- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csuszi #48324 üzenetére
Pedig a vírusok egyre fejlődnek,egyre több van és már vannak olyan vírusok hogy egyik vírusírtó sem mutaja ki,és hidd el régebben más volt,de ahogy írod nem nagyon látogatsz olyan helyre úgy meg ok,de a vírusok mindenhol ott lehetnek pláne ahol nem is számítasz rá.Nekem volt olyan hogy semmi nem találta a vírust csak a HijackThis és azzal sikerült írtani.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csuszi #16653 üzenetére
Ez így van játékok alatt 50 fokos és nem te állítod ezt itt egyedül rajtam kívül még van ember.
Furmarkot már kifejtettem korábban itt hogy miért nem vagyok hajlandó használni. Helyette pár játék alatt mértem. Modern Warfare 3 multi alatt 44 fokos volt a jószág. Nincs valami nagy gpu igénye, "malmozott' alatta.
-
zserbox
őstag
válasz
csuszi #16653 üzenetére
nem vádoltuk hazugsággal csak nem támasztotta alá az állítását azzal a tesztel amit kértünk.
te most megtetted helyette részben,de érdekes hogy csak 91%van a terhelés és d@rky kolléga 50°C-hoz képest a 60 kicsit több. és a 80%-os venti hány RPM mellesleg?bár így is szép eredmény!de szerintem ezt a témát hanyagoljuk!
örüljünk hogy mindenki elégedett a saját cuccával!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest