- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LicskaiJ
aktív tag
válasz
LicskaiJ #20304 üzenetére
kb 40 perc játék után sem fagyott ki.
Eddig 1000/1250 -et próbáltam alapfeszen (1135mV), holnap majd folytatom tovább.
1228mV-ot lehet max a Tweak-kel adni neki, tolhatom max-ra vagy nem érdemes addig elmenni?menyoronc: Szerintem elég, bár ez játék és beállítás függő is persze.
-
Gtaati
őstag
válasz
LicskaiJ #18562 üzenetére
Helló! Igen de ott csak a minimum feszültséget engedi állítani, de a poén fent a 13.2-es driver az AB-t frissítettem, és most engedi 1.3v-ig állítani!!
Nem értem eddig bármelyik programot felraktam stb mindnél inaktiv volt hiába engedélyeztem a fezsültség állítási lehetőséget a progik menüjében!!! De a lényeg h most megy
Köszönöm!!!
-
newest
csendes tag
válasz
LicskaiJ #16663 üzenetére
Igen de gyorsabb is a i5 3570k meg azér vadi új árat használthoz rádásúl korábbi generáció persze hogy nyer
de párosítod itt ph-n láttam már 51 ér újonan + egy 24k körüli lap hasonló jó áron persze Z77 már csak egy 10 es a különbség
10 különbség ebből adódóan egy darabig meglessz köztük a használt piacon is mivel gyorsabb újabb -
csucsbicep
nagyúr
válasz
LicskaiJ #13922 üzenetére
Gyári OC-ért plusz pénzt ne fizess, mert te is tudsz otthon tuningolni esetleg ráteszed az OC bios és ugyanott vagy, mint ezt kifizetted volna.
Gigabyte-ot ne vegyél, MSI Twin Frozr, Asus V2, Sapphire, Powercolor ezek mind mehetnek, itt már inkább a garancia hossza, az ár és a szimpátia dönt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged