- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz vick33 #50748 üzenetére
Hát nézd, a Sapphire-ről már volt itt anno egy pár nagyobb vitánk. Kár belefolyni megint, mert a vége ugyanaz lesz.
Jók a Sapphire termékeke is, de nem a legolcsóbb dual-x verziók.
Van belőle a Toxic meg a másik aaa nem is tudom már mi a neve. No de azokkal még nem volt probléma.Gondolom neked is az egyik legolcsóbb Dual-x-es verzió van. Azokkal már több probléma is volt itt a fórumozók között.
Szóval na, a vita egyoldalú. Nem véletlenül a legolcsóbbak egyike ha nem a legolcsóbb...
Hát, amit tudsz tenni, hogy drivert cserélsz - ahogy olvasom már megvolt - plusz visszaveszed gyári órajelre a gpu-t. Ha ezek után is hibázik a kártya, akkor az sajnos garanciális probléma lesz. Mást nagyon nem tehetsz.
Sőt, ha nem tudja a gyári órajeleket, az is garanciális probléma. Tehát igazából az underclock sem megoldás, csupán segít kitalálni a hibát.Persze, én se attól félek ilyen esetekben, hogy nem cserélik ki vagy nem fizetik vissza stb... hanem pontosan attól, hogy mondjuk 3 hét a bevizsgálási idő és ha szarakodnak akkor ez lehet simán akár 1-1,5 hónap is. Na nekem már csak ez a szívás elkerülése is megért pár ezer forinttal többet, mert kb ennyi különbség van a gyártók között.
[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
válasz vick33 #50751 üzenetére
Általában az szokott lenni, hogy fennmarad az előző driver, vagy rátelepítik, de akkor mivel nálad friss telepítés van ez nem áll fenn. Esetleg ha van ismerős, akkor ki lehetne próbálni másik gépben, ha ott is rossz akkor gari, de ha ott jó, akkor esetleg megkímélheted magad egy hosszabb garanciáztatástól.
-
Steve198310
őstag
-
blu79
addikt
válasz vick33 #50759 üzenetére
ezt nem figyeltem meg, két hdd van a gépbe, ssd 120gb(rendszer) és 1TB wd green(tároló), azt megfigyeltem hogy netezés közbe ha rámegyek a wd-re zenét hallgatni vagy valamit csinálok rajta akkor kicsit kell várni hogy beinduljon(felpörögjön) aztán már jó is gondolom energiatakarékosságból leáll ha nem használom. egyébként lehet ez ellen csinálni valamit mert néha zavaró.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
djculture
félisten
válasz vick33 #50770 üzenetére
265 ami biztos hogy jó abból még egy rosszat se láttam csak hát ugye gyengébb mert a 7850 tuning verziója, 270 270x 260x azok hullanak. 280x-est nézegetem én is azt kellene venni csak 80k egy R9 280X DirectCU II 3GB 384bit. Érdekesen azokkal sincs baj ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz vick33 #50770 üzenetére
Hibásat bizony mindegyikből lehet kapni. A kérdés, hogy mekkora az esélye, hogy Asus-ból vagy MSI-ből hibásat kapsz és mennyi a Sapphire-nek?
Ha maradsz a Sapphire-nél akkor min Vapor-X-et vegyél. Azokkal tényleg nem nagyon van gond. Ugyanezt biztos, hogy nem venném a helyedben. Semmi értelme. Eredetileg is kár volt. Hátmég másodszorra.
A vram hűtéseket meg felejtsd el a pi...ba. Semmi értelme ha az ember nem akarja szénné húzni a kártyát. Semmi szükség rá gyári órajeles használat esetében.
Ha meg így is cpu limites vagy, akkor gondolom úgyse fogod még tovább húzni a kártyát... Tehát emiatt aggódni felesleges.
Egy normálisan szellőző házban nem fog túlmelegedni a kártya ha a gyártó által beállított alapórajeleket használod. -
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest