- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz
vassmiklo90 #56155 üzenetére
Chieftec GPS-400AA-val használom 2 éve. Az egész rendszer nem eszik többet 230 W-nál játék közben.
-
worxland
addikt
válasz
Nuada herceg #55549 üzenetére
HDMI csatornát nevezd át a TV-n PC-re és nem fog kilógni.
-
worxland
addikt
válasz
get_right #53612 üzenetére
Ilyenem van fél éve, nem húzom, minden rendesen fut rajta. Alapjáraton nagyon halk, játék közben felhangosodik (venti 65-70%-on pörög talán, feljebb nem ment Far Cry 4, BF3, BF4, Assassin's Creed 4 és 5 Full HD-n történő használata közben, GPU max. 65-70 °C), de egyáltalán nem zavaró a hangja így sem.
Hibákat nem csinál, Catalyst 14.4-el használom Win8.1x64 alatt.
Nekem eddig bejött. -
worxland
addikt
válasz
belinho #50254 üzenetére
"Tudom hogy leszedi a frissítéseket, csak leszedi a regisztrációs frissítést is, és akkor jön a fekete képernyő, és emiatt sokan tiltják le." - akkor rossz werziót töltöttek le. Maradjunk annyiban, hogy ikszpéből, hetesből, nyolcasból és nyolcegészegytizedesből is van tökéletesem futó, "aktívált", frissítéseket rendesen letöltő virágboltos példány.
-
worxland
addikt
válasz
katt777 #49654 üzenetére
A padlón átesés bug, a többi nem, szándékosan van így megcsinálva. Qrva nehéz a stuki, csak két kézzel tudod cipelni, és közben futni sem tucc. Ergo kicsit fura lenne, ha úszás közben a hátadra kapnád, vagy létrázásnál a fél kezedben lógna, a másikkal meg kapaszkodnál. Csak miért is megy erről a szócséplés egy VGA topikban?
-
worxland
addikt
Kifutottam a szerkesztési időből
Plusz infó: driver: 14.4, se a proci, se a kártya nincs húzva, fps-t meg nem tudok mondani - nekem szemre nem akad a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest