Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LonGleY
veterán
Van tippetek arra esetleg, hogy milyen beállítás fehéríthette ki a felső sáv ikonjait? Bármit indítok, mind monokróm (Endomondo, PlayerPro, YAAB stb.), kivéve a Notification Toggle sajátja (ez jelen esetben akkuszintet jelez). A rendszeren Apex Pro tanyázik a fenti értesítősávos kapcsoló mellett.

A másik talány, hogy a Palmary Weather Pro miért nem kap adatot egyik városhoz sem? Jó ideje nem fejlesztik már, és pont mostanra lőhették ki alóla a szolgáltatást?
És ismét kérdés, hogy tudtok még olyan időjárás appot, ami egyáltalán nem furakodik be a memóriába rendszerfelállást követően? Sajnos ezen a hivatalos AccuWeather és még sokan mások elbuktak (pedig widgetet sem raktam ki).
-
xenom0rph
őstag
Valami jó edző /edzesterv programot ajánlanátok? Fekvő, has, hát...
-
fattyu666
tag
Ha többen használunk egy androidos eszközt, megoldható hogy a saját google fiókját mindenki lezárja magának?
-
tundrak
tag
sziasztok!
annyi lenne a kérdésem hogy miért van az hogy a Widget Locker az S2-őmön nem akar 100%ban működni. tehát néha megjelenik néha nem és még van hogy miután feloldottam a WL-el akkor bejön az alap lockscreen
köszi elöre is
Android 4.1.2 -
Nem találom a Handcent SMS-ben hogy hol lehetne az egy feladótól érkező sms-k csoportosítását kikapcsolni.

-
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy telefon beszélgetést felvevő app-ot ami megy egy NEM root-olt sony ION -on?
Android 4.04 van rajta.
Előre is köszönöm!
-
arti1121
senior tag
újra feltettem az LBE privacy guard-ot és hogy használni is lehessen kiabál az Active protection service bekapcsolásáért de amint megkapja folyamatosan újra indul. mi lehet a hiba? a telo egy Xperia V ami rootolt! mások írtak hogy megy nekik 4.1.2-ön
-
kukinyo
addikt
-
Mr X
veterán
Üdv!
Tudtok olyan launchert, aminél az app drawerben is módosíthatóak az appok ikonjai? Van egy zip-ben egy rakat ikonom, de Apex nem eszi meg, csak kézzel cserélhetem az asztalon.
-
Orionk
senior tag
Hy !
Prestigio 4322 telefonom van és azon 4.1es Jelly Bean andorid.
A 4.1.es Jelly Bean androidnál be lehet azt állítani, hogy a menüben a gyári és a feltelepített alkalmazások NE ábc sorrendben legyenek, hanem a feltelepítés sorrendje szerint ?
köszi
-
janston
aktív tag
Üdv!
Tudtok nekem olyan programot mondani, amivel be tudom állítani hogyan rezegjen a telefon híváskor? köszi -
akyyy
senior tag
hali. sajna a kolis neten tiltva van valami amivel a telefonon tudnék akár ustreamen akár qiken streamet közvetíteni. hogyan lehetne hogy a telo proxin keresztül csatlakozzon a wifimhez?
elvileg ha állítok be proxit, az csak böngészőre jó alkalmazásokhoz nem.... kössz
-
xenom0rph
őstag
válasz
hodostamas
üzenetére
Ez gyakorlatilag kezeli, próbáld ki!
-
pete_21
addikt
CM10.1-en meg lehet csinálni, hogy a lockscreenre minden esetben kitegye a naptárból a névnapot, és ha van bejegyzés a naptárban arra a napra /esetleg hétre/, akkor azt is írja ki?
CM10-ben a naptárat be tudtam kapcsolni, de vagy csak a bejegyzést írja ki, vagy csak a névnapot... -
xenom0rph
őstag
válasz
hodostamas
üzenetére
imo, kik
-
hodostamas
addikt
FB messengerre van valami alternatíva? Ne fogyasszon sokat, push menjen.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
van egy htc Desire X telefonom. A WidgetLockert használom. Viszont van egy olyan problémám, hogy a zsebembe lezárt állapotba ha benyomódik a bekapcsoló gomb akkor ki tud kapcsolni.A WidgetLockerbe hol találom azt a funkciót, hogy a bekapcsoló gomb hosszú nyomását ne érzékelje és ne engedje kikapcsolni a telefonomat?!
Kerestem már de nem találtam és fontos lenne! Előre is köszönöm!
-
válasz
sharkybacsi
üzenetére
Szépen kezeli és megkapok a telefonra minden benti email üzenetet.
A címlista igen nagy az biztos.
Megnézem amit ajánlottál köszönöm! -
sharkybacsi
tag
Ha csak belülről érhető el a címlista, akkor gonolom nem.
A beépített androidos email kliens egyébként szépen kezeli az exchange fiókokat is, címlistát, naptárbejegyzéseket stb. is szinkronizál.
Esetleg ez is érdekes lehet:
Corporate Adressbook
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vivekiyer.GAL&hl=en -
Ferenc1989
tag
Üdv.
Van egy samsung galaxy s telefonom. Két routerem van és azt szeretném hogy mindig az erősebb
jelű routerhez csatlakozzon wifin. Létezik olyan program/beállítás amivel ez megvalósítható?
Köszi -
SamS20
senior tag
van olyan program ami a softkeyek hátterét (fekete) áttetszővé "varázsolja"? mostanában egyre több ilyen okosságot látok, hogy le lehet cserélni vagy más színt betenni.
hátha csak elkerülte a figyelmemet eddig
-
havri1
félisten
Helló!
IM+ Pro-t használóktól kérdezném:
Ha a telefon deep sleepbe van (értsd képernyő off, wifi off de 3G on) akkor megérkeznek egyből az üzenetek? (skype és gtalk)
Mert nekem telefon ébresztés után elindítva az appot, offline-ba vagyok, és akkor vált online-ra.
Gtlakos üzenetek néha megérkeznek, néha nem..nem jöttem még rá miért csinálja ezt
Köszi!
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
van egy htc Desire X telefonom. A WidgetLockert használom. Viszont van egy olyan problémám, hogy a zsebembe lezárt állapotba ha benyomódik a bekapcsoló gomb akkor ki tud kapcsolni.A WidgetLockerbe hol találom azt a funkciót, hogy a bekapcsoló gomb hosszú nyomását ne érzékelje és ne engedje kikapcsolni a telefonomat?!
Kerestem már de nem találtam és fontos lenne! Előre is köszönöm!
-
oncsi
őstag
Sg Note10.1 alá keresek flash video lejátszót. Mert nem megy.
Köszi. -
Tyer
őstag
válasz
lehella
üzenetére
Jobb az, ha látszik...
GSam: Valaki rájött már, hogy ha ugy állitom be, hogy teljes feltöltéstöl mérjen, akkor miért van, hogy van amikor lehuzom, és mér tovább, van amikor 0-z???
Eddig kb ugy volt, hogy ha még ment a kocsi, és benn voltam a naviban, és ugy huztam le a töltöröl, akkor folytatta. De ahogy látom 89 ill 92% nál még ujrakezdi. 30-40 %-nál nem...
Fura... -
Egy cégnél ahol dolgozom, használunk belső exchange levelező rendszert.
Létezik-e olyan app hogy a céges exchange címlistát elérhessem a telefononon lévő exchange kliensben? -
flash-
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
apropó
én már többször adtam esélyt a google maps navigációnak,galaxy s advance és s ace-telefonon is és mindegyik alkalommal lefagyott..leállt.. -
thiclyoon
aktív tag
a screen adjuster nevű alkalmazással a(z) (s)amoled kijelzők színvilágát természetesebbé lehet tenni(legalábbis ezt olvastam[asszem 5-1-4], nem próbáltam)
ez visszafele is működhet?tehát egy tft-lcd-s kijelzőnek lehet olyan színe/színvilága, mint egy (s)amoledes telefonnak?
lehet hogy hülye kérdés, de azért megkérdezem
-
xenom0rph
őstag
Valaki tudni egy apk-t ehhez a programhoz? Szerény kis országunkban nem telepíthető
-
lehella
senior tag
Felraktam a Sleep as Androidot ébresztő progiként, beállítottam a hajnali időpontot
és a statusbarban, illetve a lezárt telefon feloldó képernyőjén egy ideig megjelenik
az általam beállított időpont miután bekapcsoltam, de egy idő után eltűnik mindkét
ikon, ez normális, vagyis fog ébreszteni a telefon? A SaA-ba belépve ugyanúgy
bekapcsolt állapotot mutat az ébresztőre. 4.1 jellyn használom a progit. -
Nem tudom ki ismerte, vagy ki nem de itt egy jó kis app freemanone kolléga ajánlásával.
Elkérik a telefonodat, csak megnézni nyomkodni és nem akarod hogy a barátod, barátnőd meglesse az üzeneteid, vagy az email-eket?
Feltelepíted és a megfelelő beállítások után csak a beállított jelszó begépelését követően válik elérhetővé az alkalmazás.
Természetesen az egész egy mozdulattal ki- és bekapcsolható, tehát mielőtt kiadod a kezedből a telefon egy mozdulattal bekapcsolod. -
fatal`
titán
válasz
gipsztigris
üzenetére
És ha valamiért letértél az útról, akkor ráb*sztál. Zseniális GPS lesz

-
fatal`
titán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Azért mert internet nélkül nem tud tervezni...
-
Logeeen
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Elnézést, erről nem volt infóm!

Most akkor működik a lementett térkép részlettel való navigáció vagy nem?

-
gipsztigris
addikt
-
flash-
veterán
hogy lehet beállítani a google mapset hogy internet nélkül is tudjam budapest térképet ,meg egyéb térképet,használni?
beállitottam hogy letöltse,de mégsem tölti le piros a keret...van valami okosság erre?
(nekem kifejezetten a maps térképe kellene,nem pedig igo,stb..) -
basaja
senior tag
válasz
sharkybacsi
üzenetére
Copilot nem a legfrissebb térképeket használja és nálam mindig elfelejtette a beállításokat:-(
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
A régi 2.2es androidban talán gyárilag le lehetett tölteni HTC alkalmazásként egy olyan sticky note appot, amit ha kiraktál widgetként (csak úgy működött), akkor egyrészt volt egy opció, hogy írsz bele, vagy rajzolsz rá, másrészt, és ez a legfontosabb: az összes note egy helyen volt, egymás alatt/fölött, tehát lapozható volt. Minden amit írtam, az egy egész ablakrészt elfoglaló (4x4-es) kis sárga notesz kinézetű valamin volt.
Na már most én végignéztem tizeniksz appot és egyik sem az, tudjátok, hogy melyik az, esetleg egy hasonlót?
A lényeg, hogy 4x4es és lapozható könnyen beleírható app legyen.
Köszi előre is! -
arti1121
senior tag
van olyan jog elvevő progi mint az LBE csak müködik JB 4.1.2-ön?? mert az LBE nem akar müködni. még szerencse hogy volt nandroid-os mentésem!!
-
FZsolt15
aktív tag
A Konföderációs Kupának van alkalmazása?
-
dokee78
félisten
CPU-Z Androidra.
-
laszlohu
addikt
válasz
sharkybacsi
üzenetére
Csak érdekességként leírom :
Az Osmand app - ban
ha a navigációs progit autós módban használom :
navigáció - automatikus követés ideje : átállítottam 60 -ra,
így sokkal jobb lett
Ha gyalogosként, akkor : 15 - re(alapértelmezett) lehet állítaniui.: ami végülis a gps érzékenységét állítja.
Hátrány : kéne egy jó beszédmotor hozzá Magyar nyelven,
ugyan van hozzá magyar nyelvű tts, de elég halk és gépies. -
lehella
senior tag
Rootolást szeretnék csinálni a telefonon, miután sikerült, hogyan van lehetőség megvonni a root jogot? Például gariztatás esetén?
-
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi
üzenetére
Ah, igen, látom. Csak azt hittem elírás.
Mondjuk 3,1-es progit soha nem jutna eszembe ajánlani.
-
aasgier
tag
Lépésszámlálóra Én ezt használom már hónapok óta ,csak ez elején be kell rendesen állítani és akkor nagyon pontos.
[link] -
sharkybacsi
tag
Ha Navit-ot írt, akkor gondolom a Navit-re gondolt, és nem a Navitel-re. Merthogy két külön programról beszélünk, a play-en csekkolható.
A Navit-ot mondjuk már nem fejlesztik annyira aktívan Android-ra, van helyette ZANavi.Ingyenes (nem trial) offline navik pl.:
Copilot Gps free
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alk.copilot.mapviewer&hl=en
Azt hiszem egyszerre csak 1 országot vagy régiót enged telepíteni, saját térképeket használ, talán nem a legfrisebbeket.Osmand
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.osmand
Openstreetmap-et használ, talán 10 térkép letöltését engedélyezi.Navfree
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navfree.android.OSM.ALL
Használhat saját térképet (fizetős) és openstreetmap-et, ezesetben megkötések nélkül ingyenes. -
thomasvold
őstag
Sziasztok.
A Beautiful Widgets-ben, hogy tudom a widget-eket feltelepíteni? Letöltöm az oldalról, 'apply"-zni akarom, de írja,hogy telepítsem fel. Már azt is látom hova telepítette, de hogy kapcsolom be? Hogyan telepítsem? Nincs a widget-ek között sem. De a BW mappájában benne van. 4.1.2 rendszerem van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD 1TB HDD RX5700XT 8GB!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÚJ Nvidia RTX 2060 super 8GB GDDR6 Ryzen 5 8400F Zen 4 12x4.7Ghz/32GB DDR5/512Gb/1TB M.2 SSD/2ÉV
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- Rog Ally Z1 Extreme
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Android 4.1.2

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo