Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz quailstorm #52373 üzenetére
És, Én még ebből alkottam véleményt, mert előtte pár héttel vettem meg a telefonra. Tehát a régebbi térképekkel nincs is tapasztalatom.
-
őstag
válasz quailstorm #52366 üzenetére
2014.04.16-án letöltött frissítésűek. Gondolom, akkor az általad írt 03. haviak lehetnek.
-
őstag
Sygic nekem itthon 10-ből 2-3 alkalommal elég pontatlan. Futároknak pld. nagyon nem ajánlanám. Ha valakinek nem számít, hogy több tíz métertől 1-200 méterig téved, akkor hajrá. Külföldön állítólag nagyon jó, gondolom a TA-s térképek miatt, ami itthon elhanyagolt.
-
-
őstag
Valentin napi Sygic akció! Full EU v. World -50% Sygic -50%
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Azt jól látom, hogy a Business Calendar Pro most féláron van?
(490 Ft, 990 helyett)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz fatal` #25939 üzenetére
Én 2 hibát tapasztaltam:
- Ha nem az összes sms+call listát akartam visszaállítani, hanem mondjuk csak 200-at, akkor nem volt rá hajlandó.
- Néha IMAP hibát dobott fel, de ilyenkor pipa ki-be a google szinkronnál és már működött is.
Lehet, ezek már megoldódtak azóta.Már több mint 2 éve használom, a fentieken kívül nem tapasztaltam problémát. Naponta mentek, majd Gmail-ben szortírozok. Napi 10-20 call+sms. 10x biztos állítottam már vissza a 6-800 mentésemet.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz vadászcsiga #16897 üzenetére
Használom, és azon kívül, hogy nagyon szép, nagyon pontos is.
-
őstag
válasz hodostamas #13616 üzenetére
Ez jó hír.
-
őstag
válasz hodostamas #13611 üzenetére
Nem épp pozitív a fogadtatás a kommenteket elnézve a Playen.
Kár, hogy megszűnt a widget 100-féle beállíthatósága.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Comodo Battery Saver
Elég ígéretesnek néz ki.Más:
Palmary fizetős bugos. Ingyenes jó, és a Foreca adatait használja.
De részemről a Fancy fizetős a jobb, 5 váltogatható időjárás-szolgáltató adataival.
(msn, accuweather, the weather channel, google, weatherbug)[ Szerkesztve ]
-
őstag
A GO a régi hírnevéből él. Akkor (GB) szerzett sok felhasználót, és mint látható elvakult hívőket is. Régen jobb volt.
-
őstag
válasz buta29030 #7534 üzenetére
Szinte mind ilyen. Ha adatok alatt az időjárás adatokat érted. A frissítési időt is be tudod álltani. Play keresőszó: weather (pld)
Nekem most a Fancy Pro (AccuWeather-re állítva) van fent. Többen ajánlották. Frissítettem 10 perce, erre azt írja, hogy havazik, mondom ez hülye most jöttem be a szabadból. Kinézek és lám már esik is. Ez azért elég pontos
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz gipsztigris #7386 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
őstag
Fancy Pro verzió a leírás alapján az alábbi időjárás-szolgáltatókat tartalmazza:
WeatherBug, MSN Weather, and The Weather ChannelEzt meg tudja nekem egy aktív felhasználó erősíteni?
(Mert az a gyanúm, hogy most már csak a Google és a WeatherBug a választható.)Köszönöm!
-
őstag
válasz atessz.eyow #6887 üzenetére
Még az jutott eszembe, hogy ha nem csak telefont vettél, hanem kártyát is, és az T-mobilos, akkor ott külön kérni kell ezt a szolgáltatást + 200 forintért. (Ez storno, mert akkor a szám sem jelenne meg)Vagy:
"Készülékem kijelzőjén nem jelenik meg a hívó fél neve, csak a telefonszáma, pedig a telefonszám el van tárolva a memóriában. Mit tegyek?Az adott telefonszámot kétszer tárolta el a memóriában, vagy a telefonszámot nem a nemzetközi formátumban (+36 nemzetközi előhívóval együtt) írta be készülékébe. Tárolja a számokat az alábbi formátumban: +3630 körzetszám (30, 20, 70, stb.)-7 jegyű mobilszám, pl. +36 30 1234567."
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
Jó kis battery app: Battery Saver DX& Power Widget
Figyelmeztet, vannak benne profilok, szép az állapotsori ikonja.
-
őstag
Sziasztok!
Olyan widgetet keresek, ami megjeleníti a nem fogadott hívás, sms, e-mailt.
Sima egyszerű kellene, ami csak egy ikon + szám.
Blingboard volt már, túl nagy, és az e-mailt nem jelzi egyből.
Köszi! -
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz doddencs #6509 üzenetére
Gsam Battery Monitor
Menüben mutatja, mi mennyit eszik.
Watchdog Task Manager
Itt is meg tudod nézni, de ez még riaszt is, ha valami elszabadul. -
őstag
Akció a Playen!
Swiftkey -50%
Black Friday -
őstag
Letöltöttem a sima Palmary-t is, de ott jó, mert kitettem widgetnek egymás alá a Pro-t és a Free-t, az egyiken hold a másikon ez a rácsháló. Gondolom az a háttér, amire ráillesztik a szép időjárás-képeket. Megvettem, de már bánom. Az alapban Foreca van és jók az ikonok, a Pro-ban meg ilyen vacak. Ne vegyétek meg.
-
őstag
válasz quailstorm #4782 üzenetére
Pld, az exDialer is tudja.
-
őstag
Sziasztok!
Olyan widgetet keresek, ami a telefonkönyvemet rakná ki.
Pont ilyet, csak free-t Ez ingyenes, de a hozzá csatolt képek a Pro verzióé.Fényképes verziós nem kell.
Csak névlistást szeretnék, és görgethetőst.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Cartman023 #3825 üzenetére
Na ez jó hír!
-
őstag
válasz Cartman023 #3806 üzenetére
Erre a Chrome lenne a legjobb, de gondolom nincs ICS a telódon.
Ahogy nekem sem.Nálam a Maxthon vált be a legjobban. A kezelhetősége pazar.
Feltettem a PC-re a böngészőjét, importáltam a könyvjelzőket.
Ehhez létre kell hoznod egy fiókot.Majd a mobilos verzióban is bejelentkeztem és gyönyörűen megjeleníti a könyvjelzőket. Ugyan abban a sorrendben, mappák, linkek, stb. Pikk-pakk.
Jelszavakat nem tudom, hogy tudja-e szinkronizálni, mert Én LastPass-t használok. Megnézném, de itthon meg Linux van, arra meg nincs Maxthon.
Megnéztem neked az nfl.com oldalt a mobilon, szerintem jó.
Egy próbát megér.
MaxthonPróbáltam Operát, de nem tetszett a mobil-PC szinkronja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest