Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Esetleg egy unrooted telefonra tud valaki egy olyan alkalmazást amivel lehet korlátozni a jelenleg csatlakoztatott internet (akár wifi akár mobilnet - főleg utóbbi érdekelne) sebességét ?
Válaszokat előre is köszi :3Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz ggeleven #166216 üzenetére
Lehetőleg eurosport appban, ezért akarnék egy olyan appot ami csak "tiltja" az érintést bárhol, bármikor.
Böngészőre tudok megoldást (Firefoxban - legalábbis YT-nél) le lehet konkrétan zárni a képernyőt és fut a háttérben.Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Két appot keresnék:
1. Egy olyan app locker (mint pl EZ) csak lehetőleg ingyenes és reklám mentest - Vagy ha már mégis reklámos akkor tényleg csak akkor dobjon fel amikor konkrétan az appot nyitom meg nem akkor amikor egy vele lezárt appot és a screen lezárón ugrik fel a reklám.
2. Egy olyan touch screen lock app mint ami mondjuk a samsung telóknak a game módjában van DE ez viszont bármelyik appon belül használható. Tehát a képernyőt "lezárja", sötétíti és nem lehet toucholni rajta szép magyarosan és így zsebre tudom vágni, miközben hallgatom a bringa versenyt .
Ha ezek bármelyikében tud segíteni valaki azért hálás lennék :3
Köszi!Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Valaki ismer olyan alkalmazást / lehetőséget / hogy az éppen aktuális mobilinternet sebességet (tegyük fel 5mb/s) lekorlátozzam ? Az lenne a pikantériája az egésznek, hogy NEM rootolt telefonról (Android 13 - Galaxy A32ről van szó) van szó.
(Rootolton Én is megtudtam oldani.)
Azért lenne erre szükség, mert havi 5gb netem van de néha néznék eurosportot, viszont ott minőség állítása nem lehetséges, az az sebesség függően állítja be magának, viszont így igen hamar elfogyna az a fent említett keret. Eddig azt csináltam, hogy levettem 3G-re a beállításokban de ugye már lelőtték 3G-ket [?]... :\Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Sokszor nézek eurosportplayert és sajnos abban az appban nem lehet állítani a közvetítés minőségét és nekem a mobilnetem az korlátolt. Ezért eddig azt csináltam, ha spórolni akartam vele akkor a telefont levettem 3G-re -> kisebb volt a közvetítés minősége. Kevesebb netet kajált.
Viszont hamarosan (vagy már ki is vezették ?) kivezetésre kerül a 3G így felmerült bennem a kérdés, hogy valaki tud olyan appot amivel lehet korlátozni az internet sebességet (akár globálisan / akár egy appnak), hogy mondjuk csak xy mb/s-et használjon ? (ROOT NÉLKÜLI kéne főleg!)Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz kiraly.andra #149542 üzenetére
Igen Én magam is erre jutottam ! De köszi !
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz kiraly.andra #149510 üzenetére
Hát igazság szerint Én is így lennék vele. Habár Én országúton túrázok a bringámmal szóval nekem bőven megteszi a tipikus térkép is amit a Google Maps-al töltök le.
Viszont akinek lenne Ő szeret úgy túrázni, hogy olyan helyeken megy ahol még a madár SE járt így elég nagy eséllyel lenne olyan eset is amikor nincs kijelölt turista út, ezért is lenne jobb neki egy offline satelite-es térkép, mert ott még a "csapásokat" is lehet látni - ahogy Ő fogalmazott.Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
-
Roxkex
senior tag
válasz baloo79 #149466 üzenetére
Csekkolom ! Ez amúgy hivatalos openstreetmap app vagy valaki az API-t felhasználva csinálta ?
A kérdés azért még fent áll, hogy ha valaki tud olyat aminek van OFFLINE MŰHÓD nézete térkép jelleggel, akkor azt is fogadom !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz zeon.hu #149366 üzenetére
Eddig még nem volt vele gondom !
Se akksit nem húzott amennyire néztem se olyan nem volt, hogy nem ébreszt.
Ami furi, hogy amikor beállítok egy ébresztőt, akkor egy blank activityt megnyit aztán rögtön be is zárja.... De szerintem itt a reklám lenne, nem ?Szerk.:
Az előzőtől eltérő kérdésem lenne. Keresek egy olyan térkép (ha navi is az nem baj!) programot ami OFFLINE is tud műhód képet. Létezik ilyen ? - Persze azért legyen megbízható a forrás is. Ha ilyen nincs akkor valami faja turista térkép, mert ismerősömnek kellene hisz sokat megy erdőben.
Lehetőleg ingyenes de ha csak fizus van ami még megbízható is akkor az is jó persze ![ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz zeon.hu #149334 üzenetére
Természetesen néztem ! Viszont akkor lehet, hogy az Én figyelmemet kerülte el, hogy hol lehet beállítani kikapcsolási/szundi feladatot.
Jut eszembe, hogy ez az app azt is tudja, hogy ha az ébresztőt nem nyomom ki akkor XY idő (amit állíthatok esetleg) után abba hagyja magától a csörgést ?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Olvastam az összefoglalót ébrsztőóra témában de balajogy egyik se az igazi. A SAA az még jó lenne de nem tudom, ha lejárt a 14 nap akkor miket veszítek el ?
Egy olyan ébresztő app kellene ami megbízható(/a készítők is), ébreszt rendesen, s tud feladatot adni ahhoz, hogy az ébresztőt kikapcsoljam/szundizzam.Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Régebbi telefonomon használtam a https://play.google.com/store/apps/details?id=com.prohiro.macro [HiroMacro Auto-Touch Macro] programocskát.
Értelemszerűen érintéseket tud felvenni, lejátszani. Sajnos a Redmi Note 7 (MIUI 12 xiaomi.eu Android 10) alatt már nem veszi fel az érintéseket, bizonyára frissítés kéne de hát az nem rajtam múlik.
Egy ehhez hasonló és MEGBÍZHATÓ programot keresek ami tudja az alábbiakat:
1. Makró felvétel, úgy hogy egyes érintések között ha szünetet tartok akkor azt is rögzíti (és vissza játszásnál is megtartja a szünetet)
2. Visszajátszás loopolva (megadható, hogy hányszor pörgesse)Ha root igényes lesz a szoftver akkor az nem para, hiszen meg van.
Üziket előre is köszi !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Kettő androidos Total Commander kérdéssel fordulnék felétek, amelyeket feltettem a Total Commander topikban de itt talán nagyobb esélyem van, hogy választ kapjak
1. Hibás Total Commander Lan plugin ?
Évek óta használom a TC-t a telefonomon (mindenféle android verzión ! ), ehhez mindig felraktam a LAN plugin for Total Commandert azért, hogy ezzel rá tudjak csatlakozni a gépemre. A gépen néhány meghajtó meg van osztva, amit elérhetek ezen keresztül (egy időben csak egy felhasználó) a megfelelő jelszó + felhasználó név kombóval. Ez működik is, ugyanis a fájlokat látom, le tudom tölteni a telefonra és onnantól kezdve ott is elérem, sőt még a gépre is tudok így másolni a telefonról fájlokat.
Viszont ami nem működik az az, hogy adott egy zene, kép, videó fájl azt streamelve tudjam használni telefonon. Ez első sorban a videó fájlok és a zene fájloknál kellene nekem. Tehát letöltés nélküli videó nézés nem megy ezzel a pluginnal.
A videólejátszáshoz használtam a gyári lejátszót (MI Video, Xiaomi Redmi Note 7), MX Player, VLC-t és egyiken se volt jó. Zene lejátszáshoz pedig a PowerAMP mellett a gyári zene lejátszót (MI Music) próbáltam és egyik se volt jó.
Egy ideiglenes sikeres megoldás az volt, hogy a Total Commandert lecseréltem a X-plore File Managerre. Viszont hiányzik a jól megszokott TC. Esetleg valaki tud erre megoldást közületek, hogy lehetne újra működőképessé varázsolni a LAN Plugint ?
2. SHA, MD5 .... stb generálás ?
A másik kérdésem pedig az volna, hogy az androidos TC-ben lehet sha, md5....stbt generálni úgy mint a PC-s TC-ben ?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Egy Xiaomi Redmi Note 7 alá keresnék egy video editort !
Méghozzá egy olyasmi kéne ami hasonlít a video leaphoz, ami ios alá van.
Mindenképpen olyan program kéne ami ingyenes, nincsen benne szerkesztő vízjel, nincsenek benne olyan korlátozások, hogy XY hossznál nagyobb videót nem vág meg, és tud legalább 1080pbe de lehetőleg max felbontásban kirenderelni videót.Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Keresnék egy távirányító (IR) alkalmazást amely elég sok készüléket tud irányítani s lehetőleg ingyenes.
Eddig az AnyMote-t használtam de érdekes, hogy most valami miatt nem tudom elindítani az ingye es verzió elindul de abba meg nem tudom irányítani a hifit (lg fa162).
A MI Remote-t próbáltam azzal ki-be kapcsolnk hangerő fel-le funkciókat tudom csak elérni, ezek nekem eléggé kevesekValakinek van ötlete, hogy egy biztonságos app melyik lehetne ami többet is támogat ?
-
Roxkex
senior tag
válasz kisspall #117473 üzenetére
Facepalm Önmagamnak Persze, hogy erre nem gondolok XD A legjobb az volna, ha lenne egy ilyen plugin a TCM-hez magához :3 (Hasonló módon mint az ES-nek, habár itt nem is plugin hanem egyből tudja.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Szerencsémre az ES File Explorer fejlesztői nem lustálkodtak. (Bár azt tették volna ... ) Így mostantól a helyi hálózaton keresztül a gépemre csatlakozok dolog csak akkor működik, hogy ha a felrakok valami appot amit adként feldob nekem a program. (Köszönjük <3) Persze ez kiváltható a vétellel is.
Alapvetően csak amiatt használtam ezt a programot, mert van az FTP módja. Ezzel hostolja a telefont és géppel rá tudok csatlakozni. Ezt rengetegszer szoktam használni.
Alap helyzetben viszont maradnék a Total Commandernél de abból ez az "FTP mód" hiányzik. Esetleg csak az Én figyelmemet kerülte el valahogyan. Esetleg valaki nem tud olyan megoldásról ahogyan ez használható volna a Total Commanderben is ? (Természetesen ES nélkül szeretném használni és ha van rá lehetőség akkor maradni a TC-nél immáron teljesen <3)Válaszokat előre is köszönöm !
További szép napot !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Szoktam játszani egy játékkal ("Brave Trials") ami teljesen jól fut , lagg nincsen (se MIUIHU legfrissebb romján se cm11 romokon - Xiaomi Redmi 1S). De viszont MIUI8 (miuihu rom) alatt azt tapasztaltam hogy egy "x" idő után megfogja és bezárja teljesen az appot :\ Míg CM11 alatt ilyen nincs viszont ott egy "y" idő alatt akadni kezd el.A kérdés az az lenne ,hogy nincs-e valami olyan program / xposed modul .. Vagy valami "könnyed" lehetőség ,hogy a telefonban "letiltsam" ,hogy ne zárja be semmiképpen se ezt a programot olyankor amikor előtérben van? (csak a kényszer leállítás..)
Előre is köszi! (bár tudom elég hülye megoldás de más ötletem már nincs :\)
(Jelenleg MIUI van használom a R1S-t)Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg nem ismer olyan kamera appot ami úgy működik mint a MIUInak a kamera appja.. Leginkább az a funkció kéne , hogy ha hosszan nyomom a kép készítés gombot akkor egyből sorozat képet csinál!
(miui kamera appját próbáltam már át rakni cm11-re .. sajna nem jó , illetve amik fellelhetőek neten és jók is azok meg nem tudják ezt a funkciót :'( )..
Vagy ha ilyet nem akkor olyat ahol be lehet állítani alapértelmezésre , hogy mindig sorozat képet csináljon..
Előre is köszi !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Android 5.0-ra (CM12) keresnék egy olyan alkalmazást ami olyan mint a Titanium Backup (mivel az nem működik és azzal nem tudok semmit se vissza állítani) és az alkalmazások adatait is tudja menteni , ezt úgy értem , hogy pl egy adott játékban állok valahol (10/5. pálya pl) és ha én azt a játékot 5.0 alatt is letöltöm és vissza állítom az adatokat akkor onnan tudjam folytatni. Illetve ez az alkamazás lehetőleg legyen kompatibilis a jelenleg is hasznát 4.4-emmel (CM11) mivel arról menteném át a játék állásokat a CM12-re.
Aki tud ilyet annak megköszönném a segítségét :3(Xiaomi Redmi 1s - CM11)
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Nem rég tapasztaltam , olyan érdekes dolgocskát a facebook messenger appnál (számomra fontos , hogy legyen..) , hogy proxy mellett nem tudom elküldeni az üzeneteket , meg folyton azt írja , hogy nincsen netem.
Pedig böngészek meg minden. Proxy beállítva. De mivel a teló csak http proxyt tud belőni , így a messenger nem jó.
Erre , kéne valami alternatív megoldás , valaki tudna segíteni ?
Előre is köszi sgs 4.1.2 JB (FMOD)Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sajnos nem mondtam hülyeséget ...
Mert nekem akkor is generál a háttérben adatforgalmat az "Android rendszer" mivel direkt be kapcsoltam amit mondtál és a szinkr. mindig ki van kapcsolva.
És úgy történt , hogy az Android rendszer használata 500kbn volt .. Majd kicsit használtam a Messengert (minden más le volt tiltva !!!) és felment 600kbra .. Tehát még is használja ..
Nem tudom mitől DE használja !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Adatszinkron az nálam mindig tiltva van (a felső állapotsávnál tiltom le) + a háttérben futó adatkapcsolat kikapcsolva.
De az "Android rendszer" menü akkor is dolgozik .. (csak háttérben lévő adatforgalmat generált le)nőt kb 8kbot de ugye ez "sok" ...
Ötlet mit lehetne tenni ? :\Szer.: Az android rendszernél NEM lehet külön letilteni a háttér adatkapcsolatot -.-"
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok.
Szeretném androidon használni a 0.facebookot csak ugye sajnos egyből fel megy az android rendszer is a netre. Hiába tiltom le droidwallal az összes appot az android rendszer (adathasználatban kiírja mennyi kb netet használt) használ netet .... Valaki tudna valamilyen olyan firewall-t ami tényleg letiltja ? :\Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok.
Valaki ismer egy olyan programot , melynek segítségével a telefonomat webkameraként használhatom a géphez skypen ... stb ilyen programon ? Ilyen a DroidCam , az jól működött de valamiért most laggos , az a kép is amit a beszélgető partner kap :\ ... (Az is jó ha valaki erre tud megoldást , már többször is újra raktam!)
Előre is köszi ! :3Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Nincs valami olyasmi progi amivel , root segítségével meg lehetne azt csinálni , hogy egy egy alkalmazásnak a hangját külön kezelem ... ??
Hogy is értem, pl fut egy játék és egy zenelejátszó és a játék hangerejét le veszem (mivel a játékokban CSAK ! kikapcsolni , vagy bekapcsolni lehet) de a zene lejátszóét NEM veszi le.Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Ismertek/ van valami olyasmi program amivel pár megadott hátteret lehet beállítani hogy xy időként mást rakjon be véletlenszerűen ?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz atillaahun #51308 üzenetére
Köszi !
Semmi , én írtam el , csak szokatlan volt még ismerősöm Prestigio tabján lévő egyedi bill :\ SwiftKeyhez vagyok szokva !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok.
Van valami olyasmi program az akksihoz amellyel meg lehet azt csinálni hogy amikor a telefon merül egy százalékot akkor egy szövegfájlba ki irja hogy mennyi az idő akkor és a telefon százalékát. Vagy ha iosen nincs akkor olyan ami csak kiirja bizonyos idő közönként a telefon akksijájának a százalékát kiirja egy fájlba?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok , minap felraktam a telómra is az új firefoxot hogy teszteljem ezt a Sync dolgot. De sajnos se a gépes könyvjelzőket nem szinkronizálja telóra , se a telós könyvjelzőket gépre :\ (Természetesen mind a kettőn ugyanazzal az accal jelentkeztem be!) Valaki ebben tudna segíteni ? :\
-
Roxkex
senior tag
-
Roxkex
senior tag
Valaki nem tud egy olyan programot amivel gépen látom azt ami a telefonomon történik ? Nem feltéltlen kell hogy ingyenes legyen (SŐT) a lényeg hogy az alább feltételekhez közel , vagy teljesen megfeleljen:
- Valós idejű ( tehát nem laggos a gépen a kép )
- Tudjon wifi és usb kapcsolattal is képet adni a gépnek a telórolRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz scarabaeus #45094 üzenetére
Nem éppen olyan megoldásra gondoltam , mivel (tudtommal) ott nem lehet letölteni gépről telóra (és fordítva).
Olyasmi kéne mint valami vezeték nélküli rácsatlakoztatás (mint amikor USBvel rátudok rakni és le tudok húzni csak mindezt wifivel)Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok ,
valaki tudna egy olyan programot , aminek segítségével gépről rácsatlakozhatok telóra illetve ugyan ez vissza fele is (telórol gépre) és esetleg tölthetek le fájlokat gépről telóra , telórol gépre ?
Vagy valami ehhez hasonló megoldás van ? (A legjobb olyan lenne ami külső hálózatban is megtudja ezt oldani de ha nem , akkor nem nagy baj.)[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
válasz Illusion1010 #44738 üzenetére
Ez az invisible jónak néz ki ! Meglesem
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok , valaki nem tud egy olyan alkalmazást mellyel a képernyőt úgy zárja le hogy látom a videót ( youtube ) de nem feketedik be és ha esetleg hozzá érek nem áll le nem mozdúl .. stb ( olyan mint ami az alap videó playerekben van ) ....
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok
Valaki tud olyan appot -emulatort- amivel a .jar formátumú játékokat eltudom indítani ?
Hálás lennék érte nagyon !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok
Valaki tud olyan appot -emulatort- amivel a .jar formátumú játékokat eltudom indítani ?
Hálás lennék érte nagyon !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Valaki tud olyan térkép progit mely ingyenes(nem megy fel a netre de maga a progam lehet fizus) és útvonalat lehet benne úgy megjelölni hogy érintési pontokat de úgy hogy a térképen én oda kattolok !?
[moderálva][ Módosította: radi8tor ]
-
Roxkex
senior tag
LBE Privacy Guard a nevű progit felraktam csak mindig rebootol tölle a telefon(SGSA 4.1.2 szerb rom + root + kernel csere cocore 4.2) ! Tudom a Permission Manager -> Positioning le tudom tiltani , de nem tudok oda eljutni mert rebootol :'( Már kicsit kezdem unni (CWM-el vissza tudok állni de nekem KELL ez a progi)
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
válasz pepe091 #19991 üzenetére
Tegnap pepe091 ezt a progit javasolta -> LBE Privacy Guard <- arra hogy ha le akarunk tiltani pár dolgot a netről (akár mindent kivéve a böngészőt) akkor ez esetben már tudok 0.faceezni (t-mobile természetesen) úgy hogy nem eszik pénzt ? És hogyan lehet vele úgy letiltani hogy csak a mobilnetről tiltsa le (ha lehet ilyet!)?
Fontos lenne elvtársak
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok
Egy olyan programot keresek mellyel minden cuccot letilthatok a mobilnetről (vagy egyátalán a netről) kivéve 1-et a böngészőt !?
-
Roxkex
senior tag
Szép napot az uraknak és a hölgyeknek egyaránt ...
Imént ismerkedtem megy egy magyar alkalmazás fejlesztő ember (Barta Tamás) E-Robot nevű applikációjával és olvastam is róla egy-két szép dolgot ezért én is letöltöttem. Ezzel felmerült bennem pár kérdést mert a következő pár sorban fel is tennék néktek és a válaszokat egy nagy köszönömmel hálálnám meg
A progiban (E-Robot) hogyan lehet beállítani olyat hogy x időben (mondjuk 15:15-kor) elinduljon a Wi-Fi ? Vagy valami más mókaság ? Hiszen egy tesztben olvastam hogy lehet olyat vele csinálniRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Valaki nem tud egy fasza multiplayer játékot amit lehet bluetoothon keresztűl nyomni és nem kell hozzá net csak akkor amikor telepíted !?
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Segítségeteket szeretném kérni abban hogy az iGO nevű programot hogy tudom OFFLINE használni Samsung Galaxy S Advance-n ?
Illetve honnan tudok térképeket letölteni / vagy készíteni én magam hozzá !?Elörre is köszönök mindent !
-
Roxkex
senior tag
Szerintetek van értelme a nod32-t használni ha az ember csak wifiről használja netet meg amikor küldenek neki valamit !?
És mennyiben merül gyorsabban a teló !? (SGSA Ginger)Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Szasztok!
Mennyire biztonságos a TeamViewer nevü progi mivel a gépünket tudjuk kezelni androidról bárhonnan? Illetve hogyan oldhatóm meg az hogy a vidik a telón ne laggoljanak és csak egy eszközről vagy csak egy meghatározott IP cimről lehessen elérni a gépet .. ?
A splashtop nevű appal lehet távoli elérést csinálni ? És hogy ?Samsung Galaxy S Advance alapbT-Mobile-s rom JB
Fontos lenne előrre is köszi mindenkinek!
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok
Most ruháztam be egy Samsung Galaxy S Advance-re ezért lenne egy pár kérdésem az alkalmazásokkal kapcsolatban.
Elsőnek hogy a Dungeon Hunter I-III ig milyen Android rendszeren fut el ? Illetve ha nekem is ezt írja ki(mint a haveromnak) hogy not compatible with this game , akkor mit tudok tenni?
Milyen fájl kezelőt ajánlotok illetve hogyan tudom majd ÁLTALAM kiválasztott rendszerre frissíteni az Androidot ?Elörre is mindent köszönök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest