- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz zsizsef #47103 üzenetére
Persze, mert általában mind 2 típusú memóriához tartalmazzák a beállításokat a biosok. Viszont van ellen példa is.
Egyébként bios cserélgetéssel nem fog változni a memóriák OC potenciálja, kipróbáltam már többb tucat biost anno 7850-en, és antituning memóriákkal megáldott Giga 7950-en is, de sosem sikerült eggyel sem + Mhz-hez jutnom. Szóval teljesen felesleges a dolog.Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
joysefke
veterán
válasz zsizsef #47974 üzenetére
Nem tudom, hogy a céges proxy miatt van-e, de a hsz-edben a link megfagyasztja a böngészőmet...
Egyébként én sosem használtam béta drivert.. Ezeknek van egyáltalán WHQL minősítése???
belegondolva:
szerintem azért megy ez a nagy bétázás, mert így a WHQL minősítés megszerzéséhez szükséges jóval nagyobb felhajtást (költséget) tudják kiküszöbölni, és így kevesebbszer kell WHQL minősítést csináltatniuk...
Gondolom az aktuális WHQL sokszor /de nem mindig/ megegyezik az előző bétával...J.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz zsizsef #51888 üzenetére
Magas felbontás magas minőség. Mi mást akarnál ilyen szintű kártyákkal? OK, hogy az XT gyorsabb mindegyik másiknál, de nem annyival, hogy egy 270-nel ne lehetne minimális kompromisszummal Full HD-ben magas szintű grafikával játszani, 78x0 karik meg tudtommal elég jól húzhatóak.
Egyébként a magasabb felbontás sokkal kevésbé terheli meg a VGA-t, mint a magasabb szintű grafika, ergo egy full grafikás 1600x900 nem sokkal lesz gyorsabb full HD-nél.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Barathrum
tag
válasz zsizsef #52491 üzenetére
A felbontást még nem tudom, kellene vennem egy normálisabb monitort.... most egy régi van, 1024x768-as max felbontással...
Ennél nyilván jobb lenne legalább egy 1600x1900-as felbontás....Most néztem egy monitort, ha ezt megveszem, akkor menni fog az 1920*1080.
[ Szerkesztve ]
Tears laid in earth...
-
Habugi
addikt
válasz zsizsef #52609 üzenetére
Szerintem shimán..
VGA ajánló topicban a zöldes homályban elők rendszeresen a 280/280X mellé lövik teljesítményben a GTX 760at! Az arányokat tekintve, hogy mekkora félreértésben vannak úgy általában ez a video teljesen reális.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Milo629
aktív tag
válasz zsizsef #53653 üzenetére
R7850-2GD5/OC ez úgy is néz ki és 2GB-os is, szval. nem kizárt, de ezt mindenképp jó lenne tisztázni.
Szerk.:
Esetleg a kártya hátoldalán lévő matricából hátha kiderül valami.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz zsizsef #53985 üzenetére
1: Értékek változóak
2: Proci (v. más) fesz. emelésével javulnak.
3: Ne adj isten egy laggoló játéknál (ha másoknál ez nem feltétlenül fordul elő) visszateszünk mindent alapra.
De ez itt elég off.Jut eszembe: Rossz AB (v. más 3rd party progi) beállítás is okozhat gondokat, magáról a CC-ről nem is beszélve. BF4 tipikus volt Mantle és DX téren is: mind2 esetben megoldotta a laggolós/kidobálós problémát, ha kézzel felülvezéreltük a beépített gyári játékprofilt. Aztán ott vannak a félkészen kiadott játékok, amivel a béta-tesztelők költségét megspórolják...
Én ált. mindent kipróbálok, mielőtt drivert kezdenék szidni.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest