Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Létezik olyan Adblocker ami működik is? Adblock Plus nekem nem használ. Most lett nemrég Defym, sokszor csak rezzen egyet a telefon és az értesítési sávban kapok egy reklámot, előző telefonnál ilyennel nem találkoztam.
-
megint én
őstag
Egy haverom ezt használja. Így első ránézésre fasza. Én futáshoz a runtasticot használom, de van benne bringa is.
Más...
Mit mérnek a futó (vagy épp bringás, mindegy) progik amikor a magasságot mutatják? Azaz a szintkülönbséget is mutatják "elevation". Szerintem ezt GPS méri, és nagyon pontatlanul. Tegnap futottam a déli környékén, és tökre egyértelműen voltak emelkedők, lejtők, de azt írta, hogy 0. Egy másik alkalomma majdnem ugyan oda és az emelkedő 70m volt, a lejtő meg 50. Na ezt hogy? Ha a sejtésem igaz, és GPS méri az emelkedőt, akkor miért nem ellenőrzi a térképen, hogy ugye ha van ott domborzati tényező változás, akkor az alapján írja?
De lehet, lehet én tévedek, és máshogy méri, nem értek a lovakhoz. -
w.miki
veterán
válasz
tonyqa23
üzenetére
Nekem ez jött be: Gravity Screen - On / Off pro...
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Hó közepétől használom a 3G Watchdog-ot, és most nem nullázta magát. Próbáltam a menüjében találni valami erre, de nála a havi lebontás az 30 napot jelent, nem elsejétől elsejéig. Erre van valami? -
A soronként arra vonatkozott, hogy lehessen benne entert ütni, és ne törölje ki. Tehát az Android alap ezek szerint jó, csak idegesítő lenne egyenként végignyomkodni a hozzáadást, ha minden nap megfordul kb 5-10 kontaktnál. Olyan nincs, amiben alapból benne van? Tabletről lenne szó.
-
darvinya
titán
Melyik a jobb reklám blokkoló és miért?
AdAway, AdFree, AdBlockPlus
-
BullZeye
veterán
Ezzel a programmal (Xposed) van valakinek tapasztalata?
Felraktam működik, szép és jó, viszont hátha tavaly óta van valakinek hosszabb távú tapasztalata vele, erőforrást vesz el, vagy kb olyan mint a CWM-es frissítés, ha felrakok vele valamit?
-
VD
őstag
-
Foose
addikt
Bringával vagy gyalogszerrel navigáláshoz (ugyebár net nélkül navigáció kellene) az Osmand-ot ajánlanátok, vagy a 3 betűs navit? Nem budapesti vagyok, ez szerintem lényeges a térképek frissessége-pontossága miatt...
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
4.1es Jelly Bean androidom van és prestigio 4322es teló.
Azt szeretném kérdezni, hogy az asztalra kihelyezett indító ikonok neveit át lehet-e valahogy nevezni ?, ha igen, akkor hogyan ?
köszi szépen.
-
Tyer
őstag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Én sem tudok arra, ezt a megoldást természetesen én is használom.
Amugy azt irta : a Contactokhoz SORONKÉNT... -
LonGleY
veterán
válasz
MartOOn
üzenetére
Van Opera Classic és Boat Browser is ám! Mégis, mit vártál egy noname cucctól? Ugyanez a launcher esetén is elmondható, az Apex egy kissé kiforrottabb, és a 2.0-val sokat javult az indításkori éledési sebessége. Pár apró hibája van csak az új appdrawer mappázása környékén, gondolom javítják majd.
-
Tyer
őstag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Ha van egy ilyen kontaktod?
Kiss Pista
irodai:242424242 (22.es mellék
céges:435353535 (8-16)
magán:223424242 -
Üdv.
Olyan kontaktkezelő appot keresek Androidra, amibe a kontaktokhoz soronként pár szavas megjegyzést is lehet írni(mint iPad-en a gyári contacts app). -
S e t h
nagyúr
válasz
vgyuri
üzenetére
Cool readerben pdf olvasására nincs lehetőség, amit meg használok erre a célra, abban nem tudok olvasás közben fényerőt állítani.
A Moon readert negyed óra után sem tudtam rávenni arra, hogy a hagyományos módon tudjak benne lapozni, csak lefelé tudott gördülni a lelkem. -
goom
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget térkép-ügyben!
-
Yeeeti
tag
Sziasztok
Olyan programot keresek ami a gyári minimum fényerőnél kisebbre tudja venni a fényerőt. Létezik szerintetek ilyen? -
batagy
őstag
válasz
gatto_
üzenetére
Én meg ezt használom power gomb nélküli unlock-ra:
Auto Screen On 1.15.1
A közelségérzékelővel és a G-sensorral is vissza tud jönni, én a közelségérzékelővel próbálgattam eddig. Ahogy észrevettem, azért eszi valamennyire az akksit, de nincs mérésem. -
air
nagyúr
válasz
batagy
üzenetére
Nekem gyári romon ez vált be: Screen Off FX
-
jakec
tag
Tasker programot valaki használ?
Én a LedVillogtatásra BEacont használok elég jól müködött de mostanába nekem is eltolja a villogást s olyan is van, hogy hamarabb pillog mint ahogy megkapom! SMS PopUp-ot használok, ha valaki tud jobbat mondani ami felvillantja a kijelzőt s van Quick Reply hálás Lennék! -
batagy
őstag
válasz
batagy
üzenetére
Csak nem jó valami még mindig.
A sötétben észrevettem, hogy a "Screen Off and Lock 1.16.1" használatával a képernyő nem sötétül el teljesen a lockoláskor. Napközben ez nem tűnt föl.
Felraktam a LonGleY által említett "Screen Lock Widget"-et, annál is hasonló a szitu, mint a korábbi másik kettővel, azaz lockoláskor 1 másodpercre elsötétül a kép, de aztán visszajön.
Az a gyanúm, hogy itt valami az oprendszerrel (ezzel a ROM-mal) nem működik.
Szóval megyek át az Xperia U topikba, nem az alkalmazással van a hiba. -
ncc1701
veterán
válasz
SimonJanos
üzenetére
Battery Monitor Widget Pro És még egy rakat mindent tud.
-
Milyen sms programot érdemes használni ?
A Handcent nekem volt, hogy nem jelezte, hogy üzenet érkezett.
A Go sms pro tele van idegesítő reklámokkal.
-
LonGleY
veterán
válasz
SimonJanos
üzenetére
Nálam jó volt a Battery Full Notification.
Egy ilyen apró rendszerprogramnál az SD-re helyezést nem teljesen értem. Ennyire kevés a belső tárhelyed? A memóriából ígyis csak 2 MB-ot fog foglalni, és még az is lehet, hogy nálad emiatt nem szól, mikor feltöltött.
-
Seems Legit!
csendes tag
Tudnátok nekem tippeket adni 4.0.4-re LBE Privacy Guard helyett?
Nem bízom abban, hogy olyan jól működő program ez mint a Pdroid volt 2.3on.
Ennek van valamilyen angol fóruma?
-
törölt tag
Nálam a FB Beta (3.4) nem jó!
Ugyanúgy nem kapom meg az értesítéseket a státusz sávban mint az előző változatnál,(3.3).
-
Takhanto
őstag
Sziasztok, van valami megoldás arra hogy play.google.com-nál az appok ne a telefonomra telepítse hanem pc-re tőltse le?
-
Tyer
őstag
válasz
SimonJanos
üzenetére
Pl Gsam battery, battery indicator
-
laszlohu
addikt
Nem próbáltad az Osmand- ot?
ha a navigációs progit autós módban használom :
navigáció - automatikus követés ideje : átállítottam 60 -ra,
így sokkal jobb lettHa gyalogosként,túrázáshoz, akkor : 15 - re lehet állítani GPS vevőtől,
érzékenységtől függően,
Ide pedig a hiányzó utcaneveket és sétautakat, bicikliutakat lehet beírni,berajzolni
regisztrálás és bejelentkezés után:kb 2 hetente frissül a térkép és használhatóak a változások.
-
SimonJanos
aktív tag
Remélem jól értettem, de ha a lényeg az offline térképezés
:
tapasztalatom szerint az EveryTrail Pro a legjobb!Ebben a (nem ingyenes ) verzióban le tudod tölteni offline a térképet, Google / OpenMaps(Cycle)! Utóbbin minden kis *** út is ott van.
A g:hu több térképet kínál, ingyenes, tudja az offline letöltést - de nekem ez eddig Tablet-en működött megfelelően.
-
batagy
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
"Miért olyan alkalmazásokat használsz, amit alig telepítettek mások és az értékelésük sem jó?"
Korábban ezeket próbáltam, és régebbi ROM-mal működtek a jegyzeteim szerint.A Katecca féle "Screen Off and Lock"-ot felraktam, ez tényleg működik!
Köszönöm."Amúgy egymás mellett használsz két egyforma alkalmazást?Mert akkor az is okozhatja a problémát"
Értelemszerűen nem használok két egyformát, csak az említett hiba miatt mindkettőt próbáltam."a Mircinko-ról meg macskanév jut eszembe"
Mircinko nevű kollega egy nemhivatalos ROM-ot fejleszt az Xperia U-hoz, eléggé elterjedt.(#25715) LonGleY
Köszönöm az "Invisible Lock Screen Widget" és a "Screen Lock Widget" tippeket, ezeket most nem próbáltam, mert a "Screen Off and Lock" működik, de elmentettem a listámba.
-
junkpod
nagyúr
Hát mivel két fele cache van: memória, ami gyakorlatilag a teljes szabad rám (android app kilepeskor nem törli csak felszabaditja a ram - ot, ha újra inditod nem kell betolteni csak a foglalási vissza állítani).
Másik cache amit a adta particion az app mappájában hoz létre, ezek általában letoltes cache. Erre én a disk usage papot használom, ránézésre kiadja melyik app tárol sokat, ott törlik kézzel. -
Tyer
őstag
válasz
SimonJanos
üzenetére
Sok van... Szinte az összes akku kijelzö app tudja...
-
SimonJanos
aktív tag
... magamnak meg egy tényleg (!) működő töltés jelzőt ami 100%-os töltésnél jelez!
Kipróbáltam sokat, widget nem kell, csak egy apró app, mint pl. a Battery Full Notification, de az nekem nem jelez

Pedig tuti: SD-re mozgatható, így csak pár szász kb. a 'memóriából.Persze ha "nincsen", akkor megy vissza a Battery Doctor (Battery Saver), amit amúgy ajánlok...

-
SimonJanos
aktív tag
Ilyesmi játékot szeretnék barátnőmnek Android-ra, mivel már lekarmolja az iPhone-om
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha vki tud ilyet "élből", annak megköszönöm.
Igen, kerestem a 'play-en, nem találtam...
:
http://www.martinecarlsen.com/martinecarlsen_iphone_ipad_apps.htm
https://itunes.apple.com/us/app/cat-stacking/id459535227?mt=8
"CAT STACKING is a cat game. Not a game FOR cats but WITH cats. Though I have to say that MY two cats really enjoy playing it. But when I say "playing" I mean "watching the screen and tapping everything that moves"! Which is not the best approach if you want to WIN the game! Not that they are stupid (How dare you?!), no, it's just that they don't care for rules. Of any kind. At all!!!
Anyway, for those HUMANS who want to play the game; it's about stacking cats. Catching and stacking a bunch of fat cats. And heres where the rules come in!
Each cat has to have at least two characteristics that match those of the previous cat in the stack (color, coat pattern and/or fur (long or short)). Does that sound easy? Well, it's not : ) But if you practice hard and get really, really good at it, you just might be able to build the PERFECT STACK! And what that is all about, you'll have to read in the instructions!
A word of advice; SEE THE CAT, BE THE CAT!"
-
-
air
nagyúr
Ha valakinek hasonló problémája lenne, nekem ez segített: Rescan Media
-
Musaka
senior tag
LED értesítéssel én is szívok egy ideje. Nekem a Vibert semmi nem jelezte rendesen. Helyette most ezt használom. Jópofa.
Knock2+ -
S e t h
nagyúr
válasz
batagy
üzenetére
Miért olyan alkalmazásokat használsz, amit alig telepítettek mások és az értékelésük sem jó?Én ezt a kezdetek óta ezt használom és semmi probléma sem volt vele.[link]
Amúgy egymás mellett használsz két egyforma alkalmazást?Mert akkor az is okozhatja a problémát,a Mircinko-ról meg macskanév jut eszembe, akár még az is bűnős lehet, főleg ha előtte meg működött.
-
LonGleY
veterán
válasz
batagy
üzenetére
Mostanában próbáltam ki egy pár hasonló képernyőlockolót, nekem végül ez jött be:
Ahogy a neve is mutatja, ez egy átlátszó widget, ami pl. Apex Pro alatt kinyújtható, így nekem a kezdőképernyőm bal alsó felét foglalja el. Elég arra a területre ráböknöm, és máris megy alvásba. Néha nehéz eltalálni, hogy hol is van a képernyőn, ha valami véletlenül arrébbtolja, de ha észben tartod, hogy ott figyel a képernyődön (és nem pakolsz a helyére mást), akkor jó kiegészítője lehet egy szellősebb kezdőoldalnak, fölös / idegesítő ikon nélkül.
Szokásos, ingyenes 1x1 ikonosból ami működött, az ez:
-
LonGleY
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
~66 MB:
Egyébként bocs, nem tudtam, hogy közben a válaszok közé auto-takarítási témakör keveredett, azért kaptam föl a vizet. Azokkal a programokkal én sem értek egyet - hisz mit ér egy olyan program, aminek a háttérben futnia kéne, ha egyszer kilövi valami.
Viszont a tisztán látszik, hogy ezzel a Flash Notification-nal nincs minden rendben (igaz, ez a shot most épp az újbóli beállítgatása közben készült, nem friss rendszerindítás után), még egy GPS progi sem eszik ennyit, ez meg elvileg egy egyszerű kis rendszertweak... :]
Nem tudom, mi tolhatja el ezt a LED-villogós funkciót, pedig tisztán emlékszem, hogy hibátlanul működött sokáig, 5 perc után is. Most egy csomószor nem veszem észre a nem fogadott hívásokat, mert megszokásból csak a LED-re nézek rá egy mp erejéig. :s Az Apex Notifier-re gyanakszom...
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Két képernyő lockoló appot próbálok:
Soft Lock Screen 1.07
Screen Off (icillin) 1.2.5Az a gondom, hogy ha megnyomom, egy pillanatra elmegy alvóba, de 1 másodperc múlva visszajön.
Xperia U-ról van szó, Mircinko 7.3 ROM-mal (4.0.4-es Android). Korábban, a 2.3-as Androiddal nem volt ilyen gond.Mi lehet a probléma?
-
air
nagyúr
Hogyan lehet HC 3.2 alatt rávenni a gyári videolejátszót, hogy frissítse a listáját? A memóriakártyán lévő fájlokat nem látja. Eddig minden rendben volt, de egy ki-bekapcsolás után nem látja. BSPlayer-ben és ES Explorer-ben is látom a fájlokat, tehát a kártyával nincs gond.
Nem kérek olyan tippeket, hogy milyen más alkalmazást használjak, és hogy miért van még mindig HC a készüléken, frissítsem a rendszert.
Nagyon jó nekem (illetve annak, aki használja a készüléket) a gyári, faék egyszerűségű lejátszó. Továbbra is azt szeretnénk használni, csak rá kéne venni, hogy keresse meg, vegye fel a listába a mem. kártyán lévő filmeket is.
Köszi. -
MartOOn
addikt
válasz
Max_218
üzenetére
Opera frissitese ota en next browsert hasznalok sot next launcherem is van... De sajna mostanaban xarakodnak. Nem tudom miert de pl az elobb majdnem egyszerre fosta ossze magat a browser is meg a lancher is. Browsernel nem mukodott a taccs lanchernel meg eltuntek az ikonjaim. Ott voltak mert mukodtek csak nem latszodtak. Kenyszeritett leallas segitett rajtuk. De ha igy folytatjak akkor megint uj browser kelll keresenm es visszaternem apexhez.

-
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Én meg nem kértem készülék-használati jellegű tanácsot. Az eredeti problémára keresem továbbra is a megoldást (LED-villogtatás 5 perc után is), nem 40 MB RAM feláldozásával (de ez utóbbi kitétel csak érthető, még ha neked nem is számít, sőt leszarod).
-
Max_218
tag
next launcher 3D-hez ,milyen widgeteket ajánlotok es temat?+ mennyire
merül tőle a teló ? S4 .kellene időjárásos,meg egyéb hasznosságok .
Batterygru mennyire hasznos sokat számit ? -
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... Semmit sem érek vele. Konkrétan kellene egy, a leírtaknak megfelelő.

Invisible Lock Screen Widget
Screen Lock Widget

crok
mobilizmo