- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #105982 üzenetére
Akkor ez a funkció valamelyik frissítéssel változott, mert korábban nem így volt.
Mostanában nem turkáltam a beállítások között. -
NandorHUN
addikt
válasz
sharkybacsi #104707 üzenetére
Köszönöm!
Pont ilyesmire gondoltam -
Gabis
őstag
válasz
sharkybacsi #104578 üzenetére
De akkor miért van az, hogy másnak meg szinte meg sem jelenik az akkumulátorhasználati listában? Napi használat során is úgy érzem jobban merül. Vagy csak paranoia...
-
darvinya
titán
válasz
sharkybacsi #96159 üzenetére
De az csak sima IMAP levelező, nincs hozzá valós kapcsolat szinkronizáció.
Ezt eddig is tudta. -
válasz
sharkybacsi #89699 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy jól tudtam, a CyanogenModban nincs MS-app, sem Cortana.
Köszi!
-
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #87915 üzenetére
Nem tudom mi volt ebben a betámadás és a személyeskedés. Csak egy vélemény volt. Talán üldözési mániád van? Calm down, dude!
Egyébként a "többször is használtam eredményesen őket" kijelentés sokkal inkább megkérdőjelezhető, mivel semmiféle eredményességet nem tudsz bizonyítani ezekkel az alkalmazásokkal kapcsolatban. Kiírnak valamit és kész. Hogy az mennyire hiteles, azt kizárólag hardveres ellenőrzéssel lehetne kideríteni.
De mindenki abban hisz, amiben akar. Egyesek hisznek a Mikulásban is. -
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #87913 üzenetére
Érdekes amit írsz.
Egy ilyen eszközt feleslegesnek gondolsz, de a Background HD alkalmazást nem. -
beg
veterán
válasz
sharkybacsi #87911 üzenetére
Ha megmagyarázod, hogy ez mennyivel valósabb érték, mint egy fizikai akkuteszter, akkor meg fogom érteni.
Addig is ajánlott olvasmány az Android energiagazdálkodása és akkumulátor kijelzése. -
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #87858 üzenetére
Akkor tévedtem. Nem dől össze a világ.
A véleményemhez viszont megvan a jogom, mint ahhoz is, hogy elmondjam.
A lényegen nem változtat. Szarcsi-foscsi az összes ilyen alkalmazás. -
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #87855 üzenetére
Lényegtelen.
Hihetetlenül haszontalan app mindkettő. Nem értem, hogy kerülhet a top x-be.
Persze értem, a sok ostoba értékelés alapján, amiknek kb. a 99,9999%-a a Play-en szintén értelmetlen, haszontalan, igénytelen stb. -
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #86218 üzenetére
Semmi újdonság nincs benne. Máshol eddig is volt, itthon ezután sincs.
(#86220) janston
Magát az apk-t ES File Explorerrel is el tudod menteni. Adatok mentéséhez kell a root. Elvben Heliummal (ADB backuppal) mennie kellene, de... -
törölt tag
válasz
sharkybacsi #86218 üzenetére
Hány mega, mondjuk, egy fullos Budapest térkép?
-
szajoco
csendes tag
válasz
sharkybacsi #62676 üzenetére
Inkább az a durva, hogy full gyári minden.
Android 2.2.2
Sima Defy, 1540mAh aksi, ami bele való.
Direkt gyári aksit vettem egy ezressel drágábban, hogy ne legyen vele gond.
Erre nesze... -
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
sharkybacsi #62436 üzenetére
köszi, ezt megtaláltam, de ilyen funkció nem érhető el a tableten.
-
spiky03
veterán
válasz
sharkybacsi #54395 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
-
spiky03
veterán
válasz
sharkybacsi #54384 üzenetére
Köszönöm megnézem ezt is.
Meg Nokiára is megkeresem, mert inkább a céges telefonomat vigyék a versenyzők, mint a sajátot.
Nokiás verziója az mi azt nem tudja valaki?
Az engem is érdekelne amit Somatom is kérdez. Nagy segítség lenne a csapatnak is, nem kellene stopperolni. -
törölt tag
válasz
sharkybacsi #54384 üzenetére
Húúú, ez ütős! Köszi! Beindult a fantáziám, hogy miket lehetne kihozni belőle egy automatizálóval kombinálva. Te esetleg tesztelted már? Ha igen, akkor kíváncsi lennék a tapasztalataidra. Pl., hogy ha két készüléken fut egyszerre, akkor a programon belül van -e lehetőség arra, hogy a két készülék közös, szinkronizált adatbázist használjon? Vagyis a járműben levő készülék infóit ne csak a versenyző lássa, hanem realtime a csapat is.
-
válasz
sharkybacsi #51257 üzenetére
Ezt nem is néztem. De gondolom idővel ezt is kiterjesztik. Szerintem sokkal biztonságosabb a PP mint bármi más.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sharkybacsi #51257 üzenetére
Hát igen, ezt elfelejtette hozzátenni...
(#51255) pepe091: A következő országok ezek: Ausztria, Belgium, Kanada, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Spanyolország, USA, Egyesült Királyság.
-
Wolfskin
őstag
válasz
sharkybacsi #50542 üzenetére
köszi, ez volt a kulcs: tc 8.51
ennyi bőven elég (gyors, van méret és dátum, thumbs, F7. igaz, nincs F3, F4, de anélkül lehet élni...) rootolni egyelőre nem akarom, a garancia miatt.
olyan appról tud valaki, ami a képernyőket zárolja? hogy ne lehessen alkalmazás ikont, widgetet, oldalt létrehozni, módosítani, törölni? csak ha fel van oldva? nem a működésüket zárolja, csak a helyzetüket.
a probléma: felettébb bosszantó, hogy 10-ből 5 alkalommal, amikor valamit használnék, az épp nincs már a helyén, mert valamikor egy óvatlan mozdulattal áthelyeződött vagy törlődött. ez főleg éles helyzetekben, amikor pl. letenném a hívást, de a hívás megszakító app gombja (van ilyen, nem kell mindig vakarászni hozzá!) eltűnt. vagy az óra. vagy bármi más. szinte naponta kell szöszmötölnöm vele, hogy egy bizonyos állapotot többé kevésbé stabilizáljak.a régi telefonokban szerettem, ha egyszer beállítottam, akkor az 3 év múlva is pont úgy nézett is és pont ugyanazt tudta. mint pl. a kalapács. azt sem kell minden alkalommal újra tanulni, vagy felfedezni.
-
assemble
addikt
válasz
sharkybacsi #50550 üzenetére
Pontatlanul fogalmaztam (adat es rendszer particiok helyett valojaban app data es media data-rol van szo), de jok az informaciom.
Itt van egyenesen egy Android mernok szajabol:
Whoa, whoa. ICS doesn't support USB mass storage?ICS supports USB Mass Storage (UMS). The Galaxy Nexus does not. This is the same scenario as Honeycomb, as for instance HC supports USB Mass Storage while Xoom does not.
If a given device has a removable SD card it will support USB Mass Storage. If it has only built-in storage (like Xoom and Galaxy Nexus) it will (usually) support only MTP and PTP.
It isn't physically possible to support UMS on devices that don't have a dedicated partition for storage (like a removable SD card, or a separate partition like Nexus S.) This is because UMS is a block-level protocol that gives the host PC direct access to the physical blocks on the storage, so that Android cannot have it mounted at the same time.
With the unified storage model we introduced in Honeycomb, we share your full 32GB (or 16GB or whatever) between app data and media data. That is, no more staring sadly at your 5GB free on Nexus S when your internal app data partition has filled up -- it's all one big happy volume.
However the cost is that Android can no longer ever yield up the storage for the host PC to molest directly over USB. Instead we use MTP. On Windows (which the majority of users use), it has built-in MTP support in Explorer that makes it look exactly like a disk. On Linux and Mac it's sadly not as easy, but I have confidence that we'll see some work to make this better.
On the whole it's a much better experience on the phone.Bozek: ez nem igaz, minden gond nelkul mass storage-be lehetett tenni a regi telok belso memoriajat is, ahogy azt fentebb is emlitik.
-
assemble
addikt
válasz
sharkybacsi #50542 üzenetére
"a google androidos irányelveinek megfelelően nem teszik bele a romokba."
Ez butasag, minden romban benne van valszeg. Csak modernebb telefonokon mivel egy osszevont particion van az adat es a rendszer (nem kulon-kulon), nem lehet tehcnikai okok miatt azt a particiot mass storage-kent felmountolni (mert ahhoz le kene mountolni a telefonrol a rendszerparticiot, ami nelkul a telo abszolut nem tudna mukodni)
-
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #43328 üzenetére
Alapvető tévedésben vagytok a wlan és a hotspot tekintetében. De ebbe a topikba ez nem fér már bele.
Amit ide beszúrtál az egyébként nem a hotspot definíciója. -
margithid
veterán
válasz
sharkybacsi #33137 üzenetére
És ez hova "helyezi" a meghallgatott zeneszámokat? SD kártya?
-
sharkybacsi
tag
válasz
sharkybacsi #31960 üzenetére
Annyit még, hogy ez egy teljesen jól dokumetélt operációkutatási probléma (utazó ügynök probléma). A legrövidebb/leggyorsabb megoldás kiszámítása elég nagy számítási teljesítményt is igényelhet, viszont egy optimálishoz csak közelítő megoldás viszonylag könnyen elérhető.
Itt bővebben:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Utazóügynök-problémaEbből is látszik, hogy ez nem igazán navigációs probléma, inkább matematikai. Navigációs csak annyiban, hogy 2 pont között meg kell határozni bizonyos elvek mentén (leggyorsabb, legrövidebb, legolcsóbb stb.) az utat, (erre minden navi képes) onnan már csak számítási feladat.
-
spiritex
veterán
válasz
sharkybacsi #28930 üzenetére
Nagyon jó ez a Springpad, csak nem ismeri a magyar ő, ű betűket...
-
canniball
nagyúr
válasz
sharkybacsi #28995 üzenetére
"...a bal oldalon majdnem legalul van egy olyan opció, hogy "Save to my maps" (magyarul nem tudom pontosan)."
Magyarul Mentés a Saját helyek közé. De hogy ez mekkora egy k*cs*g f@sz, ha ki van jelölve az opcióknál az Autópályák elkerülése vagy a Fizetős utak elkerülése akkor nem lehet menteni, ezért nem jutottam eddig egyről a kettőre, mivel ezeket kapásból jelöltem és így nem tudtam menteni az útvonalakat.
Lényeg a lényeg hogy köszönöm a tippet, ezzel sikerült rájönni az okosságra, így már a 6-os verzióval is működik amit szerettem volna. -
Jazz
veterán
válasz
sharkybacsi #26741 üzenetére
Értem. És ezekből melyiket ajánlanád leginkább? (tehát offline térkép, offline működés továbbra is)
thx
-
w333
félisten
válasz
sharkybacsi #26440 üzenetére
Köszi, végül is inkább megvettem a "HD Widgets"
-
darvinya
titán
válasz
sharkybacsi #25422 üzenetére
Szóval a tömörítés mértéke a hangerőt nem, csak a dinamikatartományt befolyásolja.
És ez nem a hangerővel függ össze.
A mintavételezési tartományt 52kHz is lehet, de ez nem lehet 96kbps-be rakni.
Mert akkor 1s részletbe nem férne bele.
Számolj utána mi maradna 1p-es anyagból 96kbps tömörétéssel 52kHz mintavételezéssel visszahallgatva.
Minden 2ms -eket kivágná, hogy megtartsa 96kbps tömörítési méretet. -
válasz
sharkybacsi #24717 üzenetére
Linkesítve jobb lett volna.
-
válasz
sharkybacsi #24669 üzenetére
Szépen kezeli és megkapok a telefonra minden benti email üzenetet.
A címlista igen nagy az biztos.
Megnézem amit ajánlottál köszönöm! -
basaja
senior tag
válasz
sharkybacsi #24606 üzenetére
Copilot nem a legfrissebb térképeket használja és nálam mindig elfelejtette a beállításokat:-(
-
laszlohu
addikt
válasz
Csak érdekességként leírom :
Az Osmand app - ban
ha a navigációs progit autós módban használom :
navigáció - automatikus követés ideje : átállítottam 60 -ra,
így sokkal jobb lett
Ha gyalogosként, akkor : 15 - re(alapértelmezett) lehet állítaniui.: ami végülis a gps érzékenységét állítja.
Hátrány : kéne egy jó beszédmotor hozzá Magyar nyelven,
ugyan van hozzá magyar nyelvű tts, de elég halk és gépies. -
air
nagyúr
válasz
Ah, igen, látom. Csak azt hittem elírás.
Mondjuk 3,1-es progit soha nem jutna eszembe ajánlani. -
punky10
addikt
válasz
sharkybacsi #22735 üzenetére
A Tint böngészőnek sokkal szebb felülete van, mint a pucérnak, kellően gyors is, de pl tabletten használva nagyon hiányzik a desktop megjelenités. Ha meg ráklikkelek az oldal alján a teljes verzio(vagy valami ilyesmi) megjelenitésre, akkor nem győzök jobbra-balra, fel-le scrollozni...
Ettől függetlenül mobilon lehet, hogy jol használhato, én csak tabon probáltam. -
fatal`
titán
válasz
sharkybacsi #22731 üzenetére
A hozzászólásodban lévő link az ingyenes, már nem telepíthető verzióra vonatkozik (ha korábban nem volt telepítve). Feljebb meg írta / kérdezte valaki, hogy a full verzió csak egy kulcs az ingyeneshez.
A mérete a pro verziónak 184k, csodálkoznék, ha ebben a komplett böngésző benne lenne, tehát kell hozzá (valószínűleg) az ingyenes verzió, amit Magyarországon nem lehet telepíteni, ennek ellenére a semmire nem jó pro verziót azért megveheted.
-
LonGleY
veterán
válasz
sharkybacsi #22726 üzenetére
Itt van a Naked a Play-en: [link]
Egyébként azért gyökér a fejlesztő, mert beírtam egy 1 csillagos review-t, és egyből lekapta MO-ot az elérhető országokból, azért nem találjátok a Play-en. Nameg folyamatosan jött a baszogatás, hogy fejtsem ki, hogy miért mondtam azt, amit - mintha nem lenne elég világos a google translate alapján, hogy szemetet gyárt. 60-adjára is visszaraktam kis módosítással a szöveget, most úgy tűnik, megunta a reagálást. Egész egyszerűen szúrja a szemét a jól megérdemelt 1 csillag.
-
fatal`
titán
válasz
sharkybacsi #22726 üzenetére
Azért gyökér, ha valóban csak kulcsot árul a playen és letörölte az ingyenest, akkor kidobatja a userekkel a pénzt, mivel az ingyenest már nem tudod a playről beszerezni. Külső forrásból meg a legtöbben nem szívesen telepítenem.
Nekem meg feleslegesen linkelgeted, nem kerestem, mert nem érdekel. Akkor se használnám ezt a borzalmat, ha fizetnének érte
-
MichaelSD
őstag
válasz
sharkybacsi #21609 üzenetére
köszi, közben kiderítettem, hogy csak az alap skin miatt tette fel a Google.
-
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #21109 üzenetére
Most a Zsolt által ajánlott app jól működik, de azért kösz. Elrakom későbbre.
-
LonGleY
veterán
válasz
sharkybacsi #21085 üzenetére
Arra jó az API, ami a launcherben van. A Notifier meg erre alapozva elérhetővé teszi a jelzéseket, anélkül már nincs piros számláló az sms-nél, gmail-en stb. Tehát jól gondoltam, különválasztották az 1.x-hez képest, épp ezért felhasználóként érdemes felrakni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
sharkybacsi #19973 üzenetére
Köszi. Azt mobilon nem találtam meg.
-
DS39
nagyúr
válasz
sharkybacsi #19234 üzenetére
Így van. Ez sem a legjobb megoldás bár egy fokkal jobb mint az sd. (nálam belső sd-nek hívja)
- Alkalmazások tárhelye
- Felh. adatok tárhelyeEz lenne a legegyértelműbb.
-
DS39
nagyúr
válasz
sharkybacsi #19231 üzenetére
Az nincs félre fordítva, az a telefon belső tárhelye/sd-je/, ahová a képek zenék mehetnek ha nincs külön sd-d. De ha van és mindkettőt sd-nek hívná, az megtévesztő lenne.
-
Kasya
nagyúr
válasz
sharkybacsi #18767 üzenetére
Koszonom, megtalaltam. Olyan hosszu volt az utvonal attekintese, hogy magamtol a vegere nem lapoztam volna, hogy a mentes opciot megtalaljam...
-
xSide
őstag
válasz
sharkybacsi #18225 üzenetére
Mi az a Total Commander androidon?
Egyébként a szerző nem irta, az addig jól működő appokat sem lehet utána használni, tiszta placebo akinek ez bejön
-
-PLevi-
senior tag
válasz
sharkybacsi #18225 üzenetére
Pedig telón lehet TC-vel zenét hallgatni.
-
aicon
senior tag
válasz
sharkybacsi #17853 üzenetére
Amit nekem írtál rossz példa, tanultuk mi is az egyetemen annak idején
-
tybsen
addikt
válasz
sharkybacsi #17853 üzenetére
Koszi, hogy helyretetted a fejünkben a dolgokat, akkor most meg jobban orulok, hogy megvettem es kesobb is hasznalhato lesz!
Mert reggel amint felkeltem, raneztem a telefonra, appsales jelezte, hogy a tasker akcios, es gondolkodas nelkul megvettem - aztan jott csak az aprobetus resz, amit el sem olvastam persze. De akkor nyugalom van, koszi meg1x!
-
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #17748 üzenetére
Ebben a hsz-ben több tévedés is van.
A Naked nem egy mod vagy skin, hanem önálló alkalmazás. Igaz ugyan, hogy webkit alapú, de nem azért mert a gyári böngészőre épül, hanem azért mert az Android Webview-t használja, és zoom-olás után újrarendereli a lapokat, így működik a tördelés.Legközelebb légy kedves tájékozódni, mert fals információkkal megtévesztesz másokat.
-
aero.
veterán
válasz
sharkybacsi #17631 üzenetére
Láttam, de elég nagy volt a forgalom így nem köszöntem meg, most megteszem.
De túl sokat tud, felesleges dolgokat nem tárolok a telefonon mostanság, csak inkább céleszközöket, mindent kihasználva. Mellesleg a kinézete is esetlen. Maradok a kapcsolgatásnál. -
Tacsilaci
tag
válasz
sharkybacsi #17503 üzenetére
Köszönöm hogy válaszoltál!!
Kipróbáltam,tényleg jó!Csak a Samsung ezért érdekelt volna mert teljesen beépül a a telefon menüjébe a galériában egy fotóra ráböksz hogy szerkeszted és már nyitja!Csak ahogy te is mondod le van butítva a mentés kicsi méretre!Valahol azt írta valaki hogy el lehet menteni teljes méretben,de nekem nem sikerült sehogy sem!De lehet én vagyok láma!!Nagyon köszi a segítséget!! -
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #17504 üzenetére
Nem tudok megoldást írni, ha nem írják le, hogy mi a probléma. A GPS engedélyezése és tiltása nem probléma. A ki- és bekapcsolás a normális működés, nem workaround. Automatizálásról pedig egész eddig nem volt szó. Ha az a cél, hogy a GPS automatikusan bekapcsoljon (a ti értelmezésetekben engedélyezve legyen), amikor egy adott alkalmazást elindítunk, akkor a megoldás a Tasker.
(#17505) aero.
Ez most hogy kapcsolódik a fenti problematikához?
(#17506) eastsider
Neked is a Tasker-t tudom javasolni. Be kell állítani, hogy a Messenger indulásakor automatikusan kikapcsolja a GPS-t.
-
petymeg
addikt
válasz
sharkybacsi #16364 üzenetére
Köszi!
Úgy működik, hogy amiről mentem (Xperia S) nem rootolt, azt egy rootoltra (Jiayu G2S) tenném át?
Mert lehet a kínaiak rootolva küldik az új G2S-t.Ja most olvasom, hogy a non rooted rootoltra is jó.
-
rjg
őstag
válasz
sharkybacsi #15999 üzenetére
Amikor ajánlotta itt valaki két-három hete, az én szemem is felcsillant, de nekem placebo-nak tűnt. Te észrevettél bármilyen változást a használatától?
-
katalin888
aktív tag
válasz
Na ez tetszik, kiprobalom, valoban jobbnak tunik bizonyos eseteknel mint a fagyasztas!
Kosziii! -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Ha jól értelmeztem akkor a program használat után lefagyasztja a kérdéses programokat s csak akkor indulnak ha én akarom.
S ismételt használat esetén is viszafagyasztja?
Mondjuk a leirásból is ilyesmit vettem ki csak kiváncsi vagyok mennyire "használható" -
tomy86
addikt
válasz
Ez tényleg jobb ilyen szempontból. Mondjuk nekem a fagyasztás csak arra kellett, hogy kiderítsem, hogy az adott progi hiánya okoz-e valami problémát. Ha karantén után sem hiányolta semmi, akkor uninstall (arra meg tökéletes az App Quarantine). Ami program ezek után a telón maradt, felőlem futhat nyugodtan
-
kelemen93
tag
válasz
sharkybacsi #15983 üzenetére
köszönöm!
remélem ez nem egy töri dolgozat kellős közepén fogja bedobni az unalmast
-
Tompie
őstag
válasz
sharkybacsi #15942 üzenetére
ŐŐŐ most lehet félre vezettelek titeket, mert én belső memória alatt a helyit értettem, azaz a gyári file kezelő látja az SD kártyát és helyi alatt a 2GB-s tárat. Na nekem ezt a 2GB-s tárat nem látja az ES file explorer. A solidban meg a backup részt nem találtam, ES-be az megy simán az app manager résznél.
-
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #15859 üzenetére
Bocsánat, de ne akard már megmondani nekem, hogy mit gondolhatok, és mondhatok egy alkalmazásról!
Az önálló véleményalkotáshoz és véleménynyilvánításhoz való jogom megvan. Ha ezzel nem értesz egyet, szíved joga. De ha feltétlenül flame-et akarsz gerjeszteni, azt nem hiszem, hogy mások jó szemmel fogják nézni.
Azt is odaírtam, hogy nekem nem felel meg. Nem beszéltem le róla senkit, nem minősítettem senkit, akinek más a véleménye. Te se tedd! -
air
nagyúr
válasz
sharkybacsi #15824 üzenetére
Igen. És?
Az irányvonal már látszik. Ha ilyen marad, akkor nekem nem felel meg. Ez nem baj, ugye? -
LámaZ
addikt
válasz
sharkybacsi #15064 üzenetére
Köszi, főleg ezt a linket: http://rootingandroid.net/how-gps-is-structured-in-android/
Nem vagyok azért én sem mindig olyan harapós, bár néha felhúzom magam, és másokat is. -
chab7
addikt
válasz
sharkybacsi #14489 üzenetére
Navival, de ugyanúgy figyelmesen autózva a tájat is figyelve ugyanez a végeredmény, csak pluszban még olyan is mintha mindig is ismerted volna (ugyanis látod a kanyart - és a naviból azt is milyen közel lesz utána a lehajtó).
-
bkercso
nagyúr
válasz
sharkybacsi #14451 üzenetére
Köszi, holnap ki is próbálom!
-
LámaZ
addikt
válasz
sharkybacsi #14450 üzenetére
Na, jó, téged nem nézlek levegőnek.
A VinCE a megbízható. Android linkóci, vagy müxik, vagy nem. Szóval, ha játszani akarsz, pontokat gyűjteni, vagy ismerős helyen jársz, menj a droidokkal.
Ha ismeretlen helyen vagy, nincs roamingod sem... akkor menj Vincével.Ja, és ide várom az okosságokat.
-
mikrofon
veterán
válasz
sharkybacsi #14451 üzenetére
Valóban!
Köszönöm!Melyik OFFline navit ajánlod? Próbáltál többet is! A sygic nagyon jó lenne, de a mögötte lévő térképadatbázis gyenge! B.Füreden van egy egyirányú utca (nem egy eldugott sikátor), aminek 5-6 éve megfordították az irányát és itt még rosszul jelenik meg. Emiatt másikat szeretnék!
-
válasz
sharkybacsi #14316 üzenetére
Az jó. Akkor megerősítve. Jó infó lehet ez annak aki ilyen túra-gps alkalmazást keres.
-
LámaZ
addikt
válasz
sharkybacsi #14271 üzenetére
A Locus ingyenes verziója semmire sem jó. Esetleg csak térkép böngészésre on-line módban.
A fizetős verzió biztos jobb, térképek mentését is lehetővé teszi off-line navigációra, de azt hozzá kell még tennem, hogy a Locus kezelőfelülete annyira bonyolult, hogy én egy hónapos tanfolyam elvégzését javasolom, amely alatt esetleg meg lehet tanulni a használatát. -
válasz
sharkybacsi #14271 üzenetére
Az oruxmaps is megy offline, csak kell csinálni hozzá térképet.
-
LámaZ
addikt
válasz
sharkybacsi #14269 üzenetére
OK, akkor neked a Locus-t ajánlom. Miért?
A NavFree-nél például Magyarország esetében még mindig a 2011 novemberi térkép van fent. Ez szégyen.
A Locusnál ha felveszek egy pizzériát, benzinkutat, stb. azonnal megjelenik a térképen. Csak ugye az ingyenes verzió beszélőkés navigációra nem használható.
A waze-nél az a probléma, hogy nem az OpenStreetmap-et használja, és picit eltér a térképszerkesztési filozófiája (pl. utcákra sebhatárokat nem lehet felvenni, és meg kell adnod egy kereszteződésben minden utcára, hogy merre lehet onnan tovább menni. Az OSM az egyirányú/lezárt utcáknál nem kell ilyeneket megadni).
Akkor lesznek ezek nagyon jók, ha sok lesz a térképszerkesztő. Én kb. 2 hónapja szerkesztem őket, és a budapesti kerületemben már annyi POI-t felvettem, annyi házszámot megadtam, hogy ajaj. Ha minden településen lesz sok hozzám hasonló önkéntes, max. 1 év alatt az OSM kenterbe verné az igót is. Amúgy a waze-nél épp töprengenek a térképszerkesztés hogyan továbbján, jó lenne, ha az OSM mellett döntenének.SZERKESZTÉS: Hopp, a Locus is on-line.
Akkor meg lobbizz az EU-nál, hogy legyen végre egységes az európai mobiltelefónia. -
LámaZ
addikt
válasz
sharkybacsi #14266 üzenetére
OK, de ezt írd be hsz-ként a blogomhoz, egyrészt legyen már ott is reakció, másrészt mások okulására. Soha nem akartam kisajátítani a tudást, vagy kimondani az utolsó szót.
még valami: külföldön is mindenütt lehet venni mobilnetet, pl. ausztriában sparban is 7,5 euróért akcióban 1 hóra.
ja, és az osm-et is szerkesztem, köszönd nekünk, ha jó.
-
LámaZ
addikt
válasz
sharkybacsi #14264 üzenetére
Képzeld, a Holdon sem voltam.
Na, de hogy érdem en is válaszoljak, bár utálok tabon sokat írni:
több droidos incyenesen kipróbálható appot lecsekkoltam. az igo vincés verzióját ismerem, 2006 óta használtam, de épp abdroid miatt lovagoltam át a waze-re. vincés tapasztalataim szerint az igonál jobb nem lenne, már xsak a házszámok miatt, de az nng rossz üzletpolitikája eredményeként én minden droidosnak azt ajánlom, ne sajnálja azt az 1500 ft-ot, és legyen waze használó. ezt akár ki is kiabálom, mármint, hogy a közösség erejénél nincs hatalmasabb, főleg, ha egyre többen vesznek részt a térképszerkesztésben is, MINT ÉN, aki tlrképszerjesztő is vagyok, és erre büszke is lehetek. én már 5-6 év múlva fogok csak váltani, amikor robotautóm lesz. Érthető voltam, ugye? -
törölt tag
válasz
sharkybacsi #11972 üzenetére
Sony Ericsson Xperia Pro, az alap ROM van rajta. ( bootloader nyitva, stock kernel + recovery + root )
Az említett programot pedig nem ismerem.
Ahogy írják is az XDA-n, lehet hogy nem szabad az aksi kijelzésben megbízni, de iszonyat módon elkezd forrósodni a telefonom, amint bekapcsolom a kijelzőt, és 1-2 percig használom, és nagyjából 5-6 percenként esik is 1-2%-ot az aksi...ha kikapcsolom a képernyőt, a fogyasztás leáll, és nem forrósodik. TUDOM, hogy kikapcsolt képernyővel keveset fogyaszt természetesen
Csak hogy nekem régen nem volt ilyen problémám, szóval ki kellene deríteni hogy milyen program akad rá erre a szenzorra, pláne csak akkor, ha megy a képernyő.
-
dokee78
félisten
válasz
sharkybacsi #11749 üzenetére
Köszi,az ajánlatot,kipróbáltam és eddig tetszik. 1Weather
Valamiért jobban bejön a BW-től. -
Richee11
senior tag
válasz
sharkybacsi #11774 üzenetére
köszi!
és az ADW vagy a Launcher pro milyenek? -
válasz
sharkybacsi #11749 üzenetére
Köszi, de ezeket már azt hiszem próbáltam és valamiért kiszórtam őket.
-
Foose
addikt
válasz
sharkybacsi #11356 üzenetére
Köszi,ezt a flipboardot már korábban néztem,de csak futólag. Megvizsgálom jobban
(#11363) bucsupeti Köszi Neked is,megsasolom...
(#11367) mondomén Köszi a tippet,ezt a Feedly-t néztem tegnap én is,hasonlít a flipboard-hoz... -
PumpkinSeed
addikt
válasz
sharkybacsi #11261 üzenetére
Köszönöm szépen.
Erre vártam.
-
válasz
sharkybacsi #10205 üzenetére
Aham hát nálam CM10-en elszáll, mert nem talál valamit, viszont akinek kéne neki még gyári Froyo van, nincs rootolva se semmi, így bonyolítja a helyzetet.
-
válasz
sharkybacsi #10116 üzenetére
Leszedtem nem müxik
Elfelejtettem egyébként mondani, hogy offline kéne és úgy, hogy ne kelljen felmondani minden egyes nevet
-
válasz
sharkybacsi #10117 üzenetére
Tudom. Akkor úgy mondom, hogy fekvőben látszik is a két oszlop.
-
stickermajom
addikt
válasz
sharkybacsi #10089 üzenetére
(#10085) LonGleY
Igen, az app-os grafikonokra gondoltam. (Nem mindig van lehetőségem gép elé kerülni mondjuk külföldön)
Low power módnál én nem vettem észre jelentősebb pontatlanságot. Olyan 5% körüli spórolást vettem észre az alap fogyasztáshoz képest. 20% helyett 15-16% stb.
Az időjárás hozzáadáshoz is prémium account kell már :\
-
LonGleY
veterán
válasz
sharkybacsi #10089 üzenetére
Na, még annyit, hogy az Endomondo PRO-ban állítható a power save mode? Gondolom igen, de nem akarok belefutni abba, hogy azt forszírozza. A reklámcsík eltüntetés már épp eléggé megéri, és megérdemlik a megvásárlást.
Közben azt megnéztem, hogy a Strava-nak nincs semmilyen widgetje, ellenben a My Tracks egyből kezelhető onnan, illetve a runnastic is korrekt ilyen szempontból, mutatja a statisztikákat vagy a legutolsó ride-ot. :] Az Endóból hiányolom a widgetből irányíthatóságot, de mivel az értesítési sávra csücsül, így nem olyan nagy baj. Komolyságban egyértelműen az Endo és a runnastic vannak a toppon.
-
LonGleY
veterán
válasz
sharkybacsi #10091 üzenetére
Tavaly vagy 500 métert frizbizhettem (és ez is csak a frizbi megtett útja lehetett), menő. :]
STL: az tény, hogy most sem valami kifinomult. :]]
Strava Cycling: megnézem akkor a Runastic-al és a kevéssé emlegetett My Tracks-el egyetemben, köszi!
#10089: A google cache jól hangzik!
-
LonGleY
veterán
válasz
sharkybacsi #10088 üzenetére
Ez így nagyon hasznos, köszönöm!
Az Endo Pro-t akkor valószínűleg nem veszem meg, (nem azért, mert nem érdemelnék meg, de) nincs benne olyan funkció eszerint, ami miatt megérné. Fontosnak tartom a pontosságot, pl. hogy egy 50-100 méteres szakaszon mennyire hajtom ki a gépet, nem lenne jó, ha a power save mode miatt ezekről lemaradna.
A Runtastic és társainál nem tudom pontosan mik a fontos tényezők, én csak kerékpárral járok. De feltétlen feljegyzem ezeket.
A Sports Tracker valóban nem a legmegnyerőbb így, hogy nem frissítik. Az STL félét te próbáltad?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
sharkybacsi #4389 üzenetére
A harmadik megoldás, a Play-en alul:
Saját rendelések és beállítások (angolul My Orders & Settings).Ugyan itt is megjelenik minden (az ingyenesek is), de azt is láthatod hogy mit mikor és mennyiért vásároltál meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Parfüm topik
- Dark Souls sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged