Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena  KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT! KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!  A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. 
 Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Somatom veterán válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetéreEzt már én is próbáltam, de nem találtam rá módot. Javaslom a Sweet tv -t. Az előbb csináltam egy screenshotot. Ez a két Eurosport van és jobb alul látható a felbontásváltó. 
- 

kiraly.andra aktív tag válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetéreNem tudom, manapság mi a helyzet, de régebben az elérhető műholdas képek több évesek voltak, így semmivel sem jobbak, mint egy jó minőségű, részletes, rendszeresen frissített offline térkép. A Locus-on sok olyan ösvény is rajta van, amelyiken egy ember is alig fér el. Betölthető a TuHu térkép is, melyet hazai önkéntesek fejlesztenek (ha még csinálják egyáltalán). Ezeknél jobb csak egy élő műholdkép lenne, de ilyen nyilván nincs. 
- 

kiraly.andra aktív tag 
- 

zeon.hu nagyúr 
- 

zeon.hu nagyúr válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetére"Használj nehezítést (Matek, Captcha, Wi-Fi, NFC, vonalkód/QR kód) leállításhoz, hogy elkerüld az elalvást" 
 Olvasd végig.
- 

Fall-N veterán válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetéreA legjobb ingyenes fájlkezelő a MiXplorer, ami viszont nincs fent Play Store-ban, csak XDA-n. XDA topikja. Fizetős közül Solid Explorer + FTP plugin, FX Explorer + Pró key. 
- 

válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetéreNem értem a problémád. Helyi hálózaton minek FTP? ES-ben Hálózat->Helyi hálózat, ha nincs még hozzáadva akkor kereséssel pillanatok alatt megtalálja. Nekem pl. 15 mp alatt megtalálta a NAS-t, a routert, a saját asztali gépemet, a feleségem notiját. Ezek után a megosztásokhoz természetesen a megfelelő autentikáció után tudsz csatlakozni. 
- 

kisspall aktív tag válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetéreHa jól értem, FTP szerver kellene. 
- 

Mr.C őstag válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetéreTe egy béta rendszert használsz, aminek nincs még kiforrott memóriakezelése. Alkalmazásváltóban ha lehuzod az alkalmazás ikonját, lesz rajta egy lakat, esetleg azzal próbáld meg. Vagy ha van Root akkor kernel adiutor-ral a low memory killer beállítása (nem tudom, mennyi ramod van) Asound: régen nagyon szerettem a snap Camera HDR alkalmazást nem tudom, lehet-e az iso-t is kirakni gyors menübe, de nézz rá, hátha nagyon bejön 
- 

air nagyúr válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetére"a háttérben futó adatkapcsolat kikapcsolva. 
 De az "Android rendszer" menü akkor is dolgozik .. (csak háttérben lévő adatforgalmat generált le)"Ezt a hülyeséget kár volt leírnod.   Itt kell a "Háttéradatok korlátozását" kipipálni és az "Adatok aut. szinkroniz."-nál kivenni a pipát. 
 Akkor semmi nem generál forgalmat a háttérben."Szer.: Az android rendszernél NEM lehet külön letilteni a háttér adatkapcsolatot -.-" De igen, lehet, a fenti módszerrel. (#57084) Fényvadász 
 OsmAnd, BE-ON-ROAD, Mapfactor: GPS Navigation. Mindegyik OSM térképet használ.
- 

#79335424 törölt tag válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetéreNem hiszem, hogy lenne erre megoldás. Több olyan játékról tudok, amiknél még a hangtípusokat (háttér, effekt, stb.) külön is lehet állítani. De ez a programon belül történik. Ha a "keverés" kikerül a kimenetre és annak mindkét program esetében a "média" hangcsatorna van megadva, akkor azt sztem nem lehet átirányítani másik hangcsatornára. Vagy ha mégis, akkor csak együtt, az összes médiahangot. 
- 

tomy86 addikt válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetéreÚgy emlékszem, hogy a Wallpaper Changer pont ezt tudja. 
- 

air nagyúr válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetéreBMW - Battery Monitor Widget Pro 
 Akár realtime logolja.
- 

scarabaeus őstag válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetéreVan file transfer a Teamviewerben. Szerk.: De ha csak simán, wifi hálón belüli másolásokról van szó: 
 Én a magam részéről csináltam egy megosztást az adott PC-n, Androidról meg Total Commander + Lan Plugin, és belemászok, aztán onnan másolok abba a megosztásba, vagy abból a megosztásból.
- 

válasz  Roxkex

üzenetére Roxkex

üzenetéreAz iGO nincs fent a play áruházban mivel csak 1 androidos készülékre adták ki, így ezt legálisan nem tudod használni, a warez pedig tiltott a fórumon. Javaslom próbálj ki más navigációt: Sygic: GPS Navigation, TomTom Europe 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag!
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. 

crok
 crok mobilizmo
 mobilizmo