Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
+1
-
dokee78
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem tudom,hogyan kell beállítani,mert nem használom a tabletest.
-
nelsonmanian
senior tag
Olyan appot keresek, ami átvált WCDMA-ra GSM-ről, mikor bekapcsolom a mobilnetet és vissza.
-
dokee78
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezeknél lehet beállítani.
SwiftKey Tablet Free és SwiftKey Tablet Keyboard

-
vadászcsiga
félisten
dokee78
Azt a pár hsz-el feljebbi swiftkeyes, középen a numpaddal állapotot hogy lehet beáallítani? Nem találom, vagy az csak 7"-nél nagyobb kijelzőre érvényes?
-
Bozek
nagyúr
Van az Abby Lingvo, abban 10 dollárért meg lehet venni egy 30 ezer szót tartalmazó magyar-orosz szótárat.
(#16271) Regirck: De ahhoz NET kell folyamatosan.
(#16276) fdisk: És miben jobb, mint a Runtastic vagy az Edmondo? Mind a kettőt megvettem anno akciósan.

(#16277) Tompie: Ha megy a WiFi, akkor nem használja a mobilnetet, szóval a WiFi ki- és bekapcsolása elég erre.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
SD kártyára kényszerítő legjobb progi érdekelne? Köszi
-
tonyqa23
senior tag
válasz
siofok
üzenetére
Ezt hogy tudom leellenőrizni? Vagy ezt csak saját billentyűzettel csinálja meg? Mikor írok, akkor plAz alsó részen a reklámra nincs valami pro verzió esetleg? Bosszató,h ott nekem vodafont reklámoz...
Jóó...hülye vagyok...

Meg se néztem eddig... most kipróbáltam, és Handcentben nálam úgy működik, h rendesen írok ékezettel, mégis csak 1 karaktert von le a 160-ból még egy "á" betűnél is, viszont rendes "á" betűt ír, nem fordított ékezetest. A gyári üzenetküldőben kapásból vagy 100 karaktert leszed...
-
Foose
addikt
(#16269) vadászcsiga (#16275) MaTMaN
Én csak azért nem ajánlottam a tweetdeck-et,mert azt olvastam meg fog szűnni. Itt a cikk erről...
-
tomlac14
tag
-
Tompie
őstag
Van olyan app vagy widget ami wifi-ről átkapcsol mobil adatra és ugyan ezt tudja vissza. Köszi
-
fdisk
őstag
A SportsTracker PRO-hoz most elég baráti áron lehet hozzájutni.
-
whiskeys
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
köszi
-
whiskeys
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
kezeli a facebookot is?
-
Regirck
senior tag
-
Jámbor
tag
Azt hogy lehetne megcsinálni Opera Mobile böngészőn, hogy amikor megnyitom könyvjelzőből a Twitter, vagy Prohardver login site-ot, akkor a felhasználónevemet írja oda automatice (ahogy az asztali Firefox), csak a jelszót kelljen nekem bepötögnöm? Asztali böngésző gondolom sütikben tárolja ezeket. Androidon nincs ilyesmi?
-
DS39
nagyúr
válasz
St3ven
üzenetére
jól van elhiszem hogy a letöltés szám azt mutatja hogy sok embernek tetszik, bár én is benne vagyok abba a számba, és mégsem tetszik

szeretem hogy van egy háttérképem, ami látszik, alul pár ikon, van időjárás widgetem, stb, sok minden nem áthozható ebbe a wines launcherbe, fene se akarja elfoglalni az egész képernyőt velük. mondom olyan desktopos érzet kell, mint PC-n a Win7-ig. ezért sem teszek fel 8-ast. csak akadályoz a hatékony munkavégzésben, de ez már nagyon off.
mindenki olyan launchert használ, ami neki legjobban bejön.

-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Régebben írta valaki,h a Handcent SMS-ben be lehet állítani,h fordított ékezetet tegyen a magánhangzókra, mint pl a "á" betű, ami vagy 80 karaktert lefoglal önmagában is. Felraktam ezt a programot és nem találom benne ezt a beállítást. Mert swiftkey meg mindig kijavít rendes betűkre, de így meg sokszor már átlépek mms-be. A másik,h alul a reklámot hogy lehet eltüntetni, ha lehet egyáltalán. És még annyi,h egyszer valahol kérte,h melyik átjárót választom.De már ezt nem találom. -
St3ven
addikt
Meg arra, hogy a rendelkezésre álló képernyőfelület 100%-át kihasználjad, hasznos funkció szempontjából.
Igen, az átlag androidos launchert is telepakolhatnám ikonokkal és widgetekkel, egy talpalatnyi helyet sem hagyva, de hogy nézne már ki? Ízlésesnek semmiképpen nem mondanám, hát még ha háttérkép is lenne alatta.

Ez a launcher a csempés megoldás révén rendet tart a telóm képernyőjén, miközben nincs kihasználatlan felület a képernyőmön. Nekem, valamint - a letöltések számát és az értékeléseket nézve - sokaknak ez egy lényeges szempont, nem mindenkinek van szüksége 3D scrollozásra, amikor csak egy szaros emailt akar írni, vagy a böngészőbe akar belépni.

-
Švejk
őstag
Leszedték a Playről az utolsó ingyenes normális orosz-magyar szótárat. Már mindent néztem, az egyetlen egy 4000 Ft-os noname app, amiben inkább nem bíznék. Nekem tökre elég lenne akár ukrán, vagy belorusz szótár is, hisz a nyelv gyakorlatilag ugyanolyan.

A lényeg, hogy kéne nekem egy orosz-magyar szótár, tudnátok valamit szerezni? -
DS39
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
két napomba telt csak elrendezgetni az ikonokat, meg találni megfelelőt ilyen fehéreket, ami illik a designhoz, mert az androidos színessel gáz az a felület. amúgy mindig ki akartam lépni a felületről, ez a berögződésem volt, nem is tudom a WP-sek hogy bírják, engem nagyon untatott. arra poén ez, hogy IT-hez kevésbé értőket be lehet etetni hogy ez WP, de a használata inkább kín.
szóval nekem ez arra tökéletes volt hogy megtudtam, soha nem kell WP-s telefon, az Androidnál multimédia szempontból kevesebb lehetőség rejlik benne, és hogy állandóan ezeket a csempéket nézzem.... inkább nem.

-
whiskeys
őstag
olyan progit keresek ami kezeli a facebook és a twitter fiókomat is. pl. a scope beta nagyon jó. ehhez keresnék hasonlót. köszike a segitséget.
-
szuladam
aktív tag
nem tudja valaki, nincs véletlen alkoholity társasjáték androidra?

-
St3ven
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, nincs fekvő mód, de sokan "kérik" az értékelésekben, talán megcsinálják azt is.
Bár én jobban örülnék még több ikonnak és élő csempének.
-
St3ven
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Launcher 8 v1.2.7.2
-
Android6759
csendes tag
-
kaller1
veterán
Létezik olyan alkalmazás, ami a készülék mikrofonját használva folyamatosan küldi a hangot BT-on vagy wifin keresztül a gépre?
-
handrash
őstag
Ma akciós ez: better music próbálta már valaki?
-
Frozzy
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
egy ilyen 1200ft-os silverline pirosan világító optikai egérrel hoztam össze. hát igen ez az x7 ez egy X7 XL-747H gamer egér. van rajta több DPI szint meg lézeres az egér.. lehet ezért nem jött össze.. de mondom ezzel a silverline egérrel tökéletesen megy. majd veszek egy USB-HUB-ot és akkor mehet rá a bill+egér
csak a töltőt kéne valahogyan megoldani..

-
havri1
félisten
Helló!
Switftkey mobil és tab verzió között mi a különbség?
Nekem mobilos van megvéve, tabra rátettem, tökéletesen működik, de mindig felvisz playre, hogy 11xx ftért vegyem meg a tab verziót.
De igazából nem láttam különbséget..talán méret? -
bigrock
addikt
-
Martin107
tag
Sziasztok!
Olyan app van, hogy mondom a telefonnak, hogy "xy tárcsázd" és akkor lefut a folyamat?
Pl. autóvezetés közben jó lenne -
St3ven
addikt
válasz
St3ven
üzenetére
Nemrég frissült a
Launcher 8; akit érdekel a szokásos androidos felületen túl egy letisztult, igen jól testreszabható, erőforrás-takarékos felület, annak nyugodtan merem ajánlani.
Nekem sz@ros 256 MB RAM-on "smooth"-abb mint valaha!

-
darvinya
titán
válasz
quailstorm
üzenetére

Xperia P
OTG kábel+König USB hub 4port-os amin egy NoName Bill.+FujitsuSiemens egér van rákötve. -
vadászcsiga
félisten
bocs félre ment
-
Frozzy
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
kipróbáltam egy másik egeret. ez tökéletesen működik

-
Frozzy
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
a töltős dolgot köszi. amúgy igen. S3 (GT-i9300) UltimaROM. meg Siyah 1.8.9+ kernel. +jkay framework másik egeret vagy egyáltalán billentyűzetet még nem próbáltam. lehet most kipróbálgatok valamit

-
quailstorm
félisten
válasz
Frozzy
üzenetére
DPS Dream 7-es alapból kezelt mindent. Pendrive, egér, billentyű.
OTG-hez legjobb egy custom kernel, amiben vannak hozzá driverek. Továbbá milyen telefonról van szó?
S3-mon Siyah-val illene alapból működnie... S2-őn legalábbis gond nélkül megy.
Azt a töltős dolgot meg átnézném. OTG-nél a telefon ugyanott ad ki áramot, ahol máskor bevesz, és ez károsodáshoz vezethet ha nem jól csinálod. ZTE blade-nél kellett külső táp, S3-nál nem kell. -
Bozek
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nem, ezt nem viccből írtam. Azt hittem, legalább olyan zene alapján húzol le egy programot, amiről amúgy tudod, hogy létezik. Nekem ez eléggé úgy tűnik, hogy csak valami zeneszerkesztővel összerakott aláfestő zene. Azt pedig nem fogja még a legprofibb zenefelismerő se kitalálni, hogy ki csinálta.

(#16210) frozzyZTE: Telefonfüggő (illetve tablet). Az Xperia V több eszközt felismert nálam, mint az Xperia neo. Az előbbi még a Genius kormányt is kezelte. A gáz volt a fel, a fék a le, a kormány meg a jobbra-balra.

(#16211) nggabi: Nem tudom, nem próbáltam. De a leírás alapján csupán annyit írtak, hogy Newsky-al tesztelték. Attól még mehet mindenféle trükk nélkül más eszközzel is.
-
nggabi
félisten
-
Frozzy
őstag
vettem egy USB-OTG kábelt. És próbáltam rádugni A4TECH x7-es egeret és nem működött. még a led sem kapcsolt be az egeren. hogy tudnám megoldani, hogy működjön vele az egér? valami progi kéne hozzá? illetve Billentyűzetet ha rádugok azt fel fogja ismerni ?
esetleg Hubon keresztül ha rádugnék ilyen Egér+Bill+Töltőt valahogyan, működne ? -
hr2
őstag
válasz
gacsoi
üzenetére
Ezt lesd meg, igaz ez "kicsit" drága.

(#16203) dokee78
Valószínűleg nem sok a különbség a két progi között.
-
dokee78
félisten
Ezek szerint nem a Soundhoundban van a hiba.

Nekem is meg van vásárolva és sok számot felismer.
Utána kell olvasni milyen adatbázis szerint ismernek fel.Nem ismer fel olyanokat pl amiket pl kisebb bandák készítenek vagy,pl nem kaphatók zeneboltban vagy,hogy fejezzem ki magam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autós kamera eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo