- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
half333 #26508 üzenetére
Én a Swiss Army Knife alkalmazást használom erre a célra.
Is. Mert sok minden mást is tud. Javaslom kipróbálásra! -
tomy86
addikt
válasz
half333 #26093 üzenetére
Ezeket állítottam: szín, a villogás ne kapcsoljon ki x idő után, LED villogási sebesség.
Egyébként most, hogy néztem a beállításokat, (mármint a Light Flow beállításait) van benne egy rész a GO sms Pro-ra vonatkozóan. Azt írják, hogy ki kell kapcsolni azt a beállítást a GO-ban, ami tiltja más üzenetkezelők értesítését. -
tomy86
addikt
-
Bozek
nagyúr
válasz
half333 #19521 üzenetére
Nagyon régen, még a ZTE Blade-nél hallottam ilyen sztorikat. De én konkrétan nem futottam bele ebbe. Viszont ezt inkább az Azonnali (mobilos) kérdések órája topic-ba írd le, mert sokkal inkább oda való, mint az alkalmazásokhoz.
-
-
dokee78
félisten
válasz
half333 #16021 üzenetére
ExDialer nem?
Tedd fel ezt is hozzá. -
vadászcsiga
félisten
válasz
half333 #15807 üzenetére
half333
Tedd fel ezt: Wifi fixer. Ez egy réges régi verzió ami tuti működik, a legfrissebb verzió nem tudom mit tud csak annyit hogy amikor anno ezt frissítették nem működött többet.
A beállításokban állítsd max wifire. Nekem 3-4 eszközön is működött. JB-n szerencsére már nem kell ez. -
-
bubi92
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Silvercrest Rajztábla
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest