Hirdetés
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weri
senior tag
válasz Walter_White #531 üzenetére
Elvileg 3600 az van keszleten nalunk, de nem tudom.
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
weri
senior tag
Be kakkantok. Iponon a sima 3600 dragabb mint a 3600X De legalabb mar olcsobb lett a 3700x
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
weri
senior tag
válasz SECTORnooB #639 üzenetére
Nekem MSI-nel a 2600-at a beta bios egeszen jo fesszel latta el. 1.2xx volt versus az elozo bios ami 7B79v19 2019-03-08-ai az meg 1.47-et adott neki
[ Szerkesztve ]
-
weri
senior tag
válasz syler123 #654 üzenetére
Nekem 6600k-val ugy akadt ahogy nem szegyelte Szoval jo lesz a 3600, csak csinalj egy user.cfg-t es ird bele ezeket:
thread.processorcount 12
thread.maxprocessorcount 12
thread.minfreeprocessorcount 0[ Szerkesztve ]
-
weri
senior tag
válasz SECTORnooB #696 üzenetére
Meg 470 gaming pro-ba se raknam bele ami nekem van, hiaba mutatjak zold-be
-
weri
senior tag
válasz SECTORnooB #732 üzenetére
-
weri
senior tag
Mint ahogy a legtobb teszt se szokott ertelmes lenni ahol a procit tesztelik... Meg mindig azon elven vagyok hogy low settings es proci igenyes jatekok. Egyszer azokon az orajeleken amiket gyarilag csinal, utana amit birnak tuninggal. A vegere meg egy 1:1-es ossze hasonlitast core to core teljesitmeny miatt.
-
weri
senior tag
válasz SECTORnooB #894 üzenetére
Nalam egy fokkal jobb a helyzet. MSI-nel olyat tapasztaltam hogy 1.4Vcore-nal a valos feszultseg 1.35-36, es ha emelem akkor ilyen vissza szamolassal tudom mennyi a valos. Eleg erdekes egy bug, de meg mindig jobb mintha felfele tenne a feszt :d
-
weri
senior tag
Ipon meg még drágít a 3600x-en és még +ba oda meri írni hogy -16%. XD Ez mi?
-
weri
senior tag
válasz Hubba12 #1277 üzenetére
Most hogy irtad meg neztem. XMP-t 3600-al sikeresen tudtam alkalmazni, 2 profilbol mind2. Az elso 1.2volton ugyan azokkal az ertekekkel, masik 1.35-on szinten. Utobbival hasznalva 3200-ra eddig fel tudtam tenni 3000-rol. A 2600-al viszont 1mhz-et se tudtam emelni, az xmp se mukodott es a command rate is csak 2-vel ment :d
-
weri
senior tag
Hupsz egy SMT off-os teszt 3900X-rol [link]
-
weri
senior tag
válasz turistakolbi #1371 üzenetére
Nem, OC-val. 4300-on
-
weri
senior tag
Igen-igen, igy van. Elirtam
Esetleg olyan problema miatt lehet melegebb neki hogy ha keves pasztat tett ra. Vagy rosszul fedi a kupakot. A tobb mindig jobb mint a keves. En mindig egy pottyot szoktam a procira tenni.
-
weri
senior tag
Az FCLK-t a RAM effektiv orajelenek a felere kell beloni igaz ? 3200-nal 1600-ra. (R5 3600)
-
weri
senior tag
Nem tudom, nalam siman megy 4.3-at meg akkor is ha a tdp limeteket auto-n hagyom. AZ llc meg szerintem minden MSI lapon ugyan azt csinalja mode8 a leg lazabb, mode1 a leg agresszivabb.
Feszultseget meg ugy kene kitesztelni hogy auton hagyod. Betolsz egy benchet, monitorozod a feszt amit allitott, utana a legmagass orajelen amin ment a teszten belovod + a feszt hozza es utana lehet adagolni a feszt es az orajelet fel/le ahogy kivanja az igeny. V1.45 a plafon de en 1.425 fole nem mennek.Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
-
weri
senior tag
Akit erdekel fent van az uj bios MSI Gaming Pro-hoz.
-
weri
senior tag
válasz Walter_White #2548 üzenetére
Szerintem eleg sz*rul skalazodik DX12-be. BF V-be akkora pozitiv fps kulombseg van ha ezzel a beallitassal jatszok mint az alappal:
thread.processorcount 6
thread.maxprocessorcount 12
thread.minfreeprocessorcount 0[ Szerkesztve ]
-
weri
senior tag
válasz Pro!Petya #3347 üzenetére
Egy magon mennek ezek a procik magasabb orajelen, bar nem ertek hozza, de nem tudom mi befolyasolja hogy osszes magon nem birja ezeket a +100/200 mhz-et, mi melegedik tul ilyenkor. De lehet tenyleg csak bios fail az egesz bar nem hiszem.
-
weri
senior tag
válasz Sirandrish #3350 üzenetére
Nekem boostolt 4.5-ig egy magon, de nem hasznalom a PBO-t mert ilyen 1.4Vcore folott hasznalja a procit a bios ami egy reszt azert zavar mert piros zonaba kerul fesz ugyileg, mas reszt meg ilyen skylake betegseget produkal hogy fel porognek a ventik aztan vissza le. Egy oldal valtasnal bongeszoben 10°C-ot ugrik a homerseklet. Igy hagytam is a fenebe. Hiaba offseteltem, letojta, ugyan ugy felrakta a feszt ahova akarta.
A masik jo bug nalam hogy mindig kulonbozik a vid fesz a vcore-tol. tehat amig terhelesan a vcore 1.36-on van, addig a vid fesz 1.1-et mutat vagy kevesebbet ami tuti hogy bug, mert lehetetlen hogy 4.2-4.3-on 1.1volton megy a proci
-
weri
senior tag
válasz Palinko #3359 üzenetére
En is DOCP-vel hasznalom, de felul tudom irni az orajeleket es kesleltetesek igy is. Nekem mondjuk pozitivan hat a teljesitmenyre mert ugyan azon kesleltetes mellett 3000-rol 3200-ra gond nelkul ra tudtam allitani. Aztan ha mar megy ilyen konnyen ennyin akkor miert ne legyen igy ?
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft