Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
Sziasztok.
Friendcastert használ valaki esetleg?
A tegnapi frissítéssel egyszerűen nem lehet az értesítéseket elnémítani, pedig az van hangnak kiválasztva, hogy néma.Köszönöm előre is a visszajelzéseket.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Sacaaaaa
csendes tag
sziasztok
nem tudtok olyan cache takarító alkalmazást, ami előre beállított alkalmazások cache tárát üríti ki? néztem a 1tap cleanert, de abba nem találtam ilyen funkciót.
illetve egy másik program is jól jönne, mégpedig olyan, ami külön tudja számolni a kimenő hívásokat bizonyos számokra lebontva (pl csoportokra bontva) ez azért jönne jól, mivel vannak akikkel ingyen beszélek, és jó volna tudni, hogy hogyan állok a lebeszélhető kerettel.köszi előre is (kérném, hogy a hozzászólásokkal való spórolás érdekében csak az reagáljon, aki tud ilyesmit, vagy van tippje, köszönöm)
-
MurdR
veterán
válasz roberto211 #17690 üzenetére
Emergency vagy mi a neve, de mindjárt megnézem.
Szerk.: ICE - Emergency. Playen megtalálod. Kontaktot tudsz beállítani. De van olyan is, ami gps koordinátákat is küld ha segítség kellene. Kicsit kutatgass.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni tőletek ,hogy tudtok olyan alkalmazást ajánlani ami ilyen "sos" tipusú androidra és ingyenes? Tehát olyanra gondoltam,hogy bevan állítva pár telószám és ha valami van akkor megnyomom és küldi az adott címzetnek a sos szöveget sms ben és a helyzetet?
Üdv: Robi
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
cekkk
veterán
1. Töltsd fel a telefont, hogy a led zölden világítson
2. Vedd le töltőről, és csinálj egy reboot-ot.
3. Kapcsold ki. / Quick boot, Power off /
4. Tedd vissza töltőre, és várd meg amíg megint zöld lesz a led.
5. Recovery, wipe battery stats !!
6. Addig használd a telefont töltés nélkül, amíg magától ki nem kapcsol.
7. Töltsd fel a telefont, USB porton keresztül, bekapcsolt kijelző mellett !!
/ Beállítások, Alkalmazások, Fejlesztés, Maradjon ébren :pipa! /
A 4.2.2es androidnál hol tudom beállítani, hogy a kijelző maradjon ébren? -
Sanyi.mTs
addikt
google navigáció-nak van éjszakai módja
google maps hibát hol lehet jelenteni?
-
persil
nagyúr
Sokat írtatok erről az exdialer-ről. Szép is, jó is, minden tetszik benne, viszont szerintem béna, hogy "két külön app" a tárcsázó és a kontaktlista. Amikor az egyiket megnyitom, ugyan át lehet lépni a másikra egy érintéssel, de akkor is egy új appot indít el(ráadásul látszik is a váltás, ami csúnya) és vissza gombra pedig az előzőre ugrik vissza, nem bezárja az egész tárcsázót.
Szóval, ahova ki szeretnék lyukadni.. Nekem a gyári megoldás is tökéletesen megfelelne(ot995 - ics) HA nem lenne ott az az értelmi fogyatékos "frequently called" lista. Na most először is 5 perc alatt 3 kilométeresre tudja magát hízni, ez már alapból zavaró, de a leggázabb, hogy rohadtul nem frequently called számok vannak benne, hanem minden, amit egyetlen egyszer az életben felhívtam... broáf. Ha lenne mondjuk - állíthatóan - 3-5 szám, ami valóban gyakran hívott és csak az lenne ott...
Na mindegy, kérdésem, hogy nem-e lehet egyszerűen letiltani ezt az egész bénaságot? Esküszöm az egész android legértelmetlenebb feature-je.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
bogil99
aktív tag
válasz evitiguF #17676 üzenetére
Én az "All that recorder" -t használom, ennek a lejátszója is nagyon klassz, lehet benne előre-hátra léptetni lejátszáskor, a felvétel minősége is nagyon jó, persze ez készülékfüggő is.
Ja, bocsi, te telefon hívás felvételt szeretnél? Arra ezt használom.
[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Bozek
nagyúr
válasz eastsider #17666 üzenetére
Ingyenes, ha nem a Premium kell neki.
"Looking for the Premium version of ClockworkMod Tether? It is a $4.99 in app purchase, no additional download necessary!"
Ez a programon belüli megvásárlásról szól és ugyanúgy működik, mint az alap vásárlás elvileg. Magát a fizetési felületet a Play-en belül nyitja meg és ott lehet kifizetni a már előre beállított adataiddal.
(#17679) attiati: Pedig ott van az. A program saját menüben a Buy Tether. Lehet fizetni az előbb említett Play-es módszerrel, de akár PayPal-al is.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Tudtok mondani egy olyan appot, ami normális minőségben veszi fel a beszélgetéseket? Mert amiket néztem marketről, azoknak szinte érthetetlen a felvételük.
-
evitiguF
senior tag
Voice Recorderből melyik az ajánlott? Az ingyenes (reklámos) Smart Voice Recorder, vagy Easy Voice Recorder (Pro), esetleg Hi-Q MP3 Voice Recorder, vagy van ezeknél is jobb?
-
volvoguy
addikt
Hali. Olyan App érdekelne, ami nem engedi kikapcsolni a kijelzőt.. Ha bármilyen programot futtató, vagy bármilyen aktivitás zajlik a kijelzőn. Pl. nagyon zavar ha le kell tennem vmi ért böngészés közben.. és mire kézbe vennem már kikapcsol a kijelző..
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
ra^ven
senior tag
-
v.attis
őstag
Meg tudna valaki dobni egy magyar nyelvű 16, vagy 17-es Chrome böngészővel?
-
eastsider
nagyúr
válasz attiati #17665 üzenetére
ingyenes, és miután beléptél a playre a google accoddal (amivel a telefonra is bejelentkeztél), rányomsz a telepítésre, OK, és landol a telefonodon
de:
ClockworkMod Tether is a USB tether solution for Mac, Windows, and Linux that allows you to use your phone's data connection to get internet access on your desktop or laptop.
Need a direct link to the Tether Android installation (APK) file?[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
egy amatőr kérdés:
hogy tudom megvásárolni ezt az alkalmazást és mivel lehet fizetni?
-
punky10
addikt
Csuszkás hivás-, illetve SMS-inditás van a Rocketdialban is. Mindent tud, amit az Ex nyujt, sőt többet is(pl azt is be lehet állítani, hogy mit csináljon a hivás befejezése után) viszont az Ex gördülékenyebb. Én anno megvettem a Rocketdialt, mégis az exDialert használom. Szerintem is a legjobb tárcsázo/telefonkönyv alkalmazás.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
frisco
aktív tag
Szia, a linkek jók csak az oldal karbantartás miatt nem üzemel, leellenőriztem a hsz-em előtt akkor még minden rendben volt, gondolom nem soká minden klappol majd.
Jobbra-balra opció nincs (legalábbis én nem leltem rá) ellenben két másik opció létezik:
- hosszan rábökve a névre előugrik egy gyorsmenü és ott van azon opció, hogy SMS küldése,
- a beállításoknál tudsz kitenni (megjelenítendő elemek) egy kis SMS ikont a telefon ikon mellé és ezzel indíthatsz SMS küldést. Igazából bármilyen extra opciót ki tudsz tenni. (SMS, e-mail, képek, fiók, csoportok, stb..
Hogy melyik a jobb ki-ki maga döntse el,a jobbra-balra megoldás talán egyszerűbb.
Widget: lehet különböző módon szortírozni, hogy miképp jelenítse meg a widget a neveket, én ezeket látom jelen pillanatban is: Vezetéknév(alternatív, fonetikus) becenév, létrehozás, stb...8-féle szempont alapján)
Kipróbáltam, működik.[ Szerkesztve ]
-
bucsupeti
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan app amivel megoldható az hogyha hívás érkezik akkor ne dobja előtérbe a hívásfogadást, hanem valahogy másképp legyen ez lekezelhető. Mondjuk a státuszsort lehúzva fogadhatom a hívást.
Baromi idegesítő ha valamit csinálok, jön a hívás és kapásból előtérbe teszi.
Oké értem hogy ez egy telefon, de igazából nem az, hanem egy számítógép amivel telefonálni is lehet....
Ismertek ilyen szoftvert?"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
goom
senior tag
válasz frisco #17652 üzenetére
Szia, én is exDialer-t használok, de teszteltem anno a DW Contacts-ot is. Tetszett, de azért a másikat választottam, mert tényleg jobban bejött a felülete - igaz, nem mélyedtem nagyon el a saját kreációkba, ez tény.
Nekem még nagyon szimpatikus az exDialer-ben, ahogy jobbra- vagy balra húzással hívok vagy SMS-t küldök. Ezt én nem találtam a másikban (van?).
Az asztali widget-nek is megörültem, de nem tudtam a saját megszokott sorrendemben kirakni a kedvenc számokat, így arról is lemondtam. Igaz, ezt nem az exDialer-el oldom meg, hanem a Contact Widget app segítségével (bár erre is igaz, amit a DW-ről írtál: a Play-beli képek alapján elsőre nem túl vonzó).Megnéztem a hivatkozott hozzászólásodat, de egyik link sem működik.
-
dokee78
félisten
HM?
Meg akarom lesni az új Gmail appot,hogy ne kelljen alternatív Mail klienst használnom,erre ez fogad.
Mit tegyek,mert eltávolítani nem szabad gondolom. -
dokee78
félisten
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Szerintetek kinek kéne írnom, ha szabadidőmben szívesen írnék teszteket androidos progikról? vagy csak simán logout, és úgy legyen bejelölve, hogy címlapra vagy mi?
Szerintem igényes kis cikkeket tudnék összedobni
[ Szerkesztve ]
-
frisco
aktív tag
válasz bigrock #17649 üzenetére
A kettőt nem lehet összehasonlítani, az Általad preferált egy készen kapott felület, némi testreszabhatósággal és témákkal lehet egyedire szabni.
Tetszetős, igényes, ezt el kell ismerni.
A DW Contacts ettől sokkal professzinálisabb, kismillió modulja van, gyakorlatilag szőröstül-bőröstül testre tudod szabni, olyan felületet alakitasz ki magadnak amilyet csak akarsz.
Szín, háttér, vonalak színe, tárcsázó magassága, és még sok egyéb szempont alapján.
A moduljairól nem is beszélve, hívásblokkoló, üzenetek, események, mail, stb...
Én fordítgatom mostanában de megvallom feladja a leckét annyi menüpont van rajta.
ITT többet is írtam róla, screenshot-okkal, talán ez beszédesebb.
De ha ez nem lenne akkor én is az ExDialert használnám, előtte ez volt fent.[ Szerkesztve ]
-
VeryByte
őstag
Ezzel kapcsolatban, ha egy személy több névjegyalbumban is szerepel (skype, touchdown, google), akkora híváslistában hogyan tudom meghatározni, hogy melyikből vegye a nevet?
(Contacts-nál ok, de a híváslistában elég érdekesen csinálja.)"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Roxkex
senior tag
Szép napot az uraknak és a hölgyeknek egyaránt ...
Imént ismerkedtem megy egy magyar alkalmazás fejlesztő ember (Barta Tamás) E-Robot nevű applikációjával és olvastam is róla egy-két szép dolgot ezért én is letöltöttem. Ezzel felmerült bennem pár kérdést mert a következő pár sorban fel is tennék néktek és a válaszokat egy nagy köszönömmel hálálnám meg
A progiban (E-Robot) hogyan lehet beállítani olyat hogy x időben (mondjuk 15:15-kor) elinduljon a Wi-Fi ? Vagy valami más mókaság ? Hiszen egy tesztben olvastam hogy lehet olyat vele csinálniRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
baandii
senior tag
üdv!
lenne vki olyan rendes és segítene...le szeretném tölteni a Atrium for Facebook-ot de vmiért nem engedi a telefonom azt írja hogy kevés a szabad hely pedig több mint 1 Gb van és ráadásul volt is már fent az app... szóval vki nem mentené le nekem az .apk-t?? hálás lennék érte...vagy esetleg ha vki tudja mi lehet a gond...beragadt vmi fajl a korábbi törlésnél?
-
MurdR
veterán
Ajánlanátok egy normális dialer programot? ki vagyok a mostanitól.. (OT995-ICS)
-
-
aero.
veterán
válasz sharkybacsi #17631 üzenetére
Láttam, de elég nagy volt a forgalom így nem köszöntem meg, most megteszem.
De túl sokat tud, felesleges dolgokat nem tárolok a telefonon mostanság, csak inkább céleszközöket, mindent kihasználva. Mellesleg a kinézete is esetlen. Maradok a kapcsolgatásnál. -
sharkybacsi
tag
Már írtam korábban:
Permission Manager
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmail.permissionmanagerEz talán jó lehet.
Igaz nem egy helyen van egy adott engedélytípus, hanem alkalmazásonként, de végigfutva a telepített alkalmazásokon elérhető vele az amit akarsz. -
wardemi
senior tag
válasz ra^ven #17620 üzenetére
Igen, a Cerberusz ezek mellet még sok funkcióval rendelkezik. Pl képet csinálj első vagy hátsó kamerával és elküldi mail-be neked stb. Én ezt használom nem bántam meg egyszer megvettem azóta meg ott csücsül és elvan magában. De remélhetőleg sose kell majd használnom (vagy ha kell tudom és nem gyalulják le a rendszert egyből) XD.
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
törölt tag
Tud valaki olyan alkalmazást a facebook alkalmazás helyett, ami ugyanúgy értesít az értesítési sávban ha jött valamilyen üzenet, vagy bejegyzés? Csak ne foglaljon annyit a memóriából :S Mert az alap face alkalmazás 30MB-ot zabál és sztem az sok (főleg 4.1-es androidnál)
Előre is köszi!
-
M1k133
tag
Sziasztok!
Ebben a kérdésben tudna valaki segíteni, nem hiszem , hogy ne lehetne megoldani...
Köszönöm előre is !
--== M1k133® ==--
-
ra^ven
senior tag
Halihó!
Ma ismét téma volt rádióban az okostelefon vagy annak tulajának helymeghatározása.
Próbáltam visszaolvasni, és kérdezném még mindig a Cerberus e a ajánlott erre a célra?A lényeg, hogy asztali gépről is meg lehessen mondani merre jár a telefon.
Köszi.ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
evitiguF
senior tag
Kakao Talk nálam automatice behozta a telefonszámomat, sőt, a kapott smsből is automatikusan kiolvasta a verify kódot, nekem csak rá kellett böknöm, hogy tovább, és már készen is volt. (Defy - euroskank cm7)
csak sajnos nekem sincs senki, aki ezt használná, így nincs kivel kipróbálni -
Strex
csendes tag
válasz dime27 #17613 üzenetére
Hát ezeket tudom esetleg ajánlani : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.raongames.bouneball&feature=apps_topselling_free , https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fingersoft.benjibananas&feature=apps_topselling_free , https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidgame.game.zuma&feature=apps_topselling_free de szerintem akár ezzel is el tudnak játszani : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outfit7.talkingtom2free&feature=apps_topselling_free , https://play.google.com/store/apps/details?id=me.pou.app&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsIm1lLnBvdS5hcHAiXQ..
Remélem segítettem
-
atike
nagyúr
Nekem Samsung Galaxy W-n, Sony Xperia Tipo-n, Sony Neo V-n, LG Optimus 2X-en (mind gyári rom) simán megjön "kilépés" után is... Bár előző év végi ez az információ, mert ott unta meg mindenki, és decemberben le is lett szedve mindenkiéről... Akkor lehet azóta ezt már javították...
-
dime27
őstag
Sziasztok
Tudtok ajánlani Androidra ilyen gyerekfejlesztő játékokat 3-5 éves korig Angry Birds-ön kívül ami van esetleg?!Lehet autós vagy bármi más is kerilányomnak is vmi nevetséges amin sokat lehet nevetni meg készségfejlesztő is egyben! Előre is köszönöm!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
őstag
válasz szlovibuki #17571 üzenetére
AdAway (már nincs Play-en): reklámok eltüntetésére
Android Firewall: mobilnet-ről programok letiltása
ES File Explorer: pl. csengő bemásolása a system-be, így nem felejti el usb csatlakozás után
FolderSync: dropbox, box.com... felhőszolgáltatókkal szinkronizál
Keyboard Backlight Controller: az alsó 3 gomb világítást kikapcsolja, sötétben olvasva nagyon zavartak
Link2SD: Programokat sd kártyára átpakol
MyBackup pro és Titanium Backup: rendszer és beállítás mentés
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
válasz petipetya #17565 üzenetére
& dokee78 & quailstorm - Köszönöm, akkor jól sejtettem!
Ha a Cyanot felteszem és nem tetszik, akkor vissza lehet állítani ezt, ami most rajta van?
A ZTE vagy a Telenor nem változtatott rajta dolgokat, amiket csak ők tudnak visszarakni?Nagyon láma vagyok még a témába, 3 napja van meg az eszköz...
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Melack
veterán
válasz Richee11 #17603 üzenetére
Én azért megkérdezném az ismerősöket, hogy ők mit használnak. Nekem van Viber is, Whatsapp is, mert az ismerősök fele-fele arányban vannak fenn rajtuk.
Viber jó, időnként lassan indul el, de üzeneteket gyorsan küld.
Whatsapp: szerintem jobb, mint a Viber, de még nem gyagyáztam eléggé.
Kakao: egyik ismerősöm sem használja
GTalk: ezen azért vannak fenn ismerősök, de ritkán használom mostmár.
Ennyi részemről.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
egy ingyenes üzenetküldő alkalmazás szeretnék letölteni, a viber, kakaotalk és a line között vacillálok!
esetleg valaki tudna segíteni, hogy melyik a legjobb, ami mondjuk kevésbé fagy, és viszonylag gyorsan küldi az üzeneteket vagy kevés memóriát emészt fel? -
stefi68
addikt
Olyan alkalmazást tudtok-e amelyben gáz, villany, víz fogyasztást lehet rögzíteni, esetleg statisztikázni. Költség nem is annyira lényeg, de nem baj, ha tudja.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest