- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
válasz
asdasdasd #65554 üzenetére
Köszönöm a választ!
Az a gond, hogy angolt tanulnék pdf-ből és van hozzá hanganyag, amit sokszor és elég gyakran le kéne pause-znom, akár 10 másodpercenként is, így elég fárasztó lenne mindig váltogatni az ablakok között. Jó lenne akár egy olyan mp3 lejátszó ami pdf olvasás közben mondjuk fentről le tudok húzni és megnyomni a pause-t. -
handrash
őstag
válasz
asdasdasd #38117 üzenetére
Nem találtam ilyen lehetőséget, én úgy hidaltam át, hogy kimenőnek a gmail smtp-jét adtam meg, az megy wifi-n és mobilneten is egyaránt.
Air: annak van rá szüksége aki Pop3-as klienst egyaránt akarna használni wifi-n és mobilneten is küldésre, mert a szolgáltatok nem engedik ki a levelet másképpen.
-
kovisoft
őstag
válasz
asdasdasd #34743 üzenetére
A Better Wifi On/Off-nek lehet megadni SSID whitelist-et. Olyat is tud, hogy a legerősebb jelűhöz csatlakozzon ("connect to strongest ap"). Habár szerintem azt nem tudja, hogy már meglévő kapcsolat esetén is átkacsoljon egy erősebbre. De ez nem is biztos, hogy szerencsés megoldás lenne, mert alkalmanként oda-vissza váltogatna az AP-k között, ha egyszer az egyik, másszor a másik jele lenne az erősebb.
-
Balinov
titán
válasz
asdasdasd #25997 üzenetére
ajanlom magamat torrentFu-val..bakker, mar tobb, mint 3 eves az iras
-
Jazz
veterán
válasz
asdasdasd #13483 üzenetére
Nekem nem lehet ott kiválasztani az sdcard2-őt, sőt, semmit nem enged kiválasztani.
Az alapértelmezett mentési útvonal meg mnt/sdcard/dcim/camera....Valaki tudja hogy az appok hol tárolják a beállításokat? Esetleg ott bele lehetne nyúlni az "ini"-be, vagy ahol tárolódnak a beállítások.
-
royalka
őstag
válasz
asdasdasd #7149 üzenetére
Köszi
, de megoldottam. Igaz kicsit nyakatekerten.
Szal: A torrent fájlokat felteszem felhőbe, az asztali kliensbe meg beállítom hogy abból a mappából indítsa a letöltéseket. Így könnyen tudok más gépre is letöltést indítani. A linkelt appot meg felteszem barátnőm telójára mert neki az én módszerem bonyolult
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged