-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baku
aktív tag
válasz
bogil99 #69911 üzenetére
Én az OFF Clock-ot használom, nekem bejött. Igaz, hogy Samuledem van. ... Egy tesztet azért megérne más kijelzőn is, gyanítom, hogy nem zabál sokat. ..
-
Siriusb
veterán
válasz
bogil99 #65350 üzenetére
Automatic Call recorder nekem bevált.
-
törölt tag
válasz
bogil99 #58152 üzenetére
Valami nem stimmel. Az nem csak egy elválasztósáv. Ott nyilaknak kéne lenniük az ablakváltáshoz és egyenlőségjeleknek, amikkel az épp nem látható ablak nézetét váltod ugyanarra, mint ami a képernyőn van. Ezekkel válthatsz ablakot, ha a beállításokban az oldalra görgetés inaktív. Ez szerintem Nálad nem beállítási hiányosság, hanem vmi hiba. Talán mindenét törölni kéne a TC -nek és újratelepíteni.
-
-
havri1
félisten
válasz
bogil99 #13861 üzenetére
Ó, eccerű'!
xMissedCall patch
root kell neki.
-
LonGleY
veterán
válasz
bogil99 #7802 üzenetére
Szerintem a lényeg, hogy neten lógjon a telefon. Nekem még sosem volt mobilnetem, nem is igen tervezek ilyesmit, úgyhogy nem tudok erről pontosabb infót - én wifin keresztül nyomom (olyankor belső IP címet ír ki ráadásul, remekül működik a routeren keresztül.. és van jó widgetje a ki-be kapcsoláshoz). :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NBA és kosárlabda topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest