrálva google-nál),,és kiadta helyette a Maestro-t...
Ugyanez történt,,,Maestro-t nem fogadja el(ellenben szinte mindenhol tudok vele online fizetni,mert CVC kódos),,,...de nem estem kétségbe,,,Regisztráltam a feleségem zsugáját(MasterCard)
-
Tyer
őstag
válasz
gzbotii #25594 üzenetére
Én most One X-en azért használom a Mini-t, mert akkut, és netet is ez eszik legkevesebbet. Én nem érzem a hiányát semminek, másnak lehet. Pl flash támogatás.
LG GT540 ( mondhatjuk, hogy gyenge HW
) Opera Mobile-t használtam, és minden oké volt vele. Szoval ha nem merül vele nagyon a telo, és nem fogy a net, inkább azt ajánlom én is.
-
darvinya
titán
válasz
gzbotii #23673 üzenetére
Nincs mit.
Xperia-soknak akinél van gyári jegyzet app-ja annak tanács:
Telepítse az Gnotes app-ot, lépjen be a gmail fiók-ba, várja meg az első sync -et.
Utána a gyári app-ban a jegyzetet küldje Gnotes app-al és felmegy a gmail-hez.Xperia app-nak jobb a jegyzet widgets-e mint a Gnotes -nek, azaz gyárinál lehet lapozni widgets-en a többi jegyzetek között.
-
oncsi
őstag
válasz
gzbotii #21220 üzenetére
Köszönöm, de nem lett jó egyik sem
VLC re azt mondja, hogy nem kompatibilis. Nem is ajánlja fel telepítésre.
A Mobo meg felmegy (meg letölti az ARM V6 codec-et is) de egyik filmet sem indítja el rendesen (szaggat)
A telo maga az biztos hogy jó, BS Player megy rendesen. De nagyon gagyi a felülete az MX Player után. Valami fapados (főleg magyar(itott)) kellene. Csak Avi a cél, esetleg MP4 amit ez a bika HW még elbír. -
válasz
gzbotii #14795 üzenetére
Sehol, neked kell megcsinálni. Mikor hozzáadod widget-ként, akkor feljön a "setup", és ott tudod beállítani, hogy mit szeretnél kijeleztetni, vagy akár szimpla szöveget beírsz, és alkalmazást rendelsz hozzá, ilyesmik.
Lassú voltam. Nem, SD-re ne tedd, írja is az app.(#14796) R2D20208:
Közben rájöttem, hogy mégsincs így, csak minden ikont(amihez nincs sajátja) fekete-fehérré varázsol. De nekem pont jó így. Legalább is egyelőre -
válasz
gzbotii #14795 üzenetére
Hehe. Ebben pont ez a lényeg, hogy Neked kell elkészíteni őket.
Home-on hosszan nyomsz, kiválasztod milyen méretűt akarsz, és a menüjében oldalra lapozgatva be tudsz állítani mindent.(#14796) R2D20208
Milyen problémát találtál az ikon beméretezéssel? Én Novát használok, semmi bajom vele..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest