Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

LicskaiJ aktív tag válasz  LicskaiJ

üzenetére LicskaiJ

üzenetérekb 40 perc játék után sem fagyott ki. 
 Eddig 1000/1250 -et próbáltam alapfeszen (1135mV), holnap majd folytatom tovább.
 1228mV-ot lehet max a Tweak-kel adni neki, tolhatom max-ra vagy nem érdemes addig elmenni?menyoronc: Szerintem elég, bár ez játék és beállítás függő is persze. 
- 

Gtaati őstag válasz  LicskaiJ

üzenetére LicskaiJ

üzenetéreHelló! Igen de ott csak a minimum feszültséget engedi állítani, de a poén fent a 13.2-es driver az AB-t frissítettem, és most engedi 1.3v-ig állítani!!    Nem értem eddig bármelyik programot felraktam stb mindnél inaktiv volt hiába engedélyeztem a fezsültség állítási lehetőséget a progik menüjében!!! De a lényeg h most megy Nem értem eddig bármelyik programot felraktam stb mindnél inaktiv volt hiába engedélyeztem a fezsültség állítási lehetőséget a progik menüjében!!! De a lényeg h most megy Köszönöm!!! Köszönöm!!!
- 

newest csendes tag válasz  LicskaiJ

üzenetére LicskaiJ

üzenetéreIgen de gyorsabb is a i5 3570k meg azér vadi új árat használthoz rádásúl korábbi generáció persze hogy nyer 
 de párosítod itt ph-n láttam már 51 ér újonan + egy 24k körüli lap hasonló jó áron persze Z77 már csak egy 10 es a különbség
 10 különbség ebből adódóan egy darabig meglessz köztük a használt piacon is mivel gyorsabb újabb 
- 

DanielXXXV nagyúr válasz  LicskaiJ

üzenetére LicskaiJ

üzenetéreGyári OC-ért plusz pénzt ne fizess, mert te is tudsz otthon tuningolni esetleg ráteszed az OC bios és ugyanott vagy, mint ezt kifizetted volna. Gigabyte-ot ne vegyél, MSI Twin Frozr, Asus V2, Sapphire, Powercolor ezek mind mehetnek, itt már inkább a garancia hossza, az ár és a szimpátia dönt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak öregecske.
 csak öregecske. 

(meg amúgy is tré megoldás, hogy csak azért olyan hosszú a kártya, mert a hűtést nem tették arrébb, hiszen a kártya másik végéig meg nem ér...
 (meg amúgy is tré megoldás, hogy csak azért olyan hosszú a kártya, mert a hűtést nem tették arrébb, hiszen a kártya másik végéig meg nem ér...