Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McReay
aktív tag
Valaki próbálta már a Maxthon böngésző felhő szolgáltatását?
-
punky10
addikt
cappa72,pnauser köszönöm.
Holnap kirobálom őket. -
pete_21
addikt
válasz
The Seer
üzenetére
Apexet és Novát ajánlok. 2-es Androidon ADW launcher EX volt a leggyorsabb. Nekem a Holo nagyon szaggatott.
Novánál legutóbb olyan hibába futottam, hogy az energiagazdálkodás widget-et eltüntette a rendszerből. Azóta lehet, hogy ki lett javítva, illetve nem tudom, pontosan mi volt a baj, de azóta megrendült benne a bizalmam, és áttértem az Apex-re. -
The Seer
tag
Melyik a leggyorsabb launcher (ha van ilyen)?
Jelenleg Smart Launcher-t használok hasít de van egy-két olyan dolog benne ami nagyon nem tetszik.
360 Mobile Security-ről van véleménye valakinek?
-
punky10
addikt
Tudom, hogy kissé idejemult a kérdésem, de nem tud valaki 2.1-re(Xperia X10Mini)egy jol működő képernyőlezáro widgetet? Tudnék keresni de az a helyzet, hogy a nem használt Minit lebutitottam(Youtube, facebook, gmaps, gmail, market, sync... stb eltávolitva) igy csak ugy működik, hogy letöltöm, majd BT-n átküldöm. De a többi droidon ICS van, igy azokat is le tudom szedni, ami nem müködik a Minin. Illetve eddig csak ilyeneket találtam...

A feleségem szerint viszont minden nagyon jo az "uj" "okostelon", de a billentyűzár a felül lévő kikapcsologombon kényelmetlen... -
BullZeye
veterán
Sorozatokhoz van ugye SeriesGuide, van ehhez hasonló jól használható app Filmekhez is?
-
joker91
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami a közelség érzékelőt használja mint pl. hívásnál, hogy elsötétíti, csak olyan kéne ami a képernyő zárt teszi rá. Szóval ha beteszem a zsebembe akkor automatán lezár. Pár készülékbe láttam már gyárilag ilyet. Programmal megoldható, nem tud valaki ilyet? -
fgo
tag
Van olyan alkalmazás ami a blu-ray iso-t lejátsza?
-
zorromoto
senior tag
Böngésző : Next browser , Boat browser, Mindkettő nagyon jó.
Zenelejátszó : Jet Audio plus
-
kristof83
aktív tag
Ti a Chrome böngésző helyett mit használtok?
Csak ez van alapból a Tablet Z-n, de nem vagyok vele megelégedve! Akadozik, és nem túl átlátható nekem... -
Bozek
nagyúr
válasz
Wynsent
üzenetére
Hogyan próbáltad csatlakoztatni a telefonhoz? Elvileg 5 másodpercig nyomva kell tartani a bekapcsoló gombot, amíg a visszajelző led pirosan és zölden nem kezd el villogni.
Az Xperia L látható más bluetooth eszközök számára?Egyébként ez inkább az Azonnali (mobilos) kérdések órája topic-ba illene, mert nem Android alkalmazás, amiről szó van.
Szerk: Látom már megoldódott.

-
kristof83
aktív tag
A következő gondom lenne!
Xperia Tablet Z-n a gyári videó lejátszó nem ad hangot .mkv file lejátszásnál.
Próbáltam másik lejátszót is, mVideoPlayer, ez nagyon szuper lenne mert sokmindent tud és jól néz ki, de hangot ez sem ad! Mi lehet a gond? -
zozyk
addikt
Ezt a zenelejátszót ismeri valaki?
Sensor music player
A mappalejátszás miatt keresgélek,és ezt eléggé dícsérik. -
batai15
félisten
válasz
forintuser
üzenetére
nem! köszi!
-
batai15
félisten
sziasztok! egy jófajta weather widget kellene! nem hátrány ha óra és dátum is van. és esetleg több fajta skinn is lenne. köszi!
-
akos727
senior tag
Tudtok valami video felvevo programot, ami helyettesithetne a gyarit?
-
pikszel
addikt
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
A Fast Image Viewer Free megbírkózik vele elvileg.
-
Pachenkoooo
tag
Üdv.
Tif. Formátumot kezelő alkalmazást tud valaki?
-
Land
veterán
Van olyan Video Player, mely Smart TV-re mondjuk Wifi-n keresztül kistreameli a filmet hanggal együtt?
A Youtube app pl tud ilyet. -
Wynsent
tag
válasz
darvinya
üzenetére
Megoldottam az óra gondot
Sikerült resetelni!
Ha valakinek lenne hasonló gondja, leírom, hogy ilyenkor mi a teendő:1. Kapcsoljuk ki az órát.
2. Nyomjuk meg a bekapcsoló gombot és tartsuk lenyomva kb. 8 másodpercig, amíg bekapcsol az óra és piros és zöld színekkel el nem kezd villogni a lenyomott gomb. Ekkor resetelve van az óra és akármivel szívesen párosodik
Darvinya, köszi a rávezetést

-
spiritex
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Ez komolyan így van? Azt hittem, hogy ez alap minden droidos telefonnál, ha már a régi nem okos telefonjaim mind tudták ezt. Ez most meglep kicsit..
A konkrét típus egyébként HTC One V. Nincs neki gyári rádió app-ja, akkor ezek szerint nem lehet rajta rádiót hallgatni net nélkül. -
spiritex
veterán
Olyan rádió alkalmazást keresek, amihez nem kell internet, tehát a fülhallgató zsinórjával veszi az adást. Tudnátok ilyet ajánlani?
-
Appgratis naponta ad egy ingyen programot, de sokszor a programon belül kell egy kódot beírni. Ha újrarakom a rom-ot és újratelepítem a programokat, akkor meg fogom kapni a teljes verziókat?
-
Wynsent
tag
Helló!
Nem tudtam, hogy hova írjak és végül is talán ehhez a topichoz is van köze a kérdésemnek.Van egy LiveView órám és tök jól működött az X8-ammal, de nem rég Xperia L-re váltottam és ez nem látja az órát BlueToothon.
A tesómmal is hasonló a helyzet. Egy órát élete során csak egy telefonhoz lehet párosítani? 
Hogy lehetne megoldani, hogy működjön az óra az új telefonokkal is?A válaszokat előre is köszönöm akár itt, akár privátban

-
LordRajZoL
aktív tag
www.androidlost.com
Tesztelte már valaki?
Egész pofásnak tünnik -
scream
veterán
válasz
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, meglesem őket.
Viszont nekem a Swype-ban a kiosztása nagyon tetszik, mérete, elrendezése, és nekem csak ennyit kell hogy tudjon, nem kell se szótár, se a hizi-huzi, se hibajavítás, se javaslatok, csak legyen normális méretű, jól elosztott, esztétikus.
Swype teljesen megfelelne, ha a javaslatokat el tudnám valahogyan tüntetni, hogy ne mutassa őket.
-
Tyer
őstag
Viber hangját nem tervezik megváltoztathatóra állitani?
-
Sziasztok!
Melyik a legjobb angol-magyar szótár droidra? Az sem baj ha fizetős.köszi
-
zho-lee
addikt
válasz
gacsoi
üzenetére
A hátteret leszámítva nem kaptam kritikát [link]...
De kár vele foglalkozni..Már túl léptem azon a készülék kategórián, aminek 2 Mb szabad memória is számít, de ha egy appot letöltök, és ahhoz hogy működjön alapból rendesen le kell töltsek még 6 app-ot, az nekem genetikailag nem megy. 2 percnél nem tartom tovább őket már a HTC-men.
Pont a Next volt az, ami ezt kihozta.
-
sajtee
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy már többször volt kérdés, de...
Valaki tud valami működő hívásrögzítő app-ot androidra?
Eddig az Auto call recorder-t használtam, eléggé bevált.
Felraktam pár hete a CM 10.1-et, azóta nem rögzít. Leszedtem még egyet, amiről nem hallottam, de csak csönd van. Próbáltam minden beállítási lehetőséget, minden fájltípust.
Olyan kellene, amit csak letöltök, aztán nem kell vele semmit csinálnom, rögzít mindent, lehetőleg nem túl nagy fájlokkal..
Egyébként egyáltalán nem szeretném felhasználni a felvételeket (tudom, hogy tilos rögzíteni), minden ismerősöm tudja, hogy eddig is megvoltak a hívásaink felvételei, volt már, hogy kellett..
Láttam, írtátok, hogy talán olyan kernel kellene, ami alapból támogatja a kétoldalú hívásrögzítést. -
zho-lee
addikt
válasz
alex devil
üzenetére
Handcent SMS, legalább is nálam mindig bevált.
Mint látod, van hozzá minden. -
alex devil
senior tag
Sziasztok, sms appot keresek. Tudnátok ajánlani egy szebb kinézetűt? Persze gyors is legyen
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
/
?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo