- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
-
Tomix24
addikt
válasz
zserbox #16874 üzenetére
Ha pár ezer FT-ról vitatkozunk, akkor az 1GB-os modellnél jobb a 2 persze. Könnyebb eladni, illetve 3-4 játéknál nem lenne FPS gond a RAM elfogyás miatt. Időt állóbb ha ez megnyugtat. Csak ezt az elfogy az 1Gb hagyjuk már, mert HD texture Mod-os GTA/Crisy/Skyrim esetleg BF3 multi 64-es szerver-en kívül nem fogja meg semmi. Ezt mentsétek el, és így hírdessétek az igét
Max Payne -na még az is érdekes. Minden maxon , és épp elment a játszhatósági határon. Nem tudok nyilatkozni, hogy mekkora FPS lett volna 2x 4x élsimításon. Ha valaki megnézné a 7850/2gb tulajok közül. Ha több mint 40-50Fps, akkor elismerem, a fentiekhez beírható a nem játszható játékok közé.
A Tahitit is szét fogják páran szedni már látom
-
Tomix24
addikt
válasz
zserbox #16870 üzenetére
1.Dehogy téged, csak a hasonló "nem volt még ilyen karim, de tudod milyen" kollégák lerontották a hírét
2. Nem FullHD, de elképzelheted hogy Hitman-nél akkor mennyivel rosszabb lenne a helyzet mindkét karinál...Kollégának csak ennyit tudott összeméréskor a monitorja. Nálam 1080p-n megy minden.
3. "a beállításokat sose eszetlenül kell használni" - Hát akkor miről beszélünk. Ha nem maxon használod a beállításokat akkor a VRAm fogyasztás sem így alakul. Az élsimítások meg csak elveszik az erőt. 2x felett a 7850-nél nem ajánlanám, hacsak nem akar valaki diavetítést.
4. "Ráadásul ha felraktad volna 4XMSAA-ra, ami azért nem extrém, a gpu tuti meg se érzi, vagy fullhd-ra, mindjárt összecsinálta volna magát az 1GB-s" De a 2GB-os is összecsinálja magát, mert nem bírja erővel. Látom nem érted.. Hagyjuk, már nincs ilyen karim. Ha lesz neked is véletlen , próbáld ki
kockaharcos: Csak Singel volt meg(virágboltos) - Ott nem volt gond. Multiról nem tudok nyilatkozni.
De elég jól kezelték a játékok az 1GB-ot, szépen beosztották, nem terpeszkedtek el mint egy 3GB-os 7950-en, ahol 2300-at is mértem Hitman alatt -
Tomix24
addikt
válasz
zserbox #16866 üzenetére
Ez kész.. Csoda hogy 38K-ért tudtam csak eladni, megboldogult 7850-es karimat
A sok hasonló beszólás miatt.
Ennyi sületlenséget. Far Cry 900! Mega alatt evett, és eszik most is. Magasabb beállításon a 7950-esem alig bírja szerencsétlen a játékot. Ha kell az 50Fps legalább AVG-be, akkor le kell butítani a játékokat.
Hitman is hasonló. Milyen 70 Fps? Áhh, lefáradok .Tessék:
7850 1GB VS 7850 2GB (Márka/órajel ugyanaz) CPU ugyanazNa mit látsz ezen? 8x élsimítás, elfogy az 1GB-oson a VRam. 2GB-os karival lehet játszani élvezetesen? Nem. Ok vissza véve az élsimítás, és lám még erősebb is az 1GB-os modell(ez ugye egy nem reklámozott előnye is)
-
newest
csendes tag
válasz
zserbox #16119 üzenetére
Én se pislákoltam mikor beraktál egy képet a gépedről - pedig nem tartozik ide...- hogy ott van arra hogy is néznek ki a gépeink topik mert témába vágott éppen arról volt szó a topikban a ház hűtése kapcsán, hogy a leghatékonyabb? Persze te már nem azért illesztetted be,
Na ilyen volt az én hozzászólásom is -
csuszi
aktív tag
-
gyuszaa
őstag
válasz
zserbox #16617 üzenetére
Én már félek előre, hogy a hurka phenom 2-őm mit fog produkálni.
Direkt vettem új monitort, hogy ne analógot használjak meg az 1920 miatt is, legalább kicsit csökkentsem a cpu limitem.
Apropó ha feltelepítem az asus tweak programját nem fog összeveszni az msi ab-val?
Bár én csak úgy terveztem, hogy bekapcsolom a rage enhancemet utána csak az msi-t fogom használni oc-ra meg monitorozásra. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
zserbox #16641 üzenetére
Ezeket a V2-es Asusokat tudomásom szerint csak a Tweakkel lehet feszelni, nálam sem az AB, sem a Trixx nem engedte. Természetesen működik is, a te Sapphire-odnak más lehet a feszszabályzója.
karesz501: Ab-t meg azért érdemes használni, mert a HwInfo segítségével szinte bármit ki lehet rakni OSD-re. Nem tudok róla, hogy ezt az Asus progijával is meg lehet oldani.
Gazsi00: Nálam 0,825V a 2D.
-
rayoliviero
veterán
-
Anaren91
senior tag
válasz
zserbox #16530 üzenetére
DX 11 exevel indítom 4 ghz n megy a procim jelenleg és am meg nem értem hogy miért jön mindenki azzal h az amd procik hurkák... ha logikusan belegondolsz miért gyártana az amd olyan kártyákat amit a saját processzpruk nem képes teljes mértékben kihajtani? Azért hogy az intelnek csináljon plusz pénzt? lehet hogy nem egy 100k forintos processzor de sztem 33k ért egy sokkal jobb ár/teljesítményű procit kaptam mint ugyan ilyen értékű intelnél...
-
Giot
addikt
válasz
zserbox #16500 üzenetére
Igen, igen a házszellőzés nem korrekt. Nem is tuningolgatom tovább.
Közben lefutott 1100/1200 on a 3dmark vantage
GPU Score: 21190
Csak összehasonlításként anno a Sapphire 5850 Toxic-om 950/1200-on :
GPU Score :17273
Hasonló körítéssel.
Persze nem a Furmark-kal játszom de ennél extrémebb terhelést nemigen kaphat egy GPU.Szerk: Levett oldallappal. De kicsi a házam nem tud rendesen friss levegőhöz jutni
-
-
zolisx4
őstag
válasz
zserbox #16046 üzenetére
Ja van tényleg olyan topik ,de az enyém az 4 ezer forintos ház
De amúgy valakinek a melegedő vga miatt lett több ház is linkelve, mert az is lehet gond,gyenge szellőzés.zserbox Én sem azért írtam ,amúgy meg igazad van
Repsol600
Nem melegszik a vga?? nincs is benne ventilátor ? -
Antigon1981
csendes tag
válasz
zserbox #15824 üzenetére
nekem is van minden szin benne de a piros a domináns.az hogy az legyen a elsődleges megjelenítő az nem megoldható.Geforce kártyámmal (ezelöttivel)gépen dolgoztam a tv-n néztek filmet vagy amit akartak.Így se az elsődleges ,se clone verzio nem megoldható.idáig müködött így csak miota "boldog" tulaj vagyok azóta nem.
-
válasz
zserbox #15772 üzenetére
Azt hol olvastad hogy a Tahiti-LE nem húzható? Mert azok is mennek ~1200.MHz körül, ott meg már közel 7970.GHz Edition szintet tudják
íme 1210/1620.on és gyári alap feszen(ami kicsit magas 1,30.v)
A sima 7870.meg vért izzadva 1300.Mhz en is alig éri be a 7950.Boost(925/1250) teljesítményét, szóval tuningal nagyon el távolodik a sima 7870 től a Tahiti-LE
-
miresz
veterán
-
kovsol
titán
válasz
zserbox #15168 üzenetére
Szerintem semennyire nem reprezentatív, mivel itt megkérdezik ki mit ajánl és egyértelműen az asus és a sapphire a két legkönyebben beszerezhető kártya, és rengetegen ajánlották, így abból lesz a legtöbb itt.
Lehet másik fórumon meg más tapasztalata volt az első pár embernek és utána nem ajánlották senkinek, így kevesebben vettek ott olyat. -
troland26
őstag
válasz
zserbox #15161 üzenetére
lehet , főleg , hogy nem tud L betűt számolni
Na , de azért tényleg roppan kíváncsi lennék , hogy hogyan alakul pl Mo-n a piac , Melyik gyártó harapja a legnagyobbat pl a 7870/50-es tortából ..Szerintem az tuti , hogy a legtöbb ilyen kártya az Sapphire , aztán talán Asus&Msi és utána az összes többi csak roppantmód érdekelnének az arányok.....
-
menyoronc
aktív tag
válasz
zserbox #15011 üzenetére
Nincsen fent csak az ati driver ahogy kicseréltem az ideiglenes nvideat letoroltem és úgy raktam fel az ati drivert és be a mostani kártyát. Aztán leformaztam az ssd-t és újra raktam a win7et,szóval nem hiszem h az a baj. Húzva nincs semmi.
Más nem mondta h csinálja neki ezt a játék.. És azóta kezdte h fel lett újítva a gép... Alaplap, proci., memória, táp, videokártya.
Eddig más játéknál nem jött elő igaz egyszer a Dishonorednél lefagyott a kép de nem remegett mint a metin2 nél. -
zolisx4
őstag
válasz
zserbox #14676 üzenetére
Na várjunk csak hogy is van ez??Amit linkeltem képet az enyém pont úgy néz ki csak,mégsem olyan vagyis dual-x vagyis igy néz ki .
-
odorgg
addikt
válasz
zserbox #14471 üzenetére
+(#14474) kovsol
Még tavasszal Vaterán vettem, az akkori ref GTX480-amhoz 5k-ért. 480-at eladtam, hütő maradt, és marad is még amíg müködik, ugyanis a legtöbb AMD+NV VGA-val kompatibilis, csak a ventikhez kellet kábelt csináltatni, hogy minden VGA-ra rálehesen csatlakoztatni. Már kb fél éve a polcon porosodott, gondoltam újra munkára fogom
-
->Raizen<-
veterán
-
válasz
zserbox #14362 üzenetére
Sajnos azzal se megyükn semmire ha ott van a % mellett az RPM mert PL: egy Asus DC2 v2 2000.RPM -en már oltári hangos még nekem a Sapphire 7950 Dual-X 2000.RPM nél szinte alig hallom hogy jár
De az is biztos hogy a híres giga WF3 hűtés nem olyan jó mint itt 1-2.emberke isteníti de nem ekarok ebből megint egy lavinát indítani........
Meg az is igaz hogy Heaven VGA hőfokot tesztelni TELJESEN ALKALMATLAN inkább fél óra FC3 na az aztán befűti a VGA -t persze nem olyan beállításon hogy a GPU 70-80.% on menjen mert akkor az se ér lópikulát se
-
->Raizen<-
veterán
válasz
zserbox #14376 üzenetére
Én teszteltem játékkal benchmarkkal. Nem tetszik a hangnemed eszem ágában sincs tovább foglalkozni ezzel a kérdéskörrel. Mert mindennek beállítanak lassan nem hisztek a saját szemeteknek. Nincs hőmérő a szobámban. Nem a kertbe teszteltem. Leírtam a körülményeket korábban a gépem adatai az adatlapomban. Alá van támasztva az állításom!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
zserbox #14352 üzenetére
Úgy jön ide hogy azon is wf3 hűtő volt a kollégának szöveg értelmezés 1-es. És az a kártya azért jóval többet fogyaszt mint a 7870-em. És mégis képes volt jóval 60 fok alá hűteni a kártyáját.
Itt is tökéletesen látszik hogy max 50 fok full terheléskor a giga 7870 oc 1100 mhz windforce 3 vga! [link]"R7870 - The temperature under heavy game stress for the card load stabilized at roughly 50 Degrees C. We note down the hottest GPU reading, not the average."
Ezzel befejeztem ezt a témát. -
->Raizen<-
veterán
válasz
zserbox #14348 üzenetére
[link]
Nem mese minden látszik. A heaven vga kártya izzasztó program kifejezetten. Ha nem stabil az oc azonnal merevre fagy a kép.Maxra beterheli a kártyát főleg extrém tesszalációval úgy volt 10 percig terhelve.
Kocka 7970-e wf3-al max 55 fok volt 1 ghz-n mit kell úgy fenn akadni ezen? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest