Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Estét!
Tud valaki nekem olyan fényképező alkalmazást ajánlani, aminek a segítségével, ha képet készítek, azonnal készíthetem a következőt is? (nem sorozatfelvételre gondolok!) 4.0-s androidom van, mert a telómon a 4.1 iszonyat akad, viszont a fényképező gyorsasága lenyűgöző volt. Van egyáltalán erre alkalmazás? Előre is köszi a helpet!
-
törölt tag
Újraindítottam a telót, most müxik a shazam, nem írja ezt a hibát. Az érdekes az hogy próbálkoztam már újraindítással, de akkor nem használt. No mindegy, azért köszi!
-
törölt tag
Szép estét!
A shazam valamiért ezt írja ki:
Alert!
Couldn't tag, another application might be using the michrophone.
Mit lehet ez ellen tenni? :S Akármit csinálok nem működik, amint elindítom a zenefelismerő gombot, ezt írja ki.
Köszi előre is a helpet!
-
törölt tag
Elérhető már 4.0-s androidra a google now?!
-
törölt tag
Nem tud valaki egy olyan időjárásjelentőt, mint ami a google now-on belül van? Esetleg gadgettel.
-
törölt tag
Tud valaki olyan alkalmazást a facebook alkalmazás helyett, ami ugyanúgy értesít az értesítési sávban ha jött valamilyen üzenet, vagy bejegyzés? Csak ne foglaljon annyit a memóriából :S Mert az alap face alkalmazás 30MB-ot zabál és sztem az sok (főleg 4.1-es androidnál)
Előre is köszi!
-
törölt tag
Üdv!
Tud valaki az endomondo-n kívül olyan alkalmazást ajánlani, ami tudásban lényegében ugyanaz, csak nem foglal annyi memóriát futtatás közben, mert az endo foglal vagy 30-40MB-ot, az szerintem nagyon sok :S kisebb igényű app-ot keresek.
Köszi!
-
törölt tag
Írjátok nagyon sokan ezt a Launcher-t. Ez konkrétan mire jó? Progikhoz? Mert sztem semmi értelme feltenni ilyesmit, hisz alapból is vana telóban (legalábbis nekem nincs bajom vele)
-
törölt tag
https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2013_play_birthday
-
törölt tag
Köszi az appokat!
-
törölt tag
Tud valaki olyan alkalmazást, aminek a segítségével Budapesten ha szeretnék eljutni valahova busszal, vagy bármilyen tömegközlekedési eszközzel, akkor az alkalmazás segítségével rátudok keresni, hogy xy helyre milyen busz vagy bármi más megy?
Továbbá olyan alkalmazást keresek, amivel lehet tanulni angolul, már ha van ilyen. Tehát nem szótárra gondolok, mondatöszerakásra vagy iylesmire.
Köszi.
-
törölt tag
Üdv!
Van olyan alkalmazás, ami skydrive-ra szinkronizálná az általam készített fotókat? De csak azokat a képeket, amiket fotóztam! A sugarsync-t már próbáltam de abban nem találtam hol lehet beállítani, hogy csak a fotózott fényképeket szinkronizálja, meg őszintén szólva jobb szeretném ha egy helyen lennének, nem kellene hozzá külön tárhely.
Köszi.
-
törölt tag
177MB-ot foglal az összes futó cucc, de írja a teló, hogy 300MB használatban, mellette van még 70MB, ez még mindig csak 250MB, a másik fele hol van?! Pedig ennyit mutat a futó alkalmazások közt és a gyorsítótári folyamatoknál is!
Nem létezik komolyan mondom, hogy a másik felét meg elnyeli valami... nincs valami app ami mutat mindent? Vagy van valami rejtett dolog is ami fut? Még a rendszert is beleszámoltam, meg mindent!
-
törölt tag
válasz pikszel #13578 üzenetére
Köszi! De ez az app csak egy dolgot enged futtatni Nekem egy olyan kellene hogy vagy lelehet benne tiltani olyat, ami nem kell hogy fusson és csak az fusson, amit én bepipálok, vagy mindent tiltson le és én adjam meg neki, hogy mi indulhat automatikusan... Ilyet nem tud valaki? :/
-
törölt tag
Tud valaki olyan alkalmazást ajánlani, aminek a segítségével, futó folyamatok elindítását lehet korlátozni? tehát ha van egy adott folyamat és nem szeretném h pl újraindítás után elinduljon, mert tök felesleges, tehát kezelni lehessen. Mert elég sokminden fut, amire sesmmi szükségem, másrészt akkor is megnyitja, ha nem is fut, de plussz memóriát foglal el. :S
Köszönöm! -
törölt tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.chaton&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZWMuY2hhdG9uIl0.
Ez most konkrétan mire való? Olyan mint a Viber, vagy olyan mint a facebook, csak más szolgáltatás? Lehet ingyen sms-t küldeni vele? Ismeri valaki egyáltalán?
-
törölt tag
Valaki tud ajánlani egy olyan remek, letisztult grafikájú, részletes fizetős időjárást, ami 250FT-ból, max 300Ft-ból kijön?!
Köszi! -
törölt tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Vásárolni szeretnék a play áruházból, de miután megadom a kártyaadatokat, azt írja ki, hogy "Hiba történt az információk szerverről való lekérése során" és zárójelben hibakód. o.O Ez mitől lehetséges? Pedig helyesen adtam meg mindent!
Köszi.
-
törölt tag
Nem tudja valaki, hogy a GO weather ex premium verzió mennyibe kerül? Mert ha rámegyek arra hogy "váltson prémium verzióra" nem írja az árat, csak vonná az összeget. o.O
Valamint ha esetleg megvenném, akkor a témákat is külön meg kell venni még plusszba hozzá, vagy azt már aalpból betudom állítani?Köszi.
-
törölt tag
Én is keresek valami szép, élethűt időjárást, találtam már ezt a GO Weather EX alkalmazást, ami nem is rossz, de sztem eszi az akksit, pedig tök jó, mert az appon kívül a képernyőn kis élethű felhővel mutatja az időjárást, ha pedig belépek az app-ba, akkor animálva is mutatja, ami nagyon tetszik, egy ehhez hasonlót keresnék, ami kevesebbet eszik, de nem igazán találok, pedig már képeken is láttam, de a neve nem volt ott. :/
-
törölt tag
Ezt találtam, képes jelszónak hívják.
-
törölt tag
Tud valaki olyan app-ot, ami a képernyőzárat olyanná varázsolja, mint pl a win 8-as tableteken a feloldás, pl: van egy kutya és pl a két szemére és az orrára rábökök, feloldja a zárat. Létezik ilyesmi androidra?
-
törölt tag
Hm, igazából még csak idebent a szobában idnítottam el a navit, kint a szabadban még nem, de ha kimegyek vele, rákeres a műholdra és müxik is?
Komolyan nem próbáltam még. Viszont ez hogy mondom milyen utcát keressen, tehát hangfelismerés hát ez neeeeem hát ez nagyon naaagy gyerekek -
törölt tag
Tudtok olyan GPS alkalmazást, ami hangal navigál? Mert a kugli térképes navi csak hang nélküli, tehát csak mutatja az utat.
Köszi -
törölt tag
Az automatelt nem értem, itt csak azt engedi beállítani, hogy milyen üzemmódok legyenek, de hogy magától némára kapcsoljon vagy normál hang+rezgés módra, azt nem. Benne vannak ezek, de ezzel nem lehet beállítani az időpontot. Legalábbis én nem találom, megpróbálok más tippet.
-
törölt tag
Köszönöm!
-
törölt tag
Létezik olyan alkalmazás, ami automatikusan egy megadott időpontban lenémítja a telefont és egy másik adott időpontban visszateszi rá a hangot?
-
törölt tag
Nem tud valaki egy jó Mp3 letöltőt? Akármelyiket próbálgatom, nem talál olyat, amit keresek :S Youtube downloadert is próbáltam már, de az meg nem épült be a youtube-ba :S
-
törölt tag
Hú nemtudom, lg optimus L7-em van ennyit tudok, cortex A5 procival.
-
törölt tag
Melyik böngészőt ajánljátok, Opera, vagy Chrome? Én most chrome-t használok. Végülis ott tetszik a lapkezelés, bár operát nem próbáltam még, inkább gyorsaság szempontjából kérdezem.
------
Falsht érdemes tenni a telefonra? Létezik ehhez alkalmazás? Csakmert van olyan weboldal, ahol látszik, hogy nincs flash bővítmény, így az nem müxik.--------
Előző segítségeteket is köszönöm! Én is néztem ilyen takarító alkalmazásokat, de ahogy látom nem ajánljátok, mert több kárt okoz mint hasznot, de azt végülis alapból elvetettem.
-------
Mobilos böngészőben, hogyan tudok betenni általam készített kezdőlapot? -
törölt tag
Én azt vettem észre, hogy ha pl a facebook nyitva marad, akkor 44MB-ot eszik, ergo picit akad a teló :S mert már csak 60MB szabad memória van, ha kilövöm, akkor viszont 108-ra ugrik, így nem akadozik, ezért gondoltam erre, hogy valami megoldás nincs-e erre. Igen végülis a pc-t szoktam meg, de nem igazán csinál olyat, hogy bezárná, vagy háttérbe helyezve kikapcsolná, mint win8-on pl, de tudom, ez nem pc. Van feladatkezelőm, amit töltöttem play store-ból, de mindig be kell lépkedni és manuálisan bezárogatni avagy "leállítani" az adott folyamatot. Azthittem annál intelligensebb egy androidos teló, hogy ezt megoldja magának.
-
törölt tag
Köszönöm szépen az ajánlott Appokat, sok hasznosat találtam köztük!
Egy kérdésem még lenne. Van egy olyan gondom, hogy a megnyitott appok, ha kilépek belőlük is futnak, vagyis csak a kezdőlapra lépek a telón, így ezzel lehúzza a memóriát. :/ Az alkalmazásokat hogyan lehet egyszerűen bezárni? Csak az alkalmazáskezelőn belül, mindig manuálisan bezárogatni? :/
[LG Optimus L7]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Új androidos vagyok. Ki milyen hasznos alkalmazást ajánl? Előre is köszi! Elsősorban eszközökre, hírekre és időjárásra lennék kíváncsi, de minden mást is meghalgatok szívesen. Skydrive-al kapcsolatosan is, arra OneNote-ról megy a szinkronizálás. sugarSync pedig a telón lévő szinkronizálásra van épp.
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Köszi a segítséget, tudom hogy off volt, bocsi.
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat! Teház akkor maps van rajta amit a navi használ. Ehhez hozzáfűzve még annyit, hogy mennyi adatforgalmat eszik a GPS kb? 500MB-os netem lesz előreláthatólag.
Igen csak a kugli áruházból tötlenék, akkor nem teszek fel vírusírtót, csak láttam 1-2 ehlyen pánikszerűen írják az emberek, hogy van ilyesmi telóra is és hogy kell, azért is kérdeztem.A GPS-es dolgot pedig azért kérdeztem, mert egyik haveromnak (sony e Ray) 3k-t vont le amikor bekapcsolta a gps-t, de sztem ott neki nem volt netcsomagja és azért vont le annyit neki, ha meg nincs netcsomag, akor piszok drága. Emiatt ijedtem meg kicsit, hogy akkor hoppá, túl szép hogy igaz legyen, de így az adatforgalmazás még belefér, csak nemtudom, h mennyit is tölt majd le, nyílván képeket, amik nem kis méretűek, hát majd meglátom mennyit eszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Most lesz először androidos telóm, ezért szeretnék kérdezni pár dolgot.
Az LG Optimus L7-et veszem meg. Van benne gps is, namost ez olyan GPS mint egy normál Mio vagy csak a térképet mutatja, hang irányítás nélkül? Továbbá, fizetős-e, vagy ingyenes? (Telenornál veszem meg)Másik fontos kérdésem, lehet hülye kérdés mert egy teló nem asztali pc vagy laptop, kell-e rá vírusírtó? Ha igen, ki mit ajánl, ami nem húzza le a telót, nem próbaverziós, de ugyanakkor hatékony is.
Továbbá ki milyen hasznos alkalmazásokat ajánl? Pl hírek, eszközök közül?
Még egy hülye kérdés. Ha pl letöltök egy alkalmazást, de az fizetős, a fizetési lehetőség itt hogy működik? Bankkrátyás lehetőség van-e, vagy az egyenlegből vonogatja le?
Előre is köszönöm a válaszokat, ha még lesz pár kérdésem, remélem fordulhatok hozzátok! x)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest