- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marcias
üzenetére
akkor miért nem veszel PowerColor -t? ebbőől a márkából még senki nem panaszkodott BS -re
Vagy HiS is jó választás bár akkor én ezt választanám inkább***********************************************************************************
marcusa ezek szerint NEM olvastad értelmezve végig mit kell csinálni
miután bevan állítva a HWINFO el kell indítani az MSI AB -nek az OSD szerverét(általában az AB -vel együtt indul és ott az ikonja az óra mellett neki is)
Ha megvan bal alsó sarokban a nagy + jelre katt és be kell tallózni hol található a HWINFO .exe .je
-
- = Zk = -
félisten
válasz
marcias
üzenetére
érdekes, mert nekem már nem csinálja a BS-t.... fentebb már párszor leírtam, hogyan és miként. nem tudom ,a többieknek is sikerült-e ezzel a megoldással.
spanomnak 7850-ese van. a kis nyákos. neki absz nem csinált ilyet soha a vga. sztem ez a BS ink driverbug lehet.. sztem
-
blade zte
őstag
válasz
marcias
üzenetére
Nekem speciel annyira nem kell. De szerintem elég elöször az amd audio driver törlése, ha esetleg úgyis megy. Most a következö dolog az, hogy meg kell mindenkinél nézni, akinél hiba van, hogy realtek drivere van-e, és az a probléma forrása valószínüleg, márha a legtöbbjüknél így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! BESZÁMÍTOK!!!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy