- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
djculture #54736 üzenetére
A memóriabotrány egy olyan dolog az nVIDIA-nál, ami már több korábbi generációnál is jelen volt, szintén memory leak néven, de akkoriban nem csináltak belőle ekkora kavart.
Most fel lett fújva, túlságosan is, ez van.1 monitorral, normálisan megírt motorokkal nem valószínű, hogy belecsúszik az ember. Bele lehet, de ott már ahol kevés 970, vramban, ott a 980 is az lesz.
Más alternatíva nincs, és nem fogok régebbi generációra váltani, mert nem.
Így, ha szr, ha nem.. 980 már jóval drágább.
Grafikai hiba: Pl. az Evil Within Nálam 13.12-es catalyst-tal hajlandó normálisan futni.. az összes 14.x-es és a béta driverrel is bugos.
És, nem a CF miatt, mivel nincs CF, és 1 vga-val is ugyan az a helyzet, mindkettővel. Tudom, az ID Tech motor sem a legjobb..
Driver szinten egyik sem jobb a másiknál.. Ezen felesleges rugózni. Van pár ismerősöm, akik máig nVIDIA oldalt erősítik, 1, illetve több kártyával, és köszönik szépen, elégedettek, pedig van régebbi, és újabb széria. És, az is elégedett volt, akitől tanácsot kértem 970 ügyben, csak azért cserélt, mert 3 monitorral kifutott a vram-ból.
-
blu79
addikt
válasz
djculture #54736 üzenetére
de ér annyit!!!, lehet kapni elég jó áron, memória probléma ide vagy oda, a 970 ár teljesítmény szempontból a legjobb választás, nem egy kókányolt kártya eggyáltalán, de te csak gondold ezt nyugodtan , és érezd jól magad, a 970 tuningal utoléri bőven a ref 980 at aminek , igen, na ennek a karinak kicsitt túlzott az ára mert túl kicsi a különbség közte és a 970 között, ellenben a 960 és 970 közt nagy különbség van, 960 meg sem közelíti a 970-t , 960-nak is túlzott az ára! De nem akarok ecsetelni semmit itt, ami nem ide tartozik, 970 best buy jelenleg, volt 270X kipróbáltam a radeont, tudom mit beszélek. Témát lezártnak tekintem, remélem nem bántottam meg senkit.
Off vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest