-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tonnni1 #119496 üzenetére
Sem a Playen nem találok ilyen infót, sem a pro FAQ -jában.
Update: De, a Google a "barátunk". -
-
punky10
addikt
válasz
tonnni1 #105616 üzenetére
Nem nagyon van ilyen.Én is kerestem,de sajnos minden magyar lotto-alkalmazás csak addg működik,hogy számot generál/sorsolástmutat/szelvényt ad fel.Talán a Magyar lottó monitor nevű alkalmazás tudja nézni az előre megadott számsorozat eredményeit,de az általad emlitett alkalmazást nem pótolja,mert pl Kenó nincs a repertoárjában..
Ja,és állitólag a Szerencsejáték ZrT változtatott a weboldalán ugy,hogy kűlső alkalmazás nem tud adatot szerezni róla... -
-
Jakuu
őstag
válasz
tonnni1 #100257 üzenetére
Annak pedig mukodnie kell, ha a telefont latja is a TV.
https://www.youtube.com/watch?v=DDhhCA_W3F8
Valamit nem jol csinalsz. -
Jakuu
őstag
válasz
tonnni1 #100243 üzenetére
Marmint a youtube baron a chromecast button mukodik ?
En nem arra gondoltam, nezz korul a TV-d setting menujeben, nagy valoszinuseggel kell lennie egy Miracast menunek, ez TVktol fugg, LGnel a halozatban van ha jol emlekszem, Sonynal a Device Connectorban a Screen Mirroring almenuben. A Samsungnal szinten valahol a Network szekcioban, talan Wifi Direct nevvel, persze ez TV tipusoknal valtozhat.A G4- nel meg a Setting-Share and Connect-Miracast-Turn On.
Ha bekapcsoltad a funkciot, latnia kell a kompatibilis keszulekeket, tobbek kozott a kompatibilis TV-t is.
Ha pedig parositva vannak az eszkozok, onnantol kezdve a TV kepernyojen latnod kell a telefonod kepet. -
F_Peter
őstag
válasz
tonnni1 #100243 üzenetére
Szia!
Én is megszenvedtem ezzel. Van Direct wifi, widi, azonos szoftver androidra és a tv-re, minden fene, de még sem sikerült. Egy program volt amivel sok kínlódás után összejött az AllConnect - Play & Stream.
Nem mondom hogy egy mámor, de mivel nincs más, ez maradt. Próbáld ki, hátha neked is sikerül ezzel. -
-
air
nagyúr
válasz
tonnni1 #91801 üzenetére
Attól függ mik az igényeid.
A Koin állítólag sokat fejlődött. De ha egy kicsit összetettebb, többet tudó alkalmazást keresel, akkor első körben nézd meg az Expense IQ-t!
Esetleg a Monefy-t vagy kereshetsz a Play-en a budget manager vagy a money manager címszavakra. -
dlaj
őstag
válasz
tonnni1 #76255 üzenetére
Én ezt használom. Ha kiteszed a widgettet, akkor a legjobb. A widget jobb oldalára bökve az alkalmazás nyílik meg, ha a bal oldalára tapicskolsz, akkor a widget felületét tudod konfigurálni, élég alaposan.
Szerintem profi munka! -
7Sony7
addikt
válasz
tonnni1 #76255 üzenetére
Névnap - LEHO. Én ezt használom, egyszerű, de testreszabható.
-
törölt tag
-
twine
veterán
-
törölt tag
válasz
tonnni1 #55970 üzenetére
Sztem EZ. Idén még nem használtam, de tavaly ez futott a TV mellett miniPC -n és előbb tudtam a boxkiállásokról, mint ahogy a TV -n megjelent. Tavaly még csak szöveges komment volt (angol), idén már elvileg audio is. Azt kedveltem benne, hogy minden versenyző pillanatnyi helyzetét látom.
-
tomy86
addikt
válasz
tonnni1 #53579 üzenetére
Próbáld meg átállítani a felvétel forrását! Ez csak tipp, mert nálam az ACR soha nem működött. Az RMC Call Recordert használom, de újabban ez is csak olyan beállításokkal hajlandó felvenni, amivel a másik fél hangja halkabb, de még így is bőven használható.
-
tomy86
addikt
válasz
tonnni1 #17281 üzenetére
Tiff fájlokhoz: Fast Image Viewer
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
tonnni1 #15966 üzenetére
én 3G Watchdog-ot használtam, majd áttértem ennek pro verziójára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest