Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ket telefonon be lehetek jelentkezve egyszerre a google-el? Mindketton hasznalhatom a playt, es amiket vettem?
-
persil
nagyúr
Tudsz mondani egy olyan élethelyzetet, amikor kifejezetten jobb ez a Catch notes, mint egy bármilyen random jegyzet app?
Nem cinizmus, komolyan érdekel.
Szrk.: hogy teljesen érthető legyek: Nagyon szép, de "feleslegesen" komplikáltnak tűnik ahhoz, hogy felírjak két marhaságot, ami épp eszembe jut. Kíváncsi vagyok, hogy - például neked - mi az, ami a normál mindennapos használat közben szükségessé tette.
-
Tompie
őstag
..hát amikor a szabad RAM lecsökken 80-90-re akkor igen be tud lassulni ez is. Azért keresnék valami "RAM tisztító" progit ami facebook, gmail stb nem nyúlt, hogy megkapjam az értesítéseket. Használtam FMR Memory Cleanert, akkor mintha nem jöttek volna meg (időben) a gmailes email értesítők, azóta nincs fent semmi ilyen cleaner
-
fatal`
titán
válasz
Tompie #17177 üzenetére
Operánál a Mini csak megjelenítőmotor, a renderelést és az oldalak betöltését az Opera szerverei végzik, tömörített adatot kap a helyi eszköz. A Mobile teljesértékű böngésző, saját motorral, itt is bekapcsolható a Turbo mód, de nem annyira hatékony mint a Mini.
A többinél általában megnyírbált böngésző a Mini változat, kevesebb funkcióval.
-
dokee78
félisten
Más tapasztalat olyat Foursquarenél,hogy becsekkol és visszalép.
Fekete kép fogad és csak később jön vissza. -
katalin888
aktív tag
Google Keep-rol jut eszembe, hogy a Google Taskokat miert nem lehet szinkronizalni csak a Google hasznalataval???
-
atike
nagyúr
Ez érdekes lehet... Pont agyaltam én is az Evernote-on...
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Tudom nem ez a topic...és engem is frusztrál hogy ide kell írjam...mivel sajnos nem jó telefont vásároltam, és ezért a telefon topicja halott.
Következő lenne a gondom:
Custom romra váltottam a galaxy y-nommal, és nem vagyok teljesen megelégedve.
Tudnátok nekem valami módszer mondani, amivel vissza tudnám varázsolni rá a gyárit ?Válaszokat előre is köszönöm!
És elnézést kérek hogy ide írtam...de már megpróbáltam a telefon topicjában
-
Tompie
őstag
Mitől van, hogy a Dolphin böngésző néha nem érzékeli ha egy linkre rányomok? Újraindítom a böngészőt és az esetek többségében már érzékeli ugyan azt a linket.
-
Integra
titán
evernote-ot használja valaki?
-
stefi68
addikt
Ezzel a Google Keep-el nem lehet sima hangjegyzetet készíteni? A mikrofon gombra előjön a hangrögzítés, de Google szerver kapcsolatot hiányol. Net kell neki, gondolom.... Vagy ez hangfelismerés lenne?
Marad a Catch egyelőre....
-
S e t h
nagyúr
Bill.-ként a swype-ot használom, de pl. ha itt akarok a fórumon írni, akkor a hozzászólás befejezése után nem látható az ok gomb, csak ha elforgatom a kijelzőt, és ezt minden egyes hozzászólás után el kell játszanom.Próbáltam már a screent is taperolni, hátha kisebbre ugrik a szövegdoboz és tudom okézni a hozzászólást, de nem.Van erre vmi praktika?
-
Vegha
senior tag
Sziasztok,
olyan fényképező és/vagy kamera alkalmazást keresek, ami hardveres gombbal (hangerők vagy power) exponál/felvételt indít. Nyilván önmagában egyik alkalmazás sem működik így, de valahol olvastam, hogy az egyik alkalmazásban van erre beállítás. Azt már csak remélni tudom, hogy ugyanezen alkalmazásban a hangok is kikapcsolhatók.
-
csabám
addikt
SMS Backup & Restore programmal kapcsolatosan olyan problémám van, hogy nem tudja visszaállítani a 2000+ üzeneteket teljes mértékben.
Tapasztalt más is ilyen problémát esetleg? -
Alg
veterán
Sziasztok!
Kicsit megbolondult a telefonom, segítséget szeretnék.
Adott HTC Desire HD, gyári rommal (2.3)Hibajelenség: Böngésző egyszerűen nem működik, sem a beépített, sem az opera mobile nem tud kapcsolódni.
Ellenben az alkalmazásaim működnek (időkép, naptár, FB messenger, play store, gmail mind szinkronizál, utóbbi a képeket nem hajlandó letölteni.)Avast mobile van még fent, egyébként semmi különleges.
Mi lehet a gond?Köszi!
-
petipetya
nagyúr
válasz
royalka #17152 üzenetére
Erre gondolsz? telefonguru cikk
Még sehol sem láttam a linket, de ha lesz akkor úgyis beteszi majd valaki ide.
-
royalka
őstag
Valaki feltenné a legújabb google play-t? Nem tudom frissíteni, vagy csak ICS és JB re van?
-
_stick_
őstag
Üdv!
Pár napja kaptam a gmail kétlépcsős azonosításhoz egy kódot, nem értettem miért jött, mert az otthoni gépemen már volt kód, máshonnan meg nem akartam bejelentkezni. Nagyon gyanús volt a dolog, mert az ékezetes betűk helyén négyzetek voltak és az sms az elolvasása után eltűnt és csak a hívásnaplóban maradt meg. Ezután ma reggel egy üzenet fogadott, FB belépési kóddal és egy címmel. Természetesen nem nyitottam meg. -
LonGleY
veterán
válasz
vadászcsiga #17124 üzenetére
Csak egyszer próbálj összerakni a Trello segítségével egy webshop motort mások közreműködésével, és mindjárt rájössz, hogy mi értelme. Ott kell az, hogy a card-okon belül többféle elemet lehet megadni, és lehet szavazni, kommentelni, hogy a card-jaid szortírozhatod, és hogy több boardot is tudsz kezelni, ami a card-ok gyüjtőhelye. De még ennél is feljebb tudsz menni a hierarchiában, ha organization-ök alá sorolod be a boardjaid. Ehhez mérten meg full letisztult az egész, annyira, hogy egyéni használatra is jobb, mint bárnelyik eddig kipróbált jegyzetelő. Szóval.. o_O
És petipetya: szerintem nincs benne magyar nyelv, de minek is kéne pár felirathoz? Alapvetően egy fejlesztői eszköz, amely körben arányosan kevesebb a retard, mint az átlag Play-bolygatók közt.
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Facebook frissíteni akarja magát. Nem igazán használom, de idegesít, hogy nem tudom miért csinálja azt, hogy a frissítést letölti, de a telepítésnél azt mondja, hogy kevés neki a tároló hely. Sony Ray a teló, 4.0.4, de asszony miniProával dettó. Mindkettőn 70MB feletti üres hely van. ??
-
bach66
tag
Sziasztok!
Miilyen "takarító" app-ot tudtok ajánlani, amely megkeresi és letörli a már eltávolított app-ok után maradt "szemetet"? (Gondolok itt pl. az SD kártyán lévő már fölösleges mappákra, fájlokra.)
Köszönöm előre is!
-
Kakumix
senior tag
válasz
nelsonmanian #17127 üzenetére
Én az Android Money Manager Ex-et szeretném majd használni, mert van PC-s programja is, de még nem sikerült rászánnom magam.
-
bok92
addikt
Megjelent a gugli jegyzet appja: Google Keep
-
air
nagyúr
válasz
Nincs olyan, hogy legjobb. Én a Cashdroid-ot használom, ajánlom.
(#17131) Allien
Használhatod ugyanazt a fiókot, így elég mindent csak 1x kifizetni.
-
Allien
veterán
Van egy telóm, és van egy tabletem. Nem szeretnék minden alkalmazást duplán megfizetni. Ugyan azt az e-mail címet használhatom mind kettőn, a play áruház, és a samsung apps oldalon, és így a már megvásárolt programokat mind két eszközön használni? Vagy, ez ütközik a "szabályokba", és mindent duplán kellene megvegyek?
-
Hali,
Akkor mi van ha nincs olyan opció, h move to sd - az app managerbe? Sok android-os cuccli megfordult már a kezeim közt de kevésbe volt ez az opció elérhető... Ilyenkor van mód az áthelyezésre?
Köszi -
Tyer
őstag
válasz
Én a Money Lover Plus-ra esküszem, bármi mást probáltam gyengébbnek éreztem.
-
nelsonmanian
senior tag
Melyik a legjobb bevéltel/kiadás(amolyan pénztárcafigyelő) nyilvántartó app?
-
Bozek
nagyúr
-
[link] Ezt találtam róla, az Online - Turistautak - Hungary - Classic / Relief - beállítás gomb - Információnál írja az 5.000-es határt. Valahol mintha olvastam volna róla, hogy ha a dátumot átállítod akkor újra engedi a letöltést. Pro és Free közötti különbség.
Próbáld ki a GC + Openmaps párost, naponta frissül a térkép, és nem kell több 100 mbyte szabad hely és napokig töltögetni, nálam a Tasker naponta 38 mp. alatt letölti és kicsomagolja.
-
Bozek
nagyúr
Bár nem magyar, de én a Runtastic Pedometer PRO-t mondanám. Amúgy ha arra keresel a Play-en, hogy Pedometer, akkor válogathatsz kedvedre.
-
LonGleY
veterán
A Runtastic "nevesebb", de az ingyenes valószínűleg
reklámosabb is. Alternatíva viszont akad bőven. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egyszerű könnyen kezelhető lehetőleg magyarul is tudó lépés számlálót?
Olyan lenne jó amit "háttérbe" is lehet rakni és közben tudom használni internetre,telefonálásra a telót.
Köszi -
LonGleY
veterán
Trello - anyám, hogy eddig a Catch Notes-ban szenvedtem! Trello a kollaboráció atyja, a közös projectek menedzselésére (vagy csak szimpla jegyzetelésre)! Sokat fejlődött a weboldal is, most már az igencsak használható kategóriába esik. Programozóknak, és mindenféle todo-listát vezetőknek kötelező.
-
-
iguana
őstag
Parancsolj:Taviranyito.apk
-
válasz
szoke12 #17102 üzenetére
GC/GG segédeszköz + Openmaps.eu Hungary térkép. Geoláda koordinátákat is le tudod tölteni a programmal. A térkép fájlt letöltés után ki kell csomagolni.
17106 Bozek: Igen, benne vannak a turistautak.
-
ERPY
őstag
Valaki feltöltené valahova a távirányító nevű t-home alkalmazást, mert nem kompatibilist ír a készülékemre, de kellene maga az app. Köszönöm.
-
Nus
tag
Köszi mindenkinek az infot a bankkártyával kapcsolatba
-
szoke12
őstag
Helló!
Olyan GPS-es offline (!) progi érdekelne, ami Magyarországon ismeri a hegyi túrista-útvonalakat is!
Van ilyen? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Rapoo V500 Alloy magyar mechanikus billentyűzet
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest