- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Azert a powercoloros kiadas mar tahitira epul ugy tudom,ergo egy 7950 csak butitva.es valoban fel lehet huzni siman 7870eket 270x orajeleire de meg tovabb is.nekem gigabyte van nagyon jo a hutese.60 fokig szokott felmenni ugy is ha 1250 core es 1600 mhz memory frekvenciajat lovok be 1.3 voltal.
-
mihione
őstag
Nagyon jól sikerült ez a Gigabyte Windforce 3 igaz idle hőmérsékletek de eddig ilyen nekem még sose volt (lehet nem ártott megemelni a gépházat így nem csak dísznek van bent alul a fenti
AC Syndicate alatt se ment 60 fok fölé 1.3 fesz 1250 mhz core és 1500 mhz mem frekikkel. -
mihione
őstag
válasz
meglehet007 #55595 üzenetére
Szerintem ujra kene pasztazni,sajnos erre kevesen figyelnek, nekem 4/3 kartya melegedett mert szar volt mar a paszta rajtuk.
-
mihione
őstag
Na Lefutattam egy heavent 1.3 volton 1250 mhz core ,1500 mhz memory.
Max GPU 65 fok,mindkét VRM 71 fokot ír,max 61%-os ventivel.Ez így akkor jó lesz nem?Gyári órajeleken asszem 55-57 fokos volt minden.
-
mihione
őstag
Feltoltam 1.3 voltra a feszt 1240 mhz core es 1340 mhz ram igy 69 fokra melegedett a Gigabyte 7870-em.Lesz valami baja ennyi fesztol?mert volt ahol azt irtak 1.25 fole nem erdemes menni.nem igy hasznalom csak kivancsi voltam mit tud ha esetleg kene egy kis plusz teljesitmeny.
-
mihione
őstag
Sziasztok ma én is szert tettem egy 7870-re Gigabyte OC verzió.
Kérdés alap feszen mennyit kéne mennie kb? 1200 clock,1350 ram órajeleken valley crashelt kb a 8. tesztnél.
Érdemes feszt emelni 1,3-ra?60 fok fölé még nem ment úgyhogy a hűtés szerintem bírná. -
mihione
őstag
Találtam egy 7870 devil-t 3 ventis jó árban viszont azt írja az eladó hogy az egyik venti zörög de indulás után elhalkul,érdemes vele foglalkozni?Javítható az ilyen hiba vagy inkább hagyjam?
-
mihione
őstag
Na asszem akkor beruházok egy 7870-re,gondolom így is jelentős javulást fog hozni a 5850-hez képest mivel az új játékok a dx11 miatt nem fekszenek neki annyira.Ma probálkoztam a 4ghz-es órajellel de emelni kéne még a feszen hozzá,viszont csak 0,025-ös lépcsők vannak az 1,5 voltal meg már nem indul a gép.Gondolom nem annyira OC-ra lett kitalálva az alaplapom,így 3,9-en betonstabil és a north bridge,HT is kapott 200 mhz pluszt ezzel is javítottam a procin lehet még 200-at elvisel ha meglesznek a házhűtők.
Köszönöm a tanácsokat,tapasztalatokat!
-
mihione
őstag
válasz
hackeeeee #54688 üzenetére
Szia látom már ketten is írtátok a 270x-et hogy azért elboldogul vele a 965.Tudnál nekem róla pár infot mondani h kb hogy mentek a játékok meg milyen beállításokkal?Illetve ami még fontos lenne hogy valahogy az a tapasztalatom ati kártyákkal hiába van mondjuk 40-50 fps nem olyan folyamatos a kép mint egy nvidian.
-
mihione
őstag
Sziasztok!Le szeretnem cserelni az 5850-em egy 7850-7870-re.
Kerdes az lenne hogy egy Phenom x4 965 ki tudna hajtani?Nem gyari orajelen hajtom hanem 3.9-en de lehet a 4 is meglenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest